37

Факт

преди 4 години

е, че в Берлин 90% живеят под наем, а за цяла Германия едва една трета имат собствено жилище. Но понеже имотите не влизат в статистиката, БГ е обявена за "най-бедната държава" в ЕС. Така ли е наистина ?

36

Анонимен

преди 4 години

Германия е прехвалена кoчина, сбирщина от пенсионери, немския е безполезен език. Франция е далеч по-значима и мощна страна. Наполеон сгазва прусия за 2 седмици. Една водородна бомба от френския ядрен арсенал и от германийката остава само един кратер. При война всичко ще се реши за един ден.

35

Анонимен

преди 4 години

Като 20-годишен субект, живял 15 години в Германия, само да си кажа : това, че тези хора са в голяма част са скучни, надменни овци е напълно вярно. Има изключения, но малко. Още от малки деца са с огромно самочувствие. Това идва от парите в повечето случаи. Много са прикрити, не си казват мнението свободно, просто са едни богати страхливци. Та, не ги възхвалявайте, ако не сте видели с очите си.

34

Анонимен

преди 4 години

Официално, ще има нови избори. Номера на Ердоган. И все пак ислямиста допусна друга партия да вземе Истанбул, но Сорос няма да допусне германци да си управляват страната.

33

Бъгър

преди 4 години

Аз съм дълбоко притиснен за Гермния.България няма хора защото те заминават за германия и с какво нескопосания в българия *** ще впечатли германия да не би да стане Айнщайн там.Гееманците да му мислят.

32

Анонимен

преди 4 години

Не си позволявам да давам съвети на немците, при положение, че моята държава е най-бедната в Европа, а в парламента ни присъстват предимно престъпници. Германия е велика нация, доказала е, че може да преживее всичко. Това е нация която беше разрушена, нарязана и разделенав в две поредни световни войни и пак е навърха в Европа. Вие сте тръгнали да я плашите с някакви крайнодесни и крайнооранжеви. Мислете за България, че след някоя-друга година тук жив човек няма да остане.

31

Pirelli

преди 4 години

Няма лошо от расизъм има лошо когато той е неправилно насочен.Когато се съюзяваш с дръпнати японци срещу други бели това не е расизъм а това е глупост с цел печелене на дивиденти.Расизма трябва да е брутален и насочен правилно изцяло фенотипно и първичен.Power is nothing without control!

30

Валентин Тодоров

преди 4 години

С подобни изказвания Меркел и подобните й в прав текст си признават това което всички незаслепени знаем за тях.За сегашните европейски политици народа има право на глас само когато е съзвучен с техния,а демокрацията е само схема за налагане на техните схеми.

29

Анонимен

преди 4 години

Как може изобщо хората да гласуват за АзГ? Тези са по-зле и от англичаните, които гласуваха за излизане от ЕС. Каква демокрация е това като гласуват не за когото трябва? Възмутително. Другият път направо Сорос да назначи правителството на Тюрингия, че с това гласуване демокрацията няма шанс.

28

Реалността!

преди 4 години

Германците нямат шанс.Нямат оръжия и са никои.Те когато имаха две войни не успяха та сега ли.

27

Анонимен

преди 4 години

"Как не можа да вдене, че като кани навлеците дразни лъва и го дърпа за опашката."Точно там е заровено кучето, политиците знаят много добре какво правят, потискат информация за престъпления, потискат статистики и си служат с агресивно политическо говорене, което показва, че всъщност тяхната крайна цел е гражданско неподчинение, вследствие което ще обявят по строг полицейски или военен режим, заради ужасните "расисти" и така ще докарат модерния фашизъм с цензора на всички нива, за наша защита..

26

Victimized

преди 4 години

Мерките които взимаш за да се предпазиш от най-големия ти страх, ще бъдат причината той да дойде. В случая от фобията германците да не бъдат приети като генетично предразположени расисти, им докара толкова репресии върху самите германци, че крайния национализъм е във възход. Противопоставянето на крайно различни култури, и налаганото им съжителство могат да доведат само до проблеми, особено ако едните не са готови да се откажат от културните си особености и биват защитавани всячески от органите.

25

Анонимен

преди 4 години

Кой език научихе бе паламуд? турския ли?Вие камиларите се раждате еднокнижници и си умирате такива. Прогресът при вас е със скорост на умрял ***. Гастарбайтерите от първото поколение знаят цели 5 думи.А тези които говорят много добре немски - 6 думи, ясно ли ти е, кayн!

24

Анонимен

преди 4 години

Меркел насила ще подпали огъня на нова война, която може да избухне отново от Германия и чиито последствия са напълно непредвидими. Как не можа да вдене, че като кани навлеците дразни лъва и го дърпа за опашката. Икономиката може и да се държи на ниво, но човешките отношения в Германия стават все по-безчовечни. Хората са загрижени и с право се възмущават на този цирк. А знаем, че германците са подреден народ и скоро ще сложат всички по местата им...

23

Анонимен

преди 4 години

10Простимо ли е Меркелицата да кани и обгрижва в Европа индивиди=====Абе паламуд тези индивиди се захванаха на работа научиха езика за две години !До като вие тъпчите на място познавам доста от десетилетия в Германия знае здравей здрасти само далавери мисли .

22

Анонимен

преди 4 години

Простимо ли е Меркелицата да кани и обгрижва в Европа индивиди напълно отричащи и разрушаващи господващите на континента религия, култура и начин на живот?

21

Анонимен

преди 4 години

Пенило се, непенило се, баба си заминава и оставя наследство навлеци. Хората недлволни.

20

Анонимен

преди 4 години

Политическите процеси са отражение на реалния живот, а не нещо изолирано и държано в карантина.Хитлер идва на власт не въпреки народа, а заради народа. Отделен въпрос е докъде я е докарал, но в случая разглеждаме принципът, а не последствията.Така е било, така е и така ще бъде.

19

Анонимен

преди 4 години

Меркел я подкара като Ердоган.

18

V

преди 4 години

Човека е ГЕРМАНЕЦ, не балканец, и вече си подаде оставката по-малко от 24 часа от избирането му!!!! Танте, манте.. Ей на ви тогава пожарникар и резидент.