90

Е,бравос

преди 4 години

Референдум в гетата - абсолютно точна извадка за интелигентността и икономическата компетентност на широката българска общественост!

89

1

преди 4 години

магарешки,какво стана с твоята мари льопен,илите разбра що за мошеник си,и прекъсна всякакви връзки с партийката ти.

88

Геш

преди 4 години

*** !!!

87

Анонимен

преди 4 години

Аз пък предлагам референдум за или против Марешки да изяде един магарешки

86

Даа

преди 4 години

И горивата са фалшиви задръстват катализаторите.

85

Анонимен

преди 4 години

Руснаците не дават да имаме евро. ТОЧКА.

84

Анонимен

преди 4 години

mareshki da sabira v aptekite podpisi i da pravi E-referenduma za evroto...ko 4aka?...ili s sms da pravi referenduimata...

83

Анонимен

преди 4 години

Само влезте ппрез деня в някой бистро, ресторант или нещо за Обедно меню... И ще видите извадка на простолюдието. Точно тея да хора да решават Евро, Левове и Валутни бордове е СМЕШНО.Тука е момента Герб да създаде няква груба, която да излезе и да обясни, какви са ползите и какви са негативните от това. Съответно, какви са рисковете. Как байй митьо от блока, ще дава глас за Валутни бордове :) Тука 95% не знаете даже какво пишете.

82

Анонимен

преди 4 години

В аптеките на Марешки в Шумен продават лекарства с изтекъл срок на годност!!!

81

Анонимен

преди 4 години

Първо влизаме в чакалнята,после в съблекалнята и .....третата част най-интересна.При влизане в чакалнята е задължително страната да има плаващ курс към еврото.При влизане в еврозоната се взема курса от последния ден преди влизането.Точка!...това е от официалният им сайт!

80

Q

преди 4 години

Еми тези гшласоподаватели -30 % от тях не знаят ,че има валутен борд,другите 30% -ако ги питаш какъв курса на еврото към лева след запетаята ,навярно ще кажат само 1.95 ...а останалите манипулирани от медиите са против еврото и кои разбират какво ще гласуват-1-2 %

79

Само хората

преди 4 години

С висок коефициент на интелигентност трябва да гласуват. 115+. Всеки човек в България трябва да бъде положен на такъв тест, ако иска да гласува. Финансиран от държавата разбира се.

78

Анонимен

преди 4 години

По принцип рвфендума е гласуване от населението на дадена държава. Но как това население, ще се произнесе адекватно по финансови и икономически въпроси? Няма как.Ако имаше референдум за ЕС в онова време с толкова мн дядовци и бабви от соца можеше и да не влезем, което щеше да е пагобно за нас. Така че референдума е спорен момент. Необразовани хора да решават даден проблем.

77

Анонимен

преди 4 години

Експертите не знаят какво ще стане с валутния резерв на валутния борд. Ще отиде ли в ЕЦБ, ще го изхарчи ли правителството, ще отиде ли в Сребърния фонд за пенсии?Какви експерти са?

76

Анонимен

преди 4 години

Защо много богати страни не искат еврото?Защо много богати страни искат еврото?Отново народът се надява да спечели нещо от еврото, както се надяваше да спечели нещо от НАТО и ЕС. Това е следващата далавера за резерва на валутния борд, която е планирана. Бордът пречи на ограбването му.

75

Анонимен

преди 4 години

Йевруто на рифирйендум зъдължителну.

74

Защо?

преди 4 години

Защо много богати страни , като Чехия и Швеция не желаят еврото? А като го приемем, валутните резерви на България ще отидат ли в Брюксел?

73

Анонимен

преди 4 години

Народа отдавна е приел еврото, само балъците трупат спестявания в лева.

72

Анонимен

преди 4 години

Марешки иска а ние дето му работи в аптеките неискаме ли по висока заплата от 4 години не е мръднала и стотинка как не ви е срам и трите дена болничен не се изплаща това са измамници надявам се да види всички коментари

71

Патриот

преди 4 години

Референдум за излизане от нато !