105

Анонимен

преди 4 години

Заместник-вътрешният министър Красимир Ципов, който отговаря за КАТ, е с европейска заповед за арест.Това съобщи току що представител на Еврокомисията.Ципов е замесен в трафик на мигранти към Западна Европа, като им е осигуряват канал да не ги спира Пътната полиция.

104

Анонимен

преди 4 години

точно така е едни и същи хора в парламента а чакаме промяна -няма как да стане -те там се чувстват като в крепост която никой не може да разруши -може българското недоволство -Така е тръгнала и разрухата на България -двама царе окупирали се в техните крепости мислейки че са недосегаеми -вместо да се обединят срещу Османската империя -сега Империята е друга но все така заробваща -империята на 240-те депутати със всички привилегии -ние все още сме роби на собственото си мълчание

103

тя

преди 4 години

Най- големите разбойници са в Б парламент - народа ви мрази като ви гледа простотиите !

102

Анонимен

преди 4 години

И гласове срещу България имате защото сте мнозинство

101

баба мара

преди 4 години

незабавно свалете президента и отиваме на нови избори където с вече 3 милионаизбираме ген радев само че парите за изборите ще ги дадете от субсидията на гербв банките

100

Атанасов

преди 4 години

До излишен президент до 95-като чета такива коментари от изключително *** и нискостеблени индивиди въобще вече се чудя защо ни управлява мафията и цял свят ни се смее и подиграва,все е имало намеса на организираната престъпност в държавни дела по света,но винаги е било скрото,тихичко,зад кулисите, а в нашата страна вече 10 години ни управляват явно,парвенюшки,без страх от нищо най-долните и *** мутри.Да ни е честито и във веки веков!

99

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Какво ДОВЕРИЕ мога да имам на най-порочната "институция"-----Българският "Парламент".Това е "институцията" със най-ниско доверие според социологическите агенций!!!!!Каквото и да се мъчат да правят---доверието към тях няма да се повиши,защото са срещу собствения си народ!!!!Благодарение на такива "некадърници" аз не живея в България........Родината си "отива",а във тях няма дори й най-малко притеснение за това..........***......

98

Аз

преди 4 години

Какъв импичмънт мал.оум.ник нещастен! Прочистването трябва да започне от народното събрание! Колко народ има, че да има 240 представители?! Или трябва да са 160 или 120. Така ще се увеличи съревнованието между тях, за да станат такива. Искат или не, ще им се наложи на партиите да се прочистят и да няма повече такова жалко, корумпирано и слугинско( спрямо други държави) правителство.

97

Анонимен

преди 4 години

Гласове може и да имате, но нямате топkи, a след това ви трябва и яко дyпИ.

96

1

преди 4 години

какви гласове имате бе *** герберски,трябват ви 160 гласа,само гласовете на БСП стигат инпийчмънта да не мине.

95

Д

преди 4 години

Май нещо в тази математика не е ясно: два милиона и половина българи са избрали Радев, а депутатите от ГЕРБ и техните васали щели да го свалят? Ей, момченца, не сте повече от народа! Сеете вятър, ще ожънете бури!!! Вкарайте си го в главите тиквенски!

94

Sichtpunkt

преди 4 години

Ако искат да направят Радев нац. герой -да пробват с импийчмънт. Ако успеят-Радев прави партия и като "невинна " жертв обединява протестния вот срещу управлението на ГЕРБ,който по принцип е доста силен. Надявам се , че Гербавите няма да направят тази услуга на Радо Решетника....АМИ С ТОВА "АВТЕНТИЧНИТЕ ДЕСНИ" ДОКАЗВАТ, ЧЕ СА НАИСТИНА "АВТЕНТИЧНИ".

93

ЪХЪ

преди 4 години

А ние имаме тояги ..... и търпението ни се изчерпва.....

92

Активист на БКП

преди 4 години

НЯМАТЕ ! Трябват ви 161 гласа ! Вие можете да съберете в най -добрият случай 160,защото БСП имат 80 депутати !!! 240-80=160 ! Точка !!!

91

Анонимен

преди 4 години

Ако искат да направят Радев нац. герой -да пробват с импийчмънт. Ако успеят-Радев прави партия и като "невинна " жертв обединява протестния вот срещу управлението на ГЕРБ,който по принцип е доста силен. Надявам се , че Гербавите няма да направят тази услуга на Радо Решетника....

90

Sichtpunkt

преди 4 години

Гешев си знае работата. Още едно допитване до Конституционият съд за нарушение на Конституцията.

89

Импийчмънт на Радев!

преди 4 години

Няма да търпим протежето на Корнелия допълнително и излишнода разединява нацията!Призванието на Президента е да я обедини, а не да изпълнявапартийните повели на леля Импексовица. Да си го вземат на "Позитано" 20и там да си го изберат за какъвто искат!

88

излишен президент

преди 4 години

С политическата кариера на Шербет Каунов е свършено. Той никога няма да спечели втори мандат. Абсолютно неадекватен е към ситуацията, няма интелектуален капацитет да заема тази длъжност, не познава конституцията и още не е разбрал защо е на този пост. Слугува на ниски страсти-злоба, мъст, лъжа, разврат, отмъстителност. Затова никой световен лидер не го признава за политик и не го отразяват. След тази изява-съвсем. Не че досега сме имали президент, но от този момент нататък нямаме президент.

87

Boko bo

преди 4 години

Що бе? Пробвайте се! Тогава и слепите ще прогледнат!

86

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

Боли ли купени тикви? Свиквайте, че Радев ще е още един мандат президент. Не стана с кака Цеца рабфага дъртата комунистка. Сега ще се пробва и лорд Тиквонии дъртият комунист и пак няма да стане. Вижте доверието в институциите. Радев е с над 68 процента а парламента е с 23. Никой не ви иска и ако не фалшифицирате няма да спечелите. За това махнахте електронното гласуване.