265

Анонимен

преди 4 години

Свинското се тъпче с инджкции с канцерогени и от него хваща рак.Не яжте свинско то е хранено с отрови и токсични химикали. Пълно е с ракообразуващи съставки това не едомашно свинско хранено с кукуруз и домашна помия. Това е хранено с гранулат химически от трупове на болни избити живитни това яете за свинско което отгоре е и престояло с години в фризери и развалено .Прано в перални иовкусено с химикал .Прави веднага язви в устата.не яжте свинско !!!

264

Анонимен

преди 4 години

това е от австрийския картел вериги магазини ама никой не ги закача

263

Анонимен

преди 4 години

Виновен е кръглия суджук от Банкя

262

Анонимен

преди 4 години

Скоро ще ни преброят,но още няма данни да сме 5 милиона.Навремето през 1990 дойдоха капиталисти от запада да направят план как да се оправи държавата.Този дето смята и изчисли,и състави план се казваше Ричард Ран.Та планът беше на тази територия да останат не повече от 5 милиона души,за да започне капитализма и да станем нормална държава.И май ще излезе прав.Който оцелее значи или е добре финансово,или слушка и си трайка.

261

Мевляна РумиЯжте

преди 4 години

Яжте банани, нали това искахте.

260

някой си

преди 4 години

Ама ти БОЙКО няма да спреш да нагъваш СУДЖУЦИ нали? Иначе народът само по празници да яде месо,нали?. Мразя те 100 пъти повече и от Топлофикация.Където превключа телевизора само твоята мутра виждам.Искаш да затриеш собственият ти народ, така са ти наредили американците, признай си!

259

Мишо

преди 4 години

Аз лично след тая новина ставам веган! Хем ще ми е по-евтино, хем и ще съм по-здрав.

258

@

преди 4 години

Рядко ям месо, и тези цени не ме засягат мен лично, но за хората, които обичат месо наистина е ценови шок. В ресторантите например се покачиха цените на салатите.

257

Анонимен

преди 4 години

Мухобоико недоразумението е виновен !!!

256

става дума за пари

преди 4 години

Значи отдавна набелязаната цел е постигната - високи цени !

255

Анонимен

преди 4 години

Ранчо- Ътчо, като си толкова ербап искам да те видя утре на протеста! Протестирай, а не се крий зад клавиатурата!

254

Русенско мрази ГЕРБ

преди 4 години

ГЕРБ ликвидираха сектор свиневъдство, така както изтрепаха през 2018 г. последните стада с овце и кози в България-под фалшив предлог и в изпълнение на корпоративна чуждестранна поръчка !

253

Ран-ът

преди 4 години

Както си спите и мълчите за всичко, така и ще ви вземат земята. България не е виждала по-страхливо поколение.

252

Анонимен

преди 4 години

Само свинското ли?

251

Alastair

преди 4 години

Искам да попитам нещо ГЕРБ ? Не че не е ясно на хората, но вие се оляхте в кражбите си. Откъде идат тези 50%, обосновани ли са и ако да, защо не субсидирате пазарът да се облекчи народът. Вие избихте прасетата. Дори и да приемем, че всичките *** са били болни и са били за трепане, вие сте длъжни да реагирате в полза на гражданите. Защото какво са виновни гражданите за вашата пълна некомпетентност ? Ей, близо сте вече - на финала сте! Останаха още към 240 *** за трепане и ножа е почти наточен

250

Йово

преди 4 години

Когато от ГЕРБ се хвалеха че доходите са нараснали нищо не казаха за поскъпването в цените!

249

Анонимен

преди 4 години

Има месо в Германия по евтино от България и то нашите печелбари го знаят,и заплатите и пенсии са им големи.

248

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 252Въженцата сами ли да си купуваме или ще ги доставят от КРИБ?

247

дедо Ви

преди 4 години

Ха бе момчета и момичета, светнете ме какво стана с козичката на оная баба от Странджапланина, духна ли кандилото? Дали с тази чума и прасчо и нас не ни пр....ха?

246

Анонимен

преди 4 години

На това тЪЪпо стадо и това му е малко!!!Трябва още и още,до пълното му ликвидиране!Щом си толкова тъъъпо стадо,заслужаваш си да те заразяват с такива африкански чуми и да те заставят самО да си ликвидираш поминъка - това са го записали още ционистките "мъдреци" на еврейския конгрес в Базел още през 1898г и си го следват последователно!Следващата фаза е,само да си поискаш Диктатора,а последната,само да си нахлузиш въжето на шията и пеейки тържествени песни,да се преселиш при богът им "яхве".