24

Анонимен

преди 4 години

Вечната кметица протежето на Б.Б се е разхубавила.Парите прават чудеса.За последните години добре е захлебила.Търгове ,конкурси пари от ЕС.От всякъде тече.

23

с-в

преди 4 години

АНОНИМЕН 16 - от мен: БРАВО!!! Изпреварил си ме !!! Тъкмо реших да споделя същото... очевидно са прави критиците, обявявайки, че 50% от завършилите Средно образование НЕ ВЛАДЕЯТ Родния ни език!!!

22

Додо

преди 4 години

Данчето Фандъкова - кметицата, която ще бъде запомнена с това, че забранява със заповед Луковмарш- парада на родолюбието, в чест на великия Българин генерал Христо Луков (героя, успял да запази Кюстендил и 90% от областта на останат Български), като в същото време одобрява, парафира и назначава полицейски кордон и охрана за ежегоден манифест на педерaстията, известен още като Гей Парад. ФАКТ!!!

21

Г-жата

преди 4 години

нема да ги сечем, ше ги дам на моите избиратели да ги 'берат'...

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9Млъкни,нека поне има едно място в СФ направено от истински архитект.Веднъж герберите да свършат нещо както трябва,и ти мрънкаш.

19

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

просто правило, щом Комунистка Ви казва нещо, значи ще е точно обратното - едно дърво няма да остане!!

18

И ЕДНА ЦЯЛА ПЛОЧКА

преди 4 години

НЯМА бе Фандъкова

17

Анонимен

преди 4 години

Джипси Куин се е наблъскала с ботокс като някаква фолкдива.Не й отива на възрастта най-малко. Да не говорим за позицята, която заема.То е ясно, че тя си е дива ***, обаче няма ли там нещо ПР-и около нея.Или и те са роднини от село.

16

Столичан

преди 4 години

Понеже всички други проблеми на София са решени та ще правим скъпоструващ площад, смешна работа! Всички улици са кръпка до кръпка , дупка до дупка, всеки канал - дупка!

15

Анонимен

преди 4 години

"Фандъкова: Едно дърво няма да бъде отсечено" - а останалите дървета ? и кое ще е това избрано за неотсичане дърво ?Да ви имам жур нал истическия език, нек адър ници!

14

Анонимен

преди 4 години

Същинското строителство трябва да бъде завършено за година и половина?!!! Тази жена наред ли е. Какви са тези срокове?!! Нов мол ли ще строи на площад Св. Неделя, че и трябва цяла година и половина?!!! София е пълна с туристи, а е непрекъснато в ремонт! Как не я е срам?!

13

Да попитам

преди 4 години

Как за 2 дена на ром. принцеса Фандъкова и порасна косата с цели 10 сантиметра ,те това не ми е ясно!?

12

Анонимен

преди 4 години

Проектът изобщо не кореспондира с архитектурата на сградите. Модернизмът е направо неуместен там

11

Анонимен

преди 4 години

Ухиленото лице на корупцията пак цъфна.Откъдя накъдя без фъндък...

10

Колкото

преди 4 години

до дърветата - тосе видя - те сами си падат след такъв "ремонт"

9

Проекта добре

преди 4 години

ама дано не го дадат да го строи ДжиПи - то, или друга негова производна, че пак ще трябва да внимаваме да не си строшим главите, като по Графа.

8

Анонимен

преди 4 години

при наличието на хиляди кадърни български архитекти, този световно известен пенсионер ли намерихте?! Или покрай някое известно име искате да скриете милионите ненужно потрошени пари, които ще се хвърлят пак на този площад?

7

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова: Едно дърво няма да бъде отсечено от пл. "Света Неделя"---------Нема да секат дървета, бе, само шъ ги бутат с булдозер!-))))))))

6

Анонимен

преди 4 години

Герберите пак ще слагат бял бетон, все едно строят Тадж Махал и двореца на Садам Хюсеин. Ще стане площад Света Ориенталщина.

5

Един

преди 4 години

"Едно дърво няма да бъде отсечено от пл. "Света Неделя" - в смисъл, че само едно дърво няма да бъде отсечено? Ще има ли лотария - Познай печелившото дърво?