34

Пояснение

преди 4 години

Трансилвания (Секей) е била част от Унгария до Първата световна война. Там и до днес живее компактно унгарско население, което никога не е отричало, че е унгарско (както напр. македонците в Северна Македония). Унгария непрекъснато се стреми да подпомага това население, независимо какво правителство е на власт в Будапеща. Унгарският национализъм е причината, това население да си остане унгарско и до наши дни, с надеждата един ден отново да се присъедини към майката-Родина Унгария.

33

!!!

преди 4 години

Първо,това е ДойчеВеле,които пишат как българите са мръсни и мързеливи.Второ,Орбан трябвало,като Бойко,да зареже унгарските общности в чужбина.Трето,научихме,че в Шри Ланка има квалифицирани ПЕКАРИ!Така е в Шри Ланка на всеки ъгъл има кроасани,франзели,земели,кифли,банички...Четвърто,бизнеса вместо да увеличи заплатите предпочита да наема хора,които живеят в мизерия в държавите си(като Бг).Капитализъм!

32

истината е

преди 4 години

Стрина Кристалине и подобните й да се погрижат да има нормална икономика в джигитайските страни и църна Африка, а не да ти тропосват населението им тук. Европа е хубава, но благодарение на европейците. НаМанго Джери.

31

Анонимен

преди 4 години

До EL SALVADOR CALIENTEДа де, ама са си жълтурковци като ги погледнеш. Не отричам, че има много бели корейки. Но повечето от хората с тесни очички са с жълтеникав оттенък на кожата.

30

Анонимен

преди 4 години

Понеже по света има над 2 млрд. души живеещи в бедност в пренаселените си държави, решението е да се разселват в Европа и да подбиват цената на труда, така ли? Да си оправят държавите да си вдигнат стандартите, да развиват технологии вместо да си отглеждат диктатори. Европа не е получила наготово стандарта си на живот, още по-малко източната и част е нямала колонии

29

Анонимен

преди 4 години

много добере споменавате за Соро. Иаз искам забрана за НПО!150 рублофилски нпо-та в БГ! Да се забранят!

28

Анонимен

преди 4 години

Орбан е нещо следователно като сърите за нас. Абе рублофили...

27

Анонимен

преди 4 години

ако милионите бяха от америка за румъния или от со.рос щяха да са много добриа нашите кученца на верижката на сор.ос - пак им пуснаха сигнал да лавнатбраво на тия унгарци- не им трябват бо.луд.жии като нашите управници

26

Един

преди 4 години

Мачкай, бай Орбане! Щом либералите реват, значи правиш нещо правилно!

25

Анонимен

преди 4 години

Западна Европа се превръща в страна от третия свят, става невъзможно за живеене от черни и жълти.Не бива да допускаме това в България, Българския народ не е загубил духа си, все-още му пука за България.

24

Нобел

преди 4 години

И що па трябва да ги търпят румънците.ДВ грубо де намесва във вътрешните работи на суверена държава.Ето затова трябва атомно оръжие.За да не си позволява всеки самозван *** своеволия.Не на свободната журналистика да на цензурата.

23

Анонимен

преди 4 години

Дойче вече да си ядат кифли, и да си гледат Германия.

22

Шаман

преди 4 години

Всичкото това идва от Холи -вуд,вуду маг.да си чувал

21

луд козар

преди 4 години

преди малко орбан ще направит новите "ДНР" и "ЛНР" във румъния и украина.

20

Много си е добро

преди 4 години

унгарското медийно влияние. Орбан е мъж на място!Какво са седнали някои да увещават разумните хора да се били съгласели на инициативи, които след 20 години вече ще имат фатални последици да тях и децата им?Това, което напира към Европа, се отличава с консерватизъм, ниско образование или пълна липса на такова, фанатична враждебност към цивилизацията от европейски тип и към християнството, твърдоглаво упорство на всяка цена да наложат и в Европа своите традиции.Ще се защитим заради децата си!

19

Анонимен

преди 4 години

Докога трудът на хората ще се обезценява с евтин внос? Че и със съвсем различна култура. Заветите на Меркел в действие.

18

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 4 години

БУДИСТИТЕ В БУДИСТКИТЕ СТРАНИ,ХРИСТИЯНИТЕ В ХРИСТИЯНСКИТЕ СТРАНИ,МЮСЮЛМАНИТЕ В ИСЛЯМСКИТЕ СТРАНИ,КОМУНИСТИТЕ В КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ СТРАНИ И САМО ТОГАВА НЯМА ДА ИМА НАПРЕЖЕНИЕ,РАСИЗЪМ,ОМРАЗА И Т.Н ЕТО АЗ КАТО ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИН НО БУДИСТ ПО ВЕРОИЗПОВЕДАНИЯ УСЕЩАМ ЯСНА ДИСКРИМИНАЦИЯ КЪМ МЕНЕ ЗАТОВА НАЙ-ДОБРЕ ДА СЕ ИЗНЕСА КЪМ НЯКОЯ БУДИСТКА СТРАНА ДА ЖИВЕЯ СРЕД СВОЙ И САМО ТОГАВА НЯМА ДА ИМА НАПРЕЖЕНИЕ,РАСИЗЪМ И ДИСКРИМИНАЦИЯ!!!!

17

Анонимен

преди 4 години

Не плащат нормални за стандарта заплати и намерили лесното да си докарат от друго място ниско заплатени работници. И това ли е ксенофобия да не искаш да си продаваш труда евтино и да си работещ беден? Щом разходите за труд им се виждат високи да използват машини, но благодарение на глобализма си докарваш хора за без пари от другия край на земята, нищо че местните са против.

16

Не извратен тип

преди 4 години

*** размишлява за Орбан през балканската спирала,Гня не си дава сметка ,че Унгария и Орбан не са балканци

15

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 4 години

ВСИЧКИ ХРИСТИЯНИ И МЮСЮЛМАНИ ВЪН ОТ БУДИСТКИТЕ СТРАНИ И БУДИСТКИЯ СВЯТ!!!! БУДИСКИЯ СВЯТ САМО ЗА БУДИСТИТЕ!!!!! ВСИЧКИ НЕ-БУДИСТИ НЯМАТ РАБОТА В БУДИСТКИТЕ СТРАНИ!!!!! КАЗАХ!!!!!!