19

Дж

преди 4 години

Може ли Борис Джонсън да стане пример за Европа? ---- Може, когато потече пернишка вода по чешмите на кралицата

18

Анонимен

преди 4 години

До Валентин ТодоровВсеки държавен чиновник, на село!

17

Deutschland

преди 4 години

UK се разпада, въпрос на време е. Стига сте ни занимавали с незначителни периферни островчета :) Очакваме Шотландия и Обединена Ирландия да се върнат час по-скоро в Европейското семейство.

16

Валентин Тодоров

преди 4 години

Регионалното неравенство е следствие от поставянето на икономиката под контрола на политиката.Нарастването на броя и ролята на контролните институции, базирани по правило в столиците изсмуква чрез банките и застрахователните компании капитала към центъра.След капитала тръгват и хората.Ясно е,че има само два пътя за обръщане на нещата.По малко държавна намеса в икономиката или разсредоточаване на държавните институии по регионите.

15

Анонимен

преди 4 години

Да поживеем,да видим!Никога не е късно за слава,никога не е късно за резил!

14

Не ми е много..

преди 4 години

..ясно, как така Британия ще тръгне напред след Брекзит, след като в момента на приемането си в ЕИО през 1973 е била на ръба на фалита? Защо тогава пълзят по корем 10+ години, че да ги приемат и да загладят косъма, а сега ЕС се оказа пречка пред просперитета им?

13

SOZIOLOGO

преди 4 години

VREMETO STE POKAGE.

12

Анонимен

преди 4 години

Пример за всички ***.

11

Бай Коко

преди 4 години

Хубав или лош той вече е пример.

10

Анонимен

преди 4 години

Не, не може.Няма как да стане.

9

Анонимен

преди 4 години

Засега Англия не са направили нищо положително извадено на яве, просто зациклиха и Джонсън се оказа умника които ги изкара от цикъла, които не е никак малко, а всъщност се оказа доста трудно.Поуката е голяма са всички, не изпадайте в зацикляне защото може да нямате късмета на Англия да се измъкне те от зациклянето.

8

Анонимен

преди 4 години

Може ли популизма да стане пример за Европа, принципно това вече го е имало в нацистка Германия, въпрос е дали Джонсън е толкова добър икономист като Хитлер и да развие икономиката с мащабите както Хитлер, но и да не е толкоз луд като него да прави такива порази като него.Според мен това е висока летва, дори и за Тръмп камо ли за Джонсън. Въпреки че държавите са им на по високо ниво, отколкото Хитлер заварил Германия.

7

баба мара

преди 4 години

не не може един турчин да бъде пример за каквото и да било

6

Бау

преди 4 години

Не, не може. Хората не са толкова глупави ...

5

българин

преди 4 години

Мислех си ,че Борис е луд , но явно съм се лъгал !!Явно ,че този човек освободи страната си от ЕС. , и с голямо право !!

4

Анонимен

преди 4 години

И да си чешем езиците или не, времето си остава единствения критерий за делата ни, даже и за тия на политиците. Гайлето си е на британците и те ще трябва да си го чуват и гледат. Има поне няколко месеца време за да се види, разбере и осмисли какво насътворено с кралството и целокупността му. Разпването или осанна-та са гарантирания бонус в начинанието.

3

vlady

преди 4 години

Великобритания се нуждае от сериозен държавник от ранга на Хенри VIII и Кромуел. Стига мижитурки.

2

Анонимен

преди 4 години

Джонсън служи за пример на Европа, на света и на галактиката! Хохохо, реки от злато ще потекат в Англията след брекзит, вервайте ми! Англичанчетата се надяват, че американците ще ги галят по главиците. Те горките още си мислят, че сме 1980г. когато Рейгън и Тачър громяха соца. Хихихи, точно тръмпистите няма да отстъпят грам при търговските преговори, а Англия ще бъде принудена да се съобрази с всички изисквания на америте! Да са им честити гмотата, хлорираните пилета и васалитета към САЩ!

1

Sichtpunkt

преди 4 години

До сега все си мислех, че "Investitor" са много сериозна медия!