194

Анонимен

преди 4 години

Според великите бг икономисти Муравей Радев и Николай Василев лева щял да поскъпне, ако няма борд !? БГ икономистите сигурно заради такива прогнози се считат за стратегически оръжия ...

193

Анонимен

преди 4 години

...курсът на лева към еврото вече няма да е фиксиран и ще подлежи на преговори с другите страни-членки...Като знаете гъвкавостта на българските преговарящи, мисля че всеки може да познае крайния резултат. Интересно обаче, че българския бизнес не казва нищо! Те ще са първите жертви, защото не знаят какво е конкурентност! Последиците може всеки, който е в състояние малко да мисли, да си ги представи. Дерзайте!

192

Хахахахахахахаха

преди 4 години

Вижте преди 4 месеца само Октомври 2019 що експерти икономисти и държавници се заклеха по всички медии, че "свинското нямало да поскъпва" и вижте цените на свинското в магазините днес.Само 4 месеца назад вижте какво са говорили същите тия.И после им вярвайте за валутния курс на лева към еврото след 2 ГОДИНИ

191

Анонимен

преди 4 години

Всички държави преминавайки към евро ги удари ,нас няма. Да не сме с привилегии случайно. Жалко за по бедните ,те ще го отнесат пак

190

Анонимен

преди 4 години

Другарите от Брюксел и герб искат тотално да ни затрият

189

Анонимен

преди 4 години

Може и ще го направят, затова не трябва да имаш левове, когато това се случи

188

Гошо

преди 4 години

Не разбирам. Досега закона пречеше на банките и обменните бюра да вдигнат курса повече от фиксирания. След като не е фиксиран със закон, когато влезем в Чакалнята може ли банките да си сложат курс 2,50 за евро и трябва ли Парламента да им забрани с Решение.

187

Анонимен

преди 4 години

Тези са супер нагли лъжци. Живеех в Словакия, когато приеха еврото и покупателната ми способност падна с малко повече от 30 %. Освен ако не съм си го въобразил това. Може би портфейлът ми ме е излъгал.

186

Анонимен

преди 4 години

"считано от датата на участие на България в Механизма на обменните курсове - ERM II, курсът на лева към еврото вече няма да е фиксиран и ще подлежи на преговори с другите страни-членки, Дания и Европейската централна банка."Те го те! "НЯМА ДА Е ФИКСИРАН", КАКВО ПОВЕЧЕ - ОБРЪЩАЙТЕ В евро, докато не е късно.

185

Анонимен

преди 4 години

Стига с лакърдиите, ами чуйте фактите!Снощи, Мартин Заимов каза в прав текст по Канал 1:"...за последната седмица(или месец беше?), 1 милиард (МИЛИАРД) лева по влоговете, са ОБЪРНАТИ в ЕВРО..."!!!Това на доверие в политиците ли ви прилича?

184

От опит

преди 4 години

знам, изпитах го на собствения си гръб. След замяната на 1,95583 Германски Марки с едно Евро, заплата ми от 5000 ДМ се превърна в 2.556,46 Евро. Само след половин година пицата, която струваше по-рано 9 ДМ струваше вече 7 евро, а след още една година 9 Евро. Така се случи с всички хранителни продукти, бензинът, електроенеръи и т.н. Запитайте се защо Полша, Чехия и Унгария НЕ ИСКАТ Еврото. Помнете, депозитите Ви ще се халбират, дегашните цени е лева до 1-2 години ще се изравнят в евро.

183

Одобрение

преди 4 години

До Анонимен 184А дано! Ама нали точно от ЕС ги крепят герб-аджиите. От ЕНП им идва силата, т.е финансирането.

182

Пак

преди 4 години

Измамени.

181

Ял попарата

преди 4 години

Споко ,,юнаци,, всичко е прахоляк в очите. Нито евро,нито Шенген ще има. Хората в ЕЗ си имат правила и изисквания,за нивото на икономиката,за инфлацията и т.н. Особено са внимателни след горчивия опит с приемането на Гърция/през задната врата и с много лъжи/. Все пак на Г-я имаше какво да й вземат/острови едно друго/, а те знаят,че на нас не могат и цървулите да ни вземат. Така,че споко. Клатим вагона.......

180

Анонимен

преди 4 години

до170Средната заплата в София Не е 5000 лв, а около 1500 лв, стига сте лъгали и в ''нормалните '' фирми само мениджърските и то не всички са около 5-6000 лв бруто

179

Анонимен

преди 4 години

вече ни удря, цените си растат бавно, но пък постоянно, я защото завалял сняг, я защото не валял дъжд...

178

Анонимен

преди 4 години

Браво!!! Номер 174 го каза най-точно!Нищо не може да ми удари празния джоб, така че нямам повод да се притеснявам.Всъщност, в момента обменям последните си пари от евро в левове.Не защото вярвам в силата на българския лев, а защото левовете ми свършиха и не ми стигат до заплата.

177

Анонимен

преди 4 години

До дедо Ви....пропускаш важни стъпки : 1. Едно евро става 3 лева и заплатата ти става не 500 евро а към 330. 2. Търговците си закръгляват винаги в тяхна полза ...И накрая си прецакан поне 8 пъти..

176

Анонимен

преди 4 години

до 179Какъв резерв бе, аллоууу? Ако имахме някакъв резерв щяхме ли да се набутваме с кредити на баснословни лихви. Някои хора не разбират какво дрънкат.

175

Анонимен

преди 4 години

Няма, няма, знам. Затова и не се притеснявам изобщо.Влизането на България в"чакалнята" за еврозоната изобщо няма да ни удари по джоба, убеден съм в това.Защото НИКОГА няма да ни приемат в еврозоната!!! Поне няма да ни приемат докато ГЕРБ са на власт.