41

с-в

преди 4 години

Да публикуват АУДИОФАЙЛА, за да ме убедят, ЧЕ НЕ Е ХУДОЖЕСТВЕНА ИЗМИСЛИЦА и прикрита агитация с посока "Ист-ска Кон-ия"

40

еряв

преди 4 години

Колко вземате за рекламите ? Да зная и аз някой ден, ако се наложи, дали мога да си го позволя.

39

Дръндер

преди 4 години

Изискваш проследяване на номера от полицията за бога. Били сигурни! Дано да са прави!

38

Анонимен

преди 4 години

Каква е тази техника, която се използва в такива случаи и да не е предвидена възможност за елементарно изписване на номера? На шайба ли са тези телефони? Как така не може да се проследи от къде е?

37

Анонимен

преди 4 години

Ако имахме нормален живот и възпитани граждани, нямаше да има нужда от такива телефони....

36

Алексия

преди 4 години

Ако има нещо, което ценя беэкрайно, това са думите!!! Точните, уместните, теэи които улучват целта!!! Имам предвид , адекватната реакция на професионалистите, които успяха да спасят един човешки живот!!!

35

дядо

преди 4 години

Тая пропагнадна помия я пускат, защото народът се разбуча за тоя телефон -защо се управлява от частно НПО при положение, че има хиляда държавни служби и агенцийки

34

Анонимен

преди 4 години

24 часа лаф мохабет..... И лафове от сорта "мисна ми ***, ще се гръмна"И ей го на, готова гербаджийска "новина".Цирк.

33

Анонимен

преди 4 години

Защо тази статия мирише на еврейска пропаганда?

32

ДоктУра

преди 4 години

Реклама за новия телефон за лузъри, мамини синчета и ревлювци.... да има къде да поплачат и да поискат настаняването им в хомосексуално семейство.И една рецепта от баба : Два шамара за здрава психика . Ето за това в миналото е нямало такива 24-часови телефонни маратонина малки лиглювци. Ама днешните родители са занемарили възпитанието си от толкова ровене във Фейсбук, снимане на рИкията и кво са яли , четене на хороскопи и часове зяпане на Планета Пайнер.

31

Стара Телевизия

преди 4 години

Щом са говорили с него 24 часа, то му е станало интересно да ги баламосва. Сигурно се е отказало на 15-тата минута детето. Браво, че се е отказало.Живота е хубав и си заслужава да минеш през него! Лошото свършва все някога, не се отказвайте - ще дойдат и добри дни! :P :)

30

Гашо

преди 4 години

Това добре, но не може ли да направят така, че позвъняването да се идентифицира ???

29

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно съгласен с номер 2!Човек решил да сложи край на живота си, ще го направи, или поне ще опита, няма да ланка сладък лаф-моабет по телефона 24 часа с психолози!

28

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 30Ти при кои беше?

27

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 26Нормално е хората да ги мразят!И тебе да те върнат по няколко пъти със сериозен проблем и с теб, или твой близък и ти ще ги мразиш!Нагли, безпардонни безхаберници и некадърници!

26

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 28Уважаеми г-н Експерт по психология, ще си позволя да Ви напомня, че шизофрениците ги "карат" не при психолози, а при психиатри. Има известна разлика, от мен да го знаете. Ако успеете, ще увеличите интелигентността си с около 200%. Успех!

25

Анонимен

преди 4 години

Пази Боже да очаквате наистина помощ от тия агенции, или от още по- зле - от психолози!Тази "новина" не е нищо друго, освен евтина реклама, мазна нагла лъжа, за да си излъскат мухлясалия имидж!Тия търтеи в психиатриите самите имат нужда от психиатрична помощ, камо ли да помогнат на друг!

24

Анонимен

преди 4 години

Смех! Поредното разлигавено ***, което е разигравало театро! То ако е искало да се самоубива е нямало да ланка 24 часа на телефона!Колкото до психолозите - за нищо не стават - хората им карат диагностицирани шизофреници, те ги пускат да си ходят по живо по здраво!Абсолютни безхаберници!

23

Разкажете приказка:

преди 4 години

Ама не като ония от книжките ... истинска приказка ... за четирите ....

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 24Не, просто малко храна за хейтърите, като теб!Хубав ден, мразилке;)