32

Истина

преди 4 години

Тази статистика изглежда по достоверна и реалистична от статистически изследвания на свързани с правителството фирми, зашото само президента е показал досега грижа за народа и добро управление за разлика от антибъклгарск протурско антисоциално антихристиянско геноцидно диктаторски и репресивно управление на правителсвото което увеличава само своите заплати платен отпуск командировки,облагодетелствани от властта, заемите,цените, а намаляват пенсии социални помощи заплати и броя на оцелелите!!!

31

V

преди 4 години

Цените на имотите са зависими от много фактори .Най много от това дали населението са расте или намълява .От възможностите .Те пък зависят от правителството .Дали управляват душмани със кви ли не документи .Всеки документ е отнемане на възможности .Ако си душман по душа ще съсипеш една държава .

30

тоти

преди 4 години

Кой ще копува повече тези миризливи на 100г бараки в София или ръждясалите ви панелки.Свършиха будалите,да го д..те!!!

29

Анонимен

преди 4 години

От къф зор в Скопие ще е по-скъпо?!? За Букурещ е ясно. Това е прекрасен град с много паркове, голямо метео и богати хора. белхрад вонаги е бил по-напред от София, но ппследно като минах ми се стори доста западнал. Въпреки това е единственият свестен град в Сърбия, така че е нормално да е скъпо. Скопие обаче е драма и трагедия. Абсурд да е по-скъпо от София.

28

бай х

преди 4 години

тоя шебек го интересува само комисионната от сделката и е до там .... но тук започват проблемите с ,,качественото,, ново стротелство цели сгради пропадат , напукани стени , падат тавани на 5 годишни сгради , да пази господ от земетресения ... така че тези цени в сф са много високи за това негодно качество , една читава сграда няма в нашия квартал

27

Анонимен

преди 4 години

И ас ко да направяяяя вееее!Пак ни ми стигат кинтити уееее!

26

Видял

преди 4 години

Не знам дали сте забелязали , ама на пътния възел на Подуяне няма нито една указателна табела, откъде идваш, накъде ще тръгнеш и къде се намираш .В центъра на София 60%от кооперациите нямат номерация.Можеш да се загубиш дори и с Google. Но 55кв.апартамент, ТРИСТАЕН в Овча купел е 55000EUR.

25

Анонимен

преди 4 години

Търсенето определя цените, а никой не иска да живее е клозет , като София.

24

Анонимен

преди 4 години

Балъци кво чакате и не вдигате цените?

23

Видял

преди 4 години

София в сравнение с Белград е едно изоставено село! И всеки средно голям град в България е по-хубав от София,а за магистралата в Сърбия нашите има какво да научат относно маркировка, осветление,указателни знаци, тоалетни и т.н.т.След 3 дни престой в Белград не ми се връщаше в "китната"София,а 45 години живея във владенията на Фандъкова.

22

Анонимен

преди 4 години

А какво е съотношението между заплатите в София и тези в Скопие, Белград и Букурещ?Реалните заплати, а не тези, които били уж "средни".Интересно е да се знае и какви са наемите там.

21

няма място за повече

преди 4 години

До Te и 2009 Нещо не ти вдявам идеята. Първо цените в София да са по-ниски от Скопие е наистина странно. Скопие е по-малък град, не е в ЕС, по-висока безработица има и по-ниски средни доходи.Второ. Панелите са по-качествени от повечето нови сгради, изключая най-доброто от новото строителство. Ако ги сравним със сивото строителство - 1991-2005 - са си направо лукс. Трето - гипскартна не е върха на сладоледа. А в Слънчака и Банско си има много приини имотите да са евтини...

20

Te и 2009

преди 4 години

казваха, че цените са ниски, пък балъците купуваха на 1400 евро изгнили панели в Младост и Овча Купел и с ипотеки с 80% лихва - защото щели да се вдигат още и СЕГА БИЛ МОМЕНТЪТ! 2010 вече в Слънчака и Банско се продаваше гипскартон-лукс за цели 400-700 EUR/GBP, а умниците до година по-рано плащаха до 2000! Та така, ще се вдигат още! 20-30К/мм2 скоро! А, като се спука и сегашният балон (той вече го прави), да му мислят "пестящите" и следящите съветите на Иванов и Явлена с пари за един патрон само

19

Анонимен

преди 4 години

В София все още има някакво търсене щото прости прУвинциалисти берат ягоди в Англия и т.н. а после идват в Сф "да си куп'ват боксониера" и да отворят бакалия в някой гараж.Ама всичко това скоро ще свърши.Милионен град без нио един читав ресторан и всеки втори Ганщо миришИ на умрели лебеди...........НЕ БЛАГОДАРЯ!!!

18

Анонимен

преди 4 години

Пазара на имоти в София е УЖАСНО надценен !!!Скапана инфраструктура, пътища като в царевична нива, мръсен въздух, врещящи и смърдящи прУвинциалисти отвсякъдИ, некачествено строителство...........УЖАС !!За крайните квартали пък изобщо няма какво да говорим. Там е по-зле и от Пазарджик,П.П. Колко ли струва днес един имот в ....Перник??!!Там течат фекалии от чешмите е!!А скоро ще е така и в София.ХО-ХО-ХО

17

Има ли още луди

преди 4 години

Щукна ми идеята да потърся къща в селата до София. Разгледах офертите за Кокаляне и Горубляне. Няма да ми повярвате, вижте сами какво се предлага и на какви цени. А канализация?В една от къщите вътре даже нямаше баня и тоалетна. А цената си я бива. Та .. край на мераците ми за по-удобно жилище.

16

Wallstreeet

преди 4 години

Цените на имотите в БГ и Монтенегро са почти еднакви. В евро. Който не вярва да провери. В Швейцария са други цените но и държавата е друга.Няма да обяснявам защо.

15

ДаБеДА

преди 4 години

Друг път са по-ниски.Взех си 100кв в Белград за 87 000 Евро, като разликата е че в квартала има тротоари, зелени площи, училища, детски градини а не като в Шопландия, кал, разбити тротоари с паркирали автомобили по тях.

14

До Сандо

преди 4 години

Споко, Гърция ни е по-близо до мутроморието!

13

Лъжа

преди 4 години

Това не е вярно, пълна манипулация! Спрете да си плащате да ви публикуват глупостите, още повече, че пазара на недвижими имоти в България е крайно нерегулирсн законово... И като почнат едни ДДС-та да слагат..Измамници.