75

Анонимен

преди 4 години

Пълна дивотия. Смърт за дребният бизнес в полза на хотелите.

74

Анонимен

преди 4 години

Явно хотелиерите нямат достатъчно клиенти.

73

Joko

преди 4 години

Савеклиева, чий гуй дириш в София. Събирай си парцалките и беж в Благовеград !

72

Пенсионер

преди 4 години

Глупава работа. В БГ е напавено да не върви. В блока не можем да се справим с един който не плаща, вдига шум и прави мизерия. Сега ни карате и ние да решаваме кой какво да си прави жилището. Натискайте ги да си плащат. Да плащат такса поддръжка зграда, смет, данъци в нап. идр. Като дойде турист в града той ползва таксита, яде в ресторант, плаща наем, аз копувам бира, бабат килоти, въртим едни пари. Без туристи - сериалчета пред ТV.

71

Red

преди 4 години

Предпоставка за лоши междусъседски отношения. Ти не разрешаваш и аз на теб няма да разреша каквото искаш.

70

Мен

преди 4 години

Малко по малко спряха да им ползват хотелите в полза на Airbnb

69

Ванката

преди 4 години

До Анонимен 70За краткосрочното отдаване става въпрос. За дългосрочното не смеят още. Всъщност вече в половин Европа има затягане на режимите за отдаване на имоти, тъй като наемите за местните хвръкнаха до небето.

68

Анонимен

преди 4 години

Това важи ли са всички отдавани жилища по знаем, или само за тези които се отдават под наем само чрез посочените два сайта , и ако е така думата на нотариалните собствениците ли се приема на събранието или на съответните наематели които реално живеят там под наем.

67

До Смях

преди 4 години

ПроблемЪТ (пълен член, подлог) ми не е само това, разбира се, но не живееш в пресечка на Витошка и не си наясно, няма и как да си. Предпочитам хотели, 24 часа рецепция, санитарни норми, проверени, противопожарни норми, аварийни изходи и т.н.Ти си спи в апартаментите и се надявай да са прани чаршафите :) Успех!Не ми се впуска в повече полемики.

66

Анонимен

преди 4 години

До 68Аз лично смятам, че трябва д сума квартали, къдеот не се допускат хора с досиета, чужденци, малоумтони и бедни ... Но не ни дават да си правим такива, ше речеш ме сме някакви зли хира, а ние просто си гледаме рахатя и на никого не премине!

65

Анонимен

преди 4 години

До СмяхВсяко притеснение за ме е проблем. Все ОАК, по-важно нешо ит моя комфорт няма. Гонил съм болни съквартирант ти, защото са ме бъдещи като са кихали. После умряха ит пневмония, преди да успеят да ме съдят - хижи win-win дет викат американците :)

64

Shark

преди 4 години

Глупости! Българина е злобен и завистлив и никога няма да даде съгласие, дори да не го засяга по никакъв начин. И как съседите ще ми кажат какво ще правя в имота си! Плащат ми данъците ли, чистят след хората ли, какво?! Да не говорим че половината съседи са селски пришълци купили вчера жилище и вече с претенции. Що не питате целия квартал по тази логика. Ми така де, трябва да се знае кой идва да спи през два блока в трети. ***, ай пръждосвайте се че .....неокастрената

63

СМЯХ

преди 4 години

До: До Смях: БАЦЕ АКО ТРАКАНЕТО НА КУФАРИТЕ ТИ Е ПРОБЛЕМА, ЗАМИСЛИ СЕ КАКЪВ Е ЖИВОТА ТИ.......БАСИ КИСЕЛЯКА...............

62

Анонимен

преди 4 години

До Беге царя едни такива пичове са ... не знам дали и 5% останахме истинските българи ...

61

Анонимен

преди 4 години

С купините се решава лесно - отива полицията - бач 300 лева глоба и казва, ме следвщая път арест инще се разчуе бързо....

60

домоуправител

преди 4 години

Ясно е, че дебеловратите хотелиери рият с копита срещу дребните собственици и че губят битката. Ясно е и че ония от парламата се продават на всеки, който даде повече. Обаче това няма да спре хората да отдават СОБСТВЕНИТЕ си имоти при каквито условия намерят за добре. Ако сме pichove, ще спрем да си правим мръсно и ще се обединим срещу тия изедници. Утре всеки от нас може да поиска/да му се наложи да допълва доходите си с краткосрочен наем.

59

СМЯХ

преди 4 години

Тук, с такива ПОМИСЛИ СИ ОТИВАМЕ ДИРЕКТНО КЪМ ТОТАЛИТАРИЗЪМ. НЯМА ДА ПОМИСЛИМ КАК ДА ОСИГУРИМ СРЕДА ЗА БИЗНЕС И ДА ИЗИСКАМЕ ДАНЪЧНИ ПОСТЪПЛЕНИЯ, А ЩЕ ТЪРСИМ РЕСТРИКЦИИ ОТНОВО И ОТНОВО!!!! РЕСТРИКЦИЯТА ВОДИ ДО ЗАВИСИМОСТ, ЗАВИСИМОСТТА ПОРАЖДА КОРУПЦИЯ и ХОП--- НЕКОЙ НЕДЕМОКРАТИЧНО РАЗБРА КАК ДА БИЗНЕСДЕЙСТВА.......ПОДСЕТЕТЕ СЕ МИЛИ СЪНАРОДНИЦИ. А най лесното е да осигуриш среда, без натиск, и да създадеш възможности за честно внасяне на данъци. ХОРАТА СА ПО ЧЕСТНИ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ и тяхната ***

58

Ванката

преди 4 години

Подкрепям с две ръце идеята. Ако цялата кооперация или блок е с апартаменти за отдаване под наем, няма проблем. Но след като постоянно живеещите са притеснявани от наемателите, тогава трябва да се иска съгласието им. При кражби, замърсяване, вандализъм, шум и пр. простотии от гостите, някой трябва да е отговарен все пак.

57

До Смях

преди 4 години

Не ме интересува от къде се връщаш. Имаме 4 ербиенби-та във входа и сме луднали от купонджии и денонощно тракане на куфари.

56

СМЯХ

преди 4 години

ВРЪЩАМЕ СЕ В КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ВРЕМЕНА, КОГАТО ПАРТИНИЯТ СЕКРЕТАР /ДОМОУПРАВИТЕЛЯТ (подкрепен от 50% от ...) КОЛИ И БЕСИ. ДОБРЕ ДОШЪЛ ТОДОР ЖИВКОВ ОТНОВО!!!!! СРАМ И ЖАЛ ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА!! КЪДЕ ДРУГАДЕ ГО ИМА ТОВА В ЕВРОПА????????????????????????????????????????????? НЯМА ГО????? ПОСЛЕДНО СЕ ВЪРНАХ ОТ ВИЕНА!!!!!