20

Анонимен

преди 4 години

Ей значи от вчера не мога да заспя и се чудя защо а то било щото обединени мафиоти с фашистки привкус не харесвали президента и гледай само те осъзнали че имало криза и политиците били виновни за нея а то всъщност политиците са кризата и излизането от кризата минава през гнеоцида срещу всякакви комунистически и фашистки тоталитарни рунгели в парламента което в случая на България значи на всички политици след прехода де

19

Одисей

преди 4 години

Този беше най-умен от всички даващи акъл до сега, Може би само Плевнелиев да е по-добър. Та идеята на Искрен е, " ..всъщност има една основна криза, от десетилетия, но негативното говорене не е подход" Демек ние сме до шията затънали, от години, и само ако продължим да се ухажваме взаимно кризата ще се изпари от самосебе си. Господи, такава ли смет заслужнихме да ни управлява?

18

Анонимен

преди 4 години

Значи признаваш, че има криза. Ама била криза на елита. Не врат ама шия. "Била" над всичко

17

Анонимен

преди 4 години

Герберска демагогия, празни думи, излишно внимание

16

До 16

преди 4 години

България едва крета, защото има ГЕРБ.

15

Веселинов

преди 4 години

"... Има криза и това е кризата на Елита" Какъв елит? Шайката, която се облагодетелства от кражби, от европейски и обществени поръчки, за сметка на все по - обедняващия народ? Мутри и само забравили се политици, местни феодали, които са за затвор, този нарича ЕЛИТ.

14

Анонимен

преди 4 години

От Русия получаваме 250 милиона долара за транзит на газ. Колко получаваме от САЩ?Не получаваме, а плащаме скъп ток на американски топлоцентрали и плащаме въглеродните им емисии. Американофилите са мазохисти.

13

Анонимен

преди 4 години

Всички държави, където няма секта "русофилско братство" просперират, а България едвам, едвам !Защо ли ?

12

Анонимен

преди 4 години

Радев ги излъга да се издадат всичките от управляващата коалиция - ДПС, Воля, ОП и ГЕРБ. Само БСП е опозиция.ДПС и Воля отново лапнаха кукичката на въдицата и се издадоха.

11

Анонимен

преди 4 години

Кажете вий как мутрата от лейтенант стана генерал след като и принц Чарлс не може да си го позволи това

10

СМЕШНИЦИТЕ

преди 4 години

от ПАТРИОТАРСКИТЕ партии да си гледат цирка на село

9

Един

преди 4 години

Много обрано изказване. Много умерено. Май усещате, че корабът потъва, а?

8

Анонимен

преди 4 години

Радев не случайно е кремълски парашутист - нали затова беше предложен от Решетников - да бъде Ябълката на раздора, а не да обединява нацията.

7

стига бе

преди 4 години

Нещо не ви бива в "търсенето на решения". Та се питам дали изобщо ги търсите или толкова си можете?Единственото, което търсите и намирате е как да се облажите за сметка на хората.

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3Ами ако мислиш, че ти си такъв - задействай се и да те избираме.Стига си чакал на готово.

5

Анонимен

преди 4 години

До КартофчоЩо?Ти не си ли гледаш личния интерес?Корнела като гепише техноимпекса, какъв интерес гледаше? националния ли?

4

роб

преди 4 години

Да се казваш "Искрен", а в същото време да лъжеш.

3

Анонимен

преди 4 години

Политици които търсят решения и намират решения, а не правят войни за облагодетелстването си.Като българин отдавна чакам подобни политици в българската политика, обаче дали ще имаме такива някой ден въобще не е ясно, засега чакането е напразно.

2

Картофчо

преди 4 години

Правилно го е казал, въпросът е дали и той е бил искрен в исказването си или и той като другите говори каквото политолозите саму казали че трябва да каже и да си кара както си знае след това! Защото всички говорят правилните неща преди изборите и след изборите изведнъж преживяват катарзис и започват да имат друг поглед върху нещата!

1

Анонимен

преди 4 години

колко ще ги търсите , година докато дойде време за избори ще после ще гледате НС от вънка само