37

шапки долу

преди 1 година

До Ехо

36

Мюмюн

преди 4 години

М,дааа.Путин как действа с шпиони и олигарси,които са нагазили закона? Ако ги върнат тия айдуци,ще закача на моя коч мъдите на врата им,да ги носят в зандана, докато станат на чироз!

35

ГЕРБ = Мафия

преди 4 години

Един клан на мафията присвоява бизнеса на другите кланове на мафията.

34

Ехо

преди 4 години

Всичко е парлама за простолюдието. Ще вземат бизнеса на тези хора...на миньо стайков, на арабаджиеви на черепа. Ама *** пред телевизора си казва " ето премиера обеща и чисти корупцията в БГ". Да ама не уважаеми. Същите схеми с други подставени лица. Ако това ви успокоява?

33

Ехо

преди 4 години

А защо се забравя за добрин митев- бившия областен управител на варна. Забегна за Нова зеландия през 2000 година. Беше осъден тук и междувременно избяга. Все още е там.

32

ГЕРБ = Мафия

преди 4 години

Демократите ограбиха България, а сега се грабят един друг.

31

Радев

преди 4 години

До АнонименИнтерпол не качва снимки на всички издирвани лица. А иначе и аз мисля, че Божков няма скоро да бъде върнат. Гешев излъга, че всичко било подготвено документално, а се оказа, че искането за екстрадицията още не било преведено на арабски.

30

Анонимен

преди 4 години

Васил Божков не е издирван от интерпол. Проверето го сами това на сайта им. Не давайте да ви лъжат българските мутри. Дори и теоритично да е в ОАЕ, от там ще го върнат, колкото ни върнаха Таки. Всичко е парлама, да замайат очите на народа. Цветан Василев да не би да го върнаха сърбите? След година, народа вче че е забравил, че някой трябва да ни връща тук един престъпник- милиардер.

29

първоизточници

преди 4 години

А предпочитаните държави първоизточници на богати бегълци са България и Екваториална Гвинея. Конфискуваните коли в Швейцария на сина на президента на Екваториална Гвинея са досущ като тези на гангстера Черепа

28

Тъпанар

преди 4 години

Младите олигарси се окопаха. Поради липса на пари, отнемат бизнеси на старите пушки и ги дават на свои. Тия от старите, които си платят, ги предупреждават да се изнесат и само се вдига пушилка. Като се усвоят и тези бизнеси, следва кражбата на 55млрд спестявания на хората в банките и на средствата, криени в домашни условия. Я! Че то последния процес май е влязъл в действие с опитите тихомълком да се вкара еврото, с експериментите на Менда.

27

Дядо ви

преди 4 години

В България пари няма. Нищо не се произвежда. Управниците търсят пари наготово, събрани на куп. Сами виждате резултатите.

26

Анонимен

преди 4 години

Всяка уважаваша себе си цивилизована страна трябва да отказва екстрадиране на когото и да било към България.

25

Анонимен

преди 4 години

Срещата между Иван Гешев и евродепутатите беше държана в тайна от организаторите. Всичко трябваше да се проведе в голяма зала, но тихомълком срещата беше преместена без наше знание. това каза преди минути пред Фрог нюз журналистът Георги Готев.

24

Анонимен

преди 4 години

СЛУЖБИТЕ КАЗАХА, ЧЕ ГО РАЗСЛЕДВАТ ОЩЕ ОТ 80-ТЕ ГОДИНИ ПРЕСТЪПНИК ОТ ЕНТА СТЕПЕН!!!-------Не службите, а един главен русофил.И не са го разследвали, а са го наблюдавали.

23

Анонимен

преди 4 години

За какво да екстрадират един свой гражданин?Само заради измислиците на двама негови бивши бизнеспартньори и настоящи конкуренти? Прокуратура, която повдига такива обвинения, сама си проси да не и предадат обвиняемия.

22

MaйMyнaтa

преди 4 години

Козела ако получи заповед и от ада ще го докара.

21

Станислав Рангелов

преди 4 години

До до миризливия чехълНапротив, една и съща държава е. Виж Доминика вече е друго, но на Доминиканската Република се казва и Доминикана.

20

Анонимен

преди 4 години

Бившият шеф беше бегал у ЮАР, че от там не екстрадират. След като се потулиха нещата се върна тук и сега пере пари съвсем спокойно. Само дето никоя институция реално не знае къде живее и понякога идват да го търсят във фирмата, ама той се крие като империалист.

19

до 18

преди 4 години

до 18: А ДомЕникана? Щото така са го написали журналята.

18

до миризливия чехъл

преди 4 години

Доминикана и Доминиканска република са две различни държави.