55

1111

преди 4 години

Картината е ясна САЩ искат да накажат съдията,който не им засвидетелсва роболепие и има "наглоста" да пусне един Русофил. За жалост Управляващите са меко казано зависими от задокеанският Биг Брадър.

54

Анонимен

преди 4 години

И на милиардерите ли болнични даваме вече?

53

Анонимен

преди 4 години

Депутатите са виновни направили са така законите, че човекът не може да удиства на акъла на американските дипломати без да наруши законите на България, и сега американските дипломати са му сърдити и му отнеха визата.

52

Анонимен

преди 4 години

Ако ще има върховенство на закона в нашата страна не става с посочвания а трябват докозателства. Ако имат САЩ такива да ни ги предоставят, а ако просто си отмъщават на човека че не е зависим от тях и съди с автоцензура да му поднесат извинения на семейството и на него.

51

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ се бори за олигархично обществено устройство в което целия народ е беден и няма средна класа. Отговорих ли ти. БСП на Нинова гони олигарха Гергов и се бори за демократично устройство със социална справедливост и средна класа. Неслучайно неравонството от Станишев до Боресов е нараснало в пъти, не става да лъжете *** на ГЕРБ

50

не е честно

преди 4 години

Русия ни е освободила срещу 200 хиляди жертви на войници и български опълченци. После западът ни натрапва ЧУЖДЕНЦИ за управители Батенберг и Кобург. - Доказани като предпоставка чужди мекерета. А не слушкат Германия, а им заграбиха именията немците. В съюз с Турция и Германия докараха до пет катастрофи България, и просто са най-ниското дъно тия две династии в историята. Последното дъно им е докарваането на бодигарда си за премиер. Просто - немските шпиони и лекетаа сринаха БЪЛГАРИЯ и мечтитеи

49

До "Борец"

преди 4 години

Алооо, то май боя борба пада. Идеалисти с по 60 гаража.

48

безсрамници

преди 4 години

Теб няма ли да ти стане лошо да те заклеймят по някакъв дебелашки гербав донос тип кой ми такова в гащитее и то заедно с жена ти и детенцето ти. Сега ще го изкарат че е виновен и че самият Божков се е потопил.

47

Анонимен

преди 4 години

всичките му имоти са купени още преди да стане съдия, в началото на 90 те години, как не ви е срам така да черните човека?!?! Вашите герберски апартаменти и тераски са от властването ви

46

Анонимен

преди 4 години

До Анонименкоя година ги е купил лъжецо

45

Анонимен

преди 4 години

A дали ви е известно, че според имотната му декларация, лицето си е купило 124 кв. м. апартаментче в Лозенец за... 19 500 лв!!! Не знам дали е добър съдия, но със сигурност е добър търговец на недвижими имоти. В сравнение с тоя, Цецо и Цеца са направо балъци.

44

Моля Ви

преди 4 години

Оставете човека, "който нож вади, от нож умира" ББ

43

Шивачка

преди 4 години

Съдия си взема болничен както шивачка в шивашки цех. В сряда, четвъртък и петък. В понеделник е на работа. Свж и читав. Не страдайте.

42

Анонимен

преди 4 години

Комунистите съсипаха България, докато не се изкорени тумора на комунизма няма да вървим напред.

41

Анонимен

преди 4 години

КОЙ МУ ИЗДАДЕ БОЛНИЧЕН НА ТОЯ?!!!

40

Анонимен

преди 4 години

Така че важното в случая е, не дали си комунист, а за какво обществено устройство се бориш! В ГЕРБ има всякакви от бивши комунисти до току що влезли в политиката, но те са прозападна партия и точно такива хора гласуваме за тях! Прозападната ориентация на ГЕРБ е нещото, което вбесява евразийците. И накрая " чиста случайност" е и факта, че болшинството евразийци, са или бивши комунисти, или техни потомци, говоря не само за партийците ви, а и за избирателите)))

39

э-п.

преди 4 години

Да се публикува името на доктора, който му е дал болнични. Значи един корумпиран, дава на друг корумпиран болнични. Срещу колко?

38

ВАС

преди 4 години

Съдебната ни система е корумпирана защото прокурори и съдии се мислят за недосегаеми.Георги Чолаков се подиграва със семействата на инвалиди.

37

Анонимен

преди 4 години

Разделението в България винаги е било между русия и запада, аз незнам примерно р.петков или варненския копейкин дали са комунисти, или не! Въпросът е, че подобни индивиди искат бг в руската зона на влияние, където системата е хибридна- частни олигарси и текейсари които им слугуват ( а не работят)! В руската система олигарсите може да са всякакви- помещчици ( изживяващия се за такъв Жириновски), архонти ( князе), " Върховни управители" ( Путин), а църквата замени атеистичния " марксизъм- лениниз

36

Анонимен

преди 4 години

Разследването да започне от лекаря, който му е издал болничния.