26

Анонимен

преди 4 години

Хъм, да не са били пияни или дрогирани? Или с психични отклонения? Направо не звучи като постъпка на нормално разсъждаващ човек. При сняг и бурен вятър си седиш вкъщи, почиваш, четеш. Проходите са недостъпни с камион!, те са два крака да превземат място, дето и път няма. Направо да не съм на мястото на майката, не знае къде е от тревога. Може и да е говорила жената, ама няма кой да чуе

25

Караибрахим

преди 4 години

Спокойно. Ще се оправят. Това да не са Хималаите. Това даже няма 3000 м височина. Винаги могат да се спуснат бързо до гориста месност, ако вятъра и студа станат непоносими. Щом са решили да катерят по това време, значи не са случайни хора. Сигурно батериите им са паднали от ниските темп. Вероятно имат топли дрехи. Дори да ги застигне силна буря, все ще успеят да се закопаят в снега на завет и да изкарат нощта.

24

Анонимен

преди 4 години

мине не мине и пак малоумщини. тия явно няма да свършат, ама поне да си правят застраховки. не мога да разбера какви са тези приливи на енергия да се вършат тези неща насред зима. то вярно, който си седи у дома, по не може да му се случи нещо, ама... защо тия бабаитлъци.

23

Анонимен

преди 4 години

Щом имат нужда хората ще ги спасяват, няма само да *** държавните хрантутници на сладки службици и да чакат пенсията на спокойствие. Виж като се увъртолят в смрад и мизерия с бойковия електорат, мълчат като бит участник в прайд.

22

гост

преди 4 години

замръзнали са вече.

21

vlady

преди 4 години

Заслужават орден "Умберто Нобиле" - ангажирали са много хора да ги спасяват.

20

Анонимен

преди 4 години

Писнал им е сиромашкия живот на клетниците - не ги търсете.Заспали са някъде и им е станало топло и приятно.

19

Анонимен

преди 4 години

И ся като ги намерат да си платят разноските по акцията двойно. Повече няма да посмеят да се катерят никъде.

18

язе

преди 4 години

Балканът може да те пусне да влезнеш, но да не те пусне да излезнеш. За тази зима още не си е взел данът.

17

въпрос

преди 4 години

добре де, какъв трябва да си та да тръгнеш по планините при положение че е съобщено че ше има обилни снеговалежи?!

16

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

Планинар съм от дете и първото нещо на което се учиш е, че с планината шега не бива. Колкото и да си опитен си спазваш правилата. Дано са живи и здрави, въпреки, че през тарзановата пътека в това време си е самоубийство. Не , че от х. Плевен е по плавен прехода , но към х. Рай си е ад78336

15

Чиновник

преди 4 години

Тия хоро ли са искали да играят на връх Ботев? Че сега, гледам е модерно, простолюдието да играете хоро навсякъде и по всяко време.

14

Анонимен

преди 4 години

Между Мъглиж и Турково има цяла държава бре!

13

хм

преди 4 години

Не знам с какво самочувствие трябва да си, за да тръгнеш в такова време да катериш на кварталния баир, а връх Ботев... Планината не прощава на тези, които се смятат за по-големи от Нея.Дано само са им паднали батериите на телефоните и да са някъде на топло.

12

13,

преди 4 години

Ти пък къде прочете къде точно ги е видял хижарят? Чети,преди да пишеш.Може от хижата да са тръгнали тогава. ...Както и да е - постъпката им е *** и не е нужно други да рискуват живота си за едни луди хора.

11

В.Узунов

преди 4 години

На пролет кат се разтопи снега ще ги намерят.

10

друг път след 20

преди 4 години

До АнонименА бе, ти по това време на годината, в планината, след 20 часа можеш да видиш някого само на лампата в хижата.Що пишеш дезинформации?Изобщо стъпвал ли си в района на хижа Рай? Или въобще в планината?

9

АнонимеН

преди 4 години

ОТ УТРЕ ГО ДАВАТ ХУБАВО ВРЕМЕ ТЕ ПОКОРЯВАТ ВЪРХА ТОЧНО ВЪВ СУПЕР СНЕГОВАЛЕЖА!!ВЪВ КАРЛОВО ВАЛИ СНЯГ ОТ ВЧЕРА И ТО ОБИЛНО!!! ТАКА ГО ДАВА САЙТА СИНОПТИК

8

Анонимен

преди 4 години

Тия определено не са наред. И са си виновни за положението. Но защо се търсят самоубийци? Защо се рискуват и други човешки животи?

7

Народна песен:

преди 4 години

... Балкане, Балкане, Балкане,Имат ли ид.и.отите свършване?Отговаря планината:Ами, май не...Повлякъл и момчето на самоубийство.