58

Анонимен

преди 4 години

тва синкавото костумче от шо се таке укрива из кьошетата, дал не са му намерили некоя ако не държавна, то поне окръжна или градска измяна шо мноо текова едно , абе ко да ти каем, Цеца Цачолиндевичи е мноо по правосъдна макар да е изРаФакана по правата линия на кривото

57

дедо Ташунко

преди 4 години

Документите ЩЕ бъдат готови от страна на България, но от страна на ОАЕ няма да бъдат готови никога. Тази държава защитава инвестиращите в нея, а Божков отдавна е сторил необходимото, косъм да не му падне от главата. Само си чепкат езиците в нашата прокуратура. Като чуя за българска прокуратура, си местя в крачолите .

56

незнайко

преди 4 години

ЗАЩО БРАТЯ ГАЛЕВИ ЦВЕТАНОВ БОЖКОВ И Т Н САМО 1 ДЕН ПРЕДИ АРЕСТА СА БИЛИ В Б---Я А НА ДРУГИЯ ДЕН СА ---НЕИЗВЕСТНО В КОЯ ТОЧКА НА СВЕТА А

55

Анонимен

преди 4 години

правосъден министър ***егати и държавата- тоест колонията

54

СЕФТЕ

преди 4 години

Дрън дрън - номера.

53

Анонимен

преди 4 години

Доставка на Рожков на едро от Дубай.

52

Геш

преди 4 години

Когато го екстрадират и го докарат аз ще се прекръстя на ГЮНАЛ !!!

51

Анонимен

преди 4 години

Барни Ръбъла ли ще урежда екстрадицията? Майко мила...

50

Гешо Ушев

преди 4 години

Мин.Кирилов, хайде това с девиците го пропускаме покрай ушите, защото Цеки не му е светил. Но вярваш ли г-н Божков да е планирал убийства на бизнесмени? Старият Найденов е жив, братята също са живи, та дори единият от тях преди 2 дни се пънеше да говори. Ама така говореше, че се наложи арменецът от БТВ да му тегли думите с ченгел... И той, моля ти се, е основният свидетел на ВКП засега. Сега ВКП чака други свидетели. Не вярвам този бизнесмен, най-богатият в БГ, да е бил Дракула. Ти вярваш ли?

49

Анонимен

преди 4 години

Божков е убил стотици конкуренти орез кариерата си ... колко са 5-10 парчета :)

48

Легендата

преди 4 години

Хората болница за 1000 души построиха преди нашите чиновници да попълнят две страници стандартен формуляр. Какво чакат, Черепа да духне пак нанякъде ли?

47

Гешо Ушев

преди 4 години

Барни Ръбъл: "Изготвянето на документите за екстрадиция на В.Божков ще отнеме 3-5 дни." Барни, не бягай от отговора: кажи кога по искане на Гешев и мин.Кирилов В.Б. ще бъде изпратен в БГ като пратка с наложен платеж. Апропо, Цеки Н. каза, че Божков е из-на-си-л-ил 486 девици. Ти като по-млад човек можеш ли да потвърдиш, че човек на неговите години може да стори това? Та това трябва дабъде сексуален СУПЕРАТЛЕТ! И да не си гледа антиките, а да чака двамата братя през 3 дни да му доставят девица..

46

любопитен

преди 4 години

колко дни ? 8000 ? 90000 ? . . . . ръбъла и той с изказване . . . .

45

Активист на БКП

преди 4 години

Осман Октай ви каза ,че няма да го върнат !!! А Октай знае ,защото е мюсулманин и има връзки там !!!

44

Анонимен

преди 4 години

Искайте си и пращайте купища документи ама няма да го върнат!!! Колкото и другите ги върнаха от там! Скоро ще си вземе и местен паспорт.... дреме му на исканията на Гешко!

43

Сандо

преди 4 години

Черепа ще ги сцепи в съда!.... ако не тия дето върлуват ще ги четем по някое вереме из весниците

42

Анонимен

преди 4 години

5 дена, само за документите...Алиууу - тея документи трябваше да са готови оше в часа в който се установи къде е Божков. Аз данъци на вас, пое вече НЕМА ДА ПЛАЩАМ!

41

избирател

преди 4 години

Ама колко дни,3 или 3003?!Все са дни,но има разлика просто!

40

Язе

преди 4 години

Нито БГ го иска на сериозно, нито ще го върнат. Най-изгодно за БГ политиците е Божков да се покрие и да си мълчи. Докарат ли го насила ще се разприказва и ще стане мазало...

39

Анонимен

преди 4 години

Ако Барни-белият хакер ги приготвя не очаквайте да има развитие този век.