25

Нищо ново

преди 4 години

фон Клаузевиц: "Войната е продължение на политиката, но с други средства".Вярно е, че е по-добре да се решават проблемите с диалог, но да се говори на гербаджиите е безмислено - те чуват само себе си. Така че, на война - като на война.Залогът е бъдещето на България.

24

Само

преди 4 години

Машинно гласуване.

23

МентоС

преди 4 години

Данчо ментоса, еманация на интелекта на дъпъсъ. .!.

22

Анонимен

преди 4 години

dps sa svetovni teroristi i se radvat na voini i svaleni samoleti...dps i bsp sa teroristi v bg parlament. s svetovno dokazani teroristi krizi ne se reshavat, a samo se uvelichavat krizite v bg parlament i v bg darjava...

21

Анонимен

преди 4 години

до 20А Боко умното ли е тогава? че доста пр..остоват хитрец ми се струва

20

Анонимен

преди 4 години

А тъпченето на едно място и застоят решение ли са?Или може би празнодумството е решение?С диалог не става. В политиката диалогът е купуване или натиск.

19

Анонимен

преди 4 години

Данчо Ментоса и Воля Колата заедно правят смес и кипят в името и за славата на ГЕРБ и Борисов.

18

Анонимен

преди 4 години

ДПС и Патриоти заедно управляват и подкрепят ГЕРБ. Воля също подкрепя властта. Коалицията е от ДПС, Воля, ГЕРБ и ОП.

17

ф-э.

преди 4 години

Един умен човек е казал:" Когато нямаш кауза, имаш нужда от война." Това с пълна сила важе за Румен ***. Поведението му няма да изблезе на добър край.

16

Естет

преди 4 години

Тоя Бойко се занимава само с асфалт и тръби. Едно водно огледало не може да направи. Такива високопоставени и квалифицирани хидроинжинери като в ДПС седят без работа и без парчета от баницата. Това не е ли криза.

15

Анонимен

преди 4 години

"Ако гласуването е задължително бсп-дпс нямат никакъв шанс да влязат в парламента"Ако пък гласуването е истинско без манипулации, ГЕРБ едва ли ще влязат също!

14

България няма презид

преди 4 години

Шербет Каунов е част от проблема, ето защо не може да бъде част от решението. Той с нищо не е по-разбичен от тези, които критикува. Различен е с това че няма морал, няма интелектуален капацитет за длъжността която заема, лъже, отмъстителен е, корумпиран е, и въобще не знае какво прави.

13

Анонимен

преди 4 години

Ами прав е Цонев - Радев е съучастник, а не решение на кризата !

12

Анонимен

преди 4 години

Ако не е президента кой ще им има доверие за да се подпише за тяхното назначение или мислят,че след като народа някак си ги избрл,че влезли в парламента с проценти и по проценти се подредили,че още поговорили кой с кого за да не изпуснат мандат едните,а другите местата за следващите години,че още около тях си назначили и с туй доверието е свършен факт и никой не може в това число и президента над тях да им няма доверие след като си е сложил подписа за тяхно назначение по институции за изпълнение

11

Един

преди 4 години

"само диалог между институциите, между партиите в парламента е пътят за излизане от множеството кризи, които формулират една обща криза на държавността" - Данчо, не на нас тези. Нали точно кризите са медът и маслото за ДПС? Точно разделението на обществото е единственото условие вие да имате решаващ глас в управлението от 30 години насам. Не ни гледай, че сме от село, ние не ги ядем доматите с колците ;)

10

Щерю

преди 4 години

- А партия на етническа основа - Нарушение на Конституцията на РБ ли е...

9

Анонимен

преди 4 години

Фааатмака толкова си може. Каквото му пуснат от руското посолство това прави.

8

Да

преди 4 години

Онзи ден гласуваха с комунистите За сваляне на правителството и създаване на хаос.Сега са за дружба и разбирателство. Смях в залата

7

Анонимен

преди 4 години

никой от статуквото няма да хареса раздвижване да има,защото всеки си е захапал бозката и суче,ама сучат от нас а дори не ни дават да ядем,трябва сами да си търсим паша а те само да бозаят.Така повече не става,време е да станем европейци не само по цените а и по доходи,тея крълежи горе ни изсмукаха,нищо не достига до нас като доходи,всичко изсмукват

6

Анонимен

преди 4 години

Борисов нали викаше, че ДПС и БСП са комбина, а какво излиза, че ГЕРБ си управлява с помощта на ДПС. Гласуването на СЕТА го доказа.Всички на хранилка при ГЕРБ и Шиши скочиха срещу президента.Какво по-голямо доказателство за корупцията обхванала върховете на държавата.