63

Анонимен

преди 4 години

Ъхъ,ти и Путин не познаваш!

62

Анонимен

преди 4 години

Щом Лозьо Паньов го е атестирал като "наш човек", значи е точно така, от което следва: 1. следващият с черен печат в тескерето е Лозьо Чернолебедев; 2. всички съдии-лозьопаньовци са "светци" и трябва да бъдат въдворени под пранги в Сибир - при Боковото "мракобесничество" за такива като тях, Мустака и Черепа в България е опасно.

61

Анонимен

преди 4 години

"Колегата се ползва с много-добро име"Сега ще бъдат пометени още много такива червени колеги и колежки с "добри имена"!

60

Анонимен

преди 4 години

Американска "белина" подбра българските червени гууввнняррции! Ще има червеняшки ридания!

59

Сата НАТО

преди 4 години

Вие какво разбирате под корупция?Не е задължително да е взел пари, може да е просто *** по убеждение и да прецаква системата от силно желание да бъде полезен. Да бъдеш полезен *** е изкушение, на което никой русофил не може да устои.

58

хах

преди 4 години

НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО!

57

Анонимен

преди 4 години

А бе тук само упражнения по плюене. То е ясно, че има руски шпиони, но също така има и американски. Ако щатите имат доказателства за корупция на този съдия как мислите,че са ги получили ? Няма да е по официална линия / щото то е ясно,че управляващите им докладват/, защото иначе щеше да е подсъдим в България.

56

Сата НАТО

преди 4 години

Разбира се, Българската държава може да се опъне и да иска обяснения, но нарушението на този "съдия" е толкова фрапиращо, че всеки разумен човек би се изсмял на такива демарши. Човек, обвинен в шпионаш и държавна измяна, да го пуснеш по изключение точно до държавата, за кояго е шпионирал. За получи награда за шпионлука си. Този Миталов просто се е изпи кал върху България.

55

Анонимен

преди 4 години

Гузен - негонен бяга. Народна пословица.

54

Анонимен

преди 4 години

Е сега Малинов е разбрал, че и Миталов е руски шпионин, кандидат за медал "дружба" за вярна служба !

53

вярвате ли му

преди 4 години

В България е пълно с руски агенти, те никога не са си отивали. Те са навсякъде. Но мисля че българите руски агенти са повече от руснаците. Те никога няма да се спрат да съботират правителствата в България, да отклонят европейското и развитие, да я отклонят от нато и да я вкарят в евроазийският съюз. Техните господари искат това и плащат много добре. А българина е продажен. А на този агент Малинов има ли някой да му вярва? Малинов,руснаците ще те използват и ще те захвърлят, независимо колко ти п

52

Анонимен

преди 4 години

Радев кога ще осъди развихрилия се руски шпионаж в България ?Не е ли прерогатив на Президента заплахата за националната сигурност ?Това не е ли от шпионаж в шпионаж - руски шпиони да шетат из държавата, като през турски гробища !?

51

Загрижен

преди 4 години

Ако в България има русофили, "милиони" според този, дали в русия има българофили и то милиарди?

50

Сата НАТО

преди 4 години

В този смисъл, в каква позиция САЩ заема страна по казуса?------САЩ поникакъв начин не се намесват и не взимат страна, това решение касае тяхната визова политика и не са длъжни да дават обяснение на никого.

49

Анонимен

преди 4 години

България храни руския коронавирус Малинов !

48

Анонимен

преди 4 години

До 47Я по-добре питай защо руския анклав "Невтохим" не плаща данъци на България от как е построен !Я питай каква работа върши най-голямият бастион на руския шпионаж в центъра на София, извън руското посолство - руския "културен клуб" !В България има около 200 души американски персонал в нашите военни бази...колко от тях да са шпиони, колко да са техници на радарите и колко от тях военни инструктори !!!?

47

аха

преди 4 години

Не видяхме предоставени доказателства за корупция. И каква е демонстрация от чужденец, да произнася присъда, без да е имало разследване и присъда. Що за простотия е това. Ако не предостави доказателства, това си е чиста клевета. Да видим колко ниско са паднали американците. Не че е тайна, за тоталната им морална и човешка деградация.И не става ясно, да си живеят в САЩ, нямат си работа в България. Тяхното присъствие е свързано с огромни загуби за нас.

46

Анонимен

преди 4 години

Разговора Тръмп-Борисов:Тръмп: Руснаците разбраха как те правим всеки път премиерБорисов: ЕмииииТръмп: "Емииии", сега и аз ли да ти давам орден

45

аха

преди 4 години

до 45, е като нямало какво да правят американските шпиони в България, какво правят тогава тук. И какво са се загрижили за България. Не помня да сме ги канили да ни колонизират. И това с двете централи Марица какво е. Класически рекет. Що да им плащаме двойно тока. А как искаха да ни изработят с 7 реактор за АЕЦ Козлодуй, да ти разкажа ли. А с Южен поток. А как ни изнасят златото за безплатно. Знаеш ли колко примери има реални, как САЩ ни ОГРАБВА. И го прави с тяхната агентурна мрежа и еничари.

44

повтаря Инквизицията

преди 4 години

Кървавия инструмент на католическата църкваЖертви на тази ранна форма на Инквизицията стават много жени, по-рядко мъже, обвинени във вещерство. След кървав разпит се провежда публично дело, по време на което набедената или набеденият признава своите грехове. Накраяпрактикуващият магии се изгаря на клада.Тя се счита за най-страховитата и жестока организация на територията на Средновековна Европа. Испанските и други инквизитори имат за цел да премахнат всички хора, които не са католици.