24

анонимен

преди 4 години

Eй този с униформата мисли да служи т.е. да взима пенсия и заплата докато умре.... проблема е че има още 2000 като него на хранилка.....стари комунистически ....затова няма армия мисленето остаряло....

23

Валентин Тодоров

преди 4 години

Положителна оценка според какви критерии?Само нищо не разбиращ от военно дело няма да види,че Българските въоръжени сили не стават за война.Тоест,те не могат да защитят нито границите ни,нито небето ни,нито земята,нито народа.За какво тогава стават според нашите политици?

22

Анонимен

преди 4 години

Министъра на отбраната трябва да е стигнал 200 кила. Боко ли му връзва обувките?

21

бай х

преди 4 години

положителни резултати ..... дадоха 4 милиарда напред и ще чакат 10 години за ф16 балъци цял свят ви се смеее , за тези пари Полша купи 32 броя ф35

20

Тримата глупаци

преди 4 години

Имаше един рисуван филм на Доню Донев тримата ***.Тези тримата много приличат на героите от филма...

19

Анонимен

преди 4 години

C ХИВ положителни резултати! Няма други такива излишни хора!!!

18

Обективен

преди 4 години

Преди '89г имахме боеспособна армия, имахме повече самолети от Гърция и Турция взети заедно и те трепереха. Имахме танкове които подарихме на Македония, а условието да влезем в НАТО беше да си нарежем ядрените ракети. Благодарение на Голямата локва и нашите продажници вече нямаме армия, а четирите гумени лодки които ни подариха КРАВАРИТЕ! :((( Горете в ада, предатели!

17

@@@????

преди 4 години

Радев винаги критикува. Сега защо мълчи? На кого да се вярва?

16

Ку*росмук

преди 4 години

"Какво прави на снимката тоя ***, от когото народът е снел доверието си още след новогодишното опело в края на 2017 г.?"===========================Литературния герой *** от Под Игото е "манастирски ***", точно копие (1:1) на Боко Тиквата. И понеже си му фен, засмучи Пожарникарския му *** за да те ощастливи и да спинкаш като бебе!

15

Анонимен

преди 4 години

Тюх, нахвърлих се да чета "статията" като си помисли, че армията е готова като на 19 май! Хайде бе, Радев, зад теб сме! Много сме, силни сме! Едва търпим!

14

Русенско варено

преди 4 години

Къде е торбичката?

13

Анонимен

преди 4 години

Какво прави на снимката тоя ***, от когото народът е снел доверието си още след новогодишното опело в края на 2017 г.?

12

майнатайм

преди 4 години

За какво го изследваха?Положителни реьултати?

11

ДО 10

преди 4 години

Себе си включваш ли?Или си от тия :,,За тия пари,нема да им служим".Ех поколение ,ех слободия!

10

Анонимен

преди 4 години

Това някакъв нов виж ли е ?

9

Мл.с-т-под.60 850

преди 4 години

Не ВИЖДАМ нито един от по долу изказали се ,,философи4 , да е прекрачвал портала на военно поделение,да е служил ,да е държал в ръцете си АК-7.62мм,да знае що е то устав и наряд,да е лъскал с ,,ГОЙ 54" черните ивици на мозайката и да е дремал в караулното и да е служил поне 2 години.Юнаци,анонимни мушмороци ,не говорете за неща от които хал хабер си нямате ,синчета мамини!

8

WTF

преди 4 години

Убеден съм, че в който и да е панелен квартал в средностатистически български град, ако се съберат всички гаменчета и местни бабаити, ще се получи по - голяма, по - добре организирана и със сигурност по- добре въоръжена от българската армия група.

7

Анонимен

преди 4 години

Положителния резултат е че Каракачанов тежи със 200 кила повече отколкото като стана министър и е толкова преял с депутатски кюфтета и боб че ако пръдне ще е по-смъртоносно от зарина на Башар Асад фосфора на Израел и руския новичок заедно имам предвид пред такова биофекално стратегическо оръжие някой враг не би издържал.

6

Анонимен

преди 4 години

Каракачанов е много полезен за армията всеки евентуален враг като види колко е жалък и се сети как си сложи синьо цукало на главата да не говорим за бойните му умения състоящи се в гърмяне на черешови топчета скараване от казармата и опити да вкара всички други там, доносничене на ДС бой с турски баби по границата и крадене на имоти на върнали се македонски българи и се отказва да ни напада или умира от смях преди това.Тоя думуз става само да го сготвим за Коледа.

5

Анонимен

преди 4 години

До 3 торбичкара отдавна се отказа да я търси, сега си търси г.ъза с фенер да се обърше че пак се е ос.рал като е чул на срещите два пъти имената на шефовете си Тръмп и Путин, *** е много т.ъп и не може да ди го намери, пък и то под толкова мазнина нещо лесно намира ли се