18

Анонимен

преди 4 години

Вижте какво бе,никои не защитава ГЕРБ ! Все едно за първи път става така.Навсякъде по света действията срещу природата са след нейния порив.В САЩ ,Канада и т.н да не би пътищата да са сухи по време на снеговалеж и вятър ? Яд ме е,че имам пр()сти сънародници.И по време на БСП и НДСВ съм упреквал търтеите,които все някои им е виновен,все мрънкат,все недоволни.Да,критика трябва да има,но да е обективна и реалистично съобразена .Ако ди 24 часа не се овладее ситуацията,аз също ще критикувам !

17

Анонимен

преди 4 години

На всякъде в света при силни бури има затворени пътища. И то с такси мн по големи от твойте. Никой още не е измислил, как да слре природата чичка.

16

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

Явно хрантутници те от АПИ си имат дежурен ***. И аз имам възпрепятстване и не мога да си купя винетка ще ме изчакат ли 2-3 месеца? Паркирани коли има само в градове , а не извънградски пътища. И 40 сантиметра сняг да има това е нищо, но те чакат да свърши да вали за да минат само с едно почистване. Хайде я свалите ***

15

Анонимен

преди 4 години

Как да ви се обясни,че при ПЪРВИ СНЯГ има технологично време за изчакване ! Има и ред други условия при почистването.Ако тази ситуация продължи над 48,тогава ще упреквате и критикувате ! Ясно ?!Отделно има обективни фактори като ГРАЖДАНСКА СЪВЕСТ ,които възпрепядстват почистването.Като автомобили,паркирани на места ,където пречат на машините и мн8го други...

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 15Абе му хъл на това по-рано му викахме зима, а сега е бедствие. Заваля за пръв път и както винаги АПИ се изненада, ако имаше една нормална зима трябваше да затворят държавата ли.

13

Анонимен

преди 4 години

Прав е дългия няма такава държава.

12

Анонимен

преди 4 години

Катъри,Европа ви даде възможност да гледате по 100канала .Има един такъв - NAT GEO ,вижте как е в Швеция,като ми ги давате за пример.И снежната покрива съвсем не е 20см,а 40см,на места е и над метър ,заради навявания ! Пак казвам,до следобед всичко ще е нормално ! Вие какво искате,да се опънат найлони и снега да не стигне до земята ли ?А оня пък с фирмите,ми отвори си фирма и прибирай и ти еврофондове бе,специалист !И ми давай 1500?-заплатата,която ти искаш

11

ХА-ХА-ХА !

преди 4 години

Добре АПИ, разбрах. Няма да пътуваме, а ако го правим ще си почистваме сами пътя.А, тока пак ли сам да си го пусна ? :)

10

Държавен хрантутник

преди 4 години

Язека че си земем болнични. Да не си хабя отпуската.

9

До трола от ГЕРБ

преди 4 години

Защо плащаме данъци бе,?За да ги крадат твоите началници и да ги раздават на търтеи като теб висящи по цял ден пред компютъра, да пишат оди във възхвала на властта ли ?Ти, колко улици изчисти от снощи, че караш нас да чистим ?И какво им е на условията ?Зима е ! Февруари месец.20-25 сантиметра сняг и се видя истинското лице на управляващите.Некадърни крадци сте гербаджиите.Факт !

8

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

Лятото пък е жега и се топи асфалта. Абе я си седете вкъщи и само плащайте винетки и данъци. Какво е положението бе картоф? По твоята логика в Швеция трябва пътищата им да са затворени целогодишно. Стига оправдава тези частници, дето само вземат пари от обществени поръчки. До сега сняг нямаше, сега не пътувайте за да не чистим

7

Анонимен

преди 4 години

Абе с()поли платени,поне имайте малко съвест и погледнете реално на нещата ! Имате ли представа при тези условия как се овладява ситуацията и каква е процедурата бе ?! Гнусни същества сте ! Вместо да дрънкате тук,проявете гражданска отговорност и почистете поне пред вас.Все чакат някои да ги дондурка и да им даде,докато те лежат ! Няма кой !! До днес следобед всичко ще се нормализира ! Вечно мрънкат,вечно друг им е виновен !

6

ОСТАВКА !!!

преди 4 години

Положението в предбалкана е бедствено. Десетки търновски села са без ток от снощи.Пътищата са непочистени, за селските улици да не говорим.ГЕРБ отново доказаха, че не могат да управляват България и при първите по-сериозни зимни условия лъсна безхаберието на управлението.

5

Анонимен

преди 4 години

Л-Апи пак ли ви изненада снега ве?

4

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Гоните хората за неплатени данъци, а когато ги плащаме крадете парите и няма кой да почисти пътищата.20 сантиметра сняг и улиците непроходими, а половин България без ток !И онези журналистки, където Тиквата ги нарича фитки,жщ а те му се хилят като уличници, да вземат, да покажат един път истинското лице на некадърното и крадливо управление на ГЕРБ.ОСТАВКА !!!

3

Т.Шак

преди 4 години

АПИ да не ми казва къде да ходя или да не ходя, ами да чисти пътищата, иначи да ходи на майнатa cи!

2

Хахаххахаххаха

преди 4 години

За съжаление зимата пак изненада ГЕРБ. А и парите за почистване вече са почти окрадени. Нищо. За вас, БГ-тата, по-важно е Шайката да е на власт и Тиквата да е мулиардер, от това децата ви да имат бъдеще.Така да е. Спете спокойни.

1

Анонимен

преди 4 години

В България е най-добре от декември до края на март да се завие под юрганите за да не закъсаме някъде; за да не измръзнем заради липсата на ток и отопление и да не се къпем щото няма вода или са замръзнали тръбите