26

Бунт!!!

преди 4 години

Правителството на Бойко Борисов е най-големия геноцид на Република България! Незабавно трябва да бъде свалено от власт това пагубно правителство за България и да се потърси сметка за всичко причинено! Бойко Борисов и всички останали съсипници на България трябва да влязат в затвора със строги и максимални присъди! Те докараха България до колабс и пълно унищожение, като всичко е умишлено и целенасочено! Хайде българи събудете се най сетне! Докога още ще търпим това?

25

Съсипахте България!!

преди 4 години

Какви са тези глупости, че между Видин и Силистра ще се прави велоалея. Никой ли не се сеща колко км са между двата града и какво значи това. Това означава, че скапаното и тъпо правителство пак ще краде, пак ще усвоят парите, пак ще нарушат релефа на България с този *** строеж, и забележете само, отново строеж. Спрете незабавно със строежите на сгради, на отсечки, на магистрали, на пътища, спрете да крадете и да унищожавате и съсипвате зелените площи на България. Оставете България да диша вече!!

24

браво!

преди 4 години

Евала за велоалеята! Гениален ход на нашите. Не знам дали има друг инвеститор в света, да плаща за неща, дето се изпълняват половинчато, с най-лошите материали, на силно завишени цени, боядисват се шарено и не се ползват, защото не са нужни. Дано да платят, че много българи ще ядат зап.европейски пържоли с техните си парички. Аз съм бил в Холандия, Германия, Белгия.. и др. и съм сигурен, че нашето ще е пародия на бутафорна пътека от фасаген и табели. Къде примено ще ходят по малка нужда?

23

Нищо ново

преди 4 години

Щом ще се строи нещо, голямо крадене ще падне. По гербаджийски. За тях процентите вече са нищо. Краде се в пъти повече от вложеното.

22

Смешници

преди 4 години

Да вземат ,че да продължат велоалеята до Белград и Будапеща.Тогава трафикът ще е гарантиран.А на тази зам.калинка да и наврат един велосипед в *** ,че да види как се кара колело от Видин до Сифилистра .А и това село Търново щяло да става център..Нерде Плевен ,нерде Търново.

21

Анонимен

преди 4 години

Ферибот има между двата Румънски бряга,Силистренският не е конкуретно способен.

20

хохохо

преди 4 години

Упс, сетих се - ферибота е на дъното на река Дунав, уж потънал при авария, но всички знаем , че е умишлено потопен. Понеже не се изпълняваха условията по концесията, и ферибота на практика не работеше. Под заплахата да връщаме десетки милиони европейски пари, се направи една инсценировка. Въпроса се реши по Сталински - няма ферибот, няма проблем

19

хохохо

преди 4 години

Не знам за велоалея, ама кажете какво стана с новия ферибот Силистра-Калъраш?

18

АШКОЛСУН

преди 4 години

КОЙ ШЕ КАРА КОЛЛО 500КМ?ВИЕ ПО ДОБРЕ ПЪТ НАПРАВЕТЕ И СВЪРЖЕТЕ СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ.

17

Taliban

преди 4 години

ШАРАНИТЕ ОТ РЕКА ДУНАВ ЩЕ АХНАТ И ЩЕ ИМ ОПАДАТ ЛЮСПИТЕ

16

Гларус

преди 4 години

Ай честито на северняците !Дано не стане като обещаното от бургаския Митко, де рече до Созопол ще направи. А от 30те километра направи 10 и ги остави да буренясват. И от тази до Сарафово де стори само половината за двойно по-дълго време от обещаното.

15

Колко далавери

преди 4 години

се очертават. И парите отново ще приличат на снежинки, паднали върху горещ пясък - стопяват се и хоп! - няма ги. Затова пък какви хубави думи и изсмукани от пръстите числа ще има в отчетите. Само, такова... обещаното няма много да се вижда, но това е дребен недостатък.

14

F5

преди 4 години

Търсят си оправдание да копаят и да развалят водата, дунавската вода антимагнити и тиквата не може да следи хората!Народе антимагнити се и се алкализирай, това е истината!

13

Анонимен

преди 4 години

Велоалея Видин-Силистра ще е към 500км.,по-безумна идея от тази не съм чувал!,,Ресурсите на Дунав не се били използвали"!!!Изградете оранжерии ,вместо велоалея!!!

12

Rock of ages

преди 4 години

Най-после една позитивна новина! Дано работата по проекта мине гладко и да бъде изпълнен в срок.

11

Михаи

преди 4 години

Тази велоалея ще в като Хемус, започната през 70-те. Сигурно няма да сме живо да я видим завършена.

10

До 7

преди 4 години

По черноморието има вече готов проект за велоалея, само милионите се чакат.Разбира се, поради презастрояването, трасето ще бъде "изградено" направо в морето и ще бъде предвидено за водни колелета. От русалка и златните, чак до слънчака.

9

Анонимен

преди 4 години

Да е жив и здрав банкянския полиглот, да краде хиляди години.

8

Анонимен

преди 4 години

проектът е да се откраднат едни пари, колкото направиха велопътеката от Ивайловград до Белмекен, направиха карти, сложиха табели и толкова, велопътека няма

7

Ха-ха

преди 4 години

Да не забравят да сложат телени огради от двете страни на алеята. Като тръгни велосипедиста от Видин да излезе чак в Силистра. Хич не ги харесвам, като ми се мотаят по пътищата. Пък телта е и парички. Питайте Валери Симеонов :)