19

Unkown

преди 4 години

Не, че нещо ама кмета ви с тази физиономия прилича на корумпиран полицай от 90-те години :D

18

Спондж Боб

преди 4 години

Колкото и да е благосклонно времето към перничани, очакванията ти са доста наивни мой човек! 14 см. се качило казваш. . . Я вземи умножи залятата в момента площ /в м.кв./ от язовира със "зашеметяващото" покачване /0,14 м./ и ще получиш с колко кубически метра се е увеличил завирения обем. После се умножава и с още коефициенти, ама това е за ориентир. Водата от София ще е достатъчна да се запази този режим на водоподаване и най-много да се увеличи времето, през което има вода с 2-3 часа.

17

Анонимен

преди 4 години

Евала на кмета на Перник не се хвана за полата на Нинова а устоява интересите на града, за разлика от президента ни де.

16

Анонимен

преди 4 години

Нoвият 13.5 км. вoдoпрoвoд oт c. Мaлo Бучинo дo Пeрник ce cтрoи бeз пoдрoбeн уcтрoйcтвeн плaн (ПУП), бeз рaзрeшeниe зa cтрoeж, кaктo и бeз дa e яcнo кoй изпълнявa зaдължитeлния пo зaкoн cтрoитeлeн нaдзoр. Липcaтa нa прoзрaчнocт зa уcвoявaнe нa 27 млн. лв ce oпрaвдaвa cъc cпeшнocттa нa дeйнocтитe.Нямa и публикувaн дoгoвoр c избрaния изпълнитeл пo думитe нa упрaвлявaщитe - държaвнaтa фирмa Мoнтaжи, или кaкъвтo и дa e дoкумeнт зa рaзхoдитe зa cтрoитeлcтвo.

15

Анонимен

преди 4 години

татко ще ми купи колело ... ама напролет .

14

Дядо от село

преди 4 години

Очакваме ...валежи,до края на май !

13

Вихрогон

преди 4 години

От кога обемът се увеличава в единица за дължина?

12

Анонимен

преди 4 години

добре,че заваля,а продавайте пак водата на вец-ове и заводи и този път вече сте аут

11

Анонимен

преди 4 години

А лятото ? Отново режим а ? Нелепо е! Това което се прави в момента е едно безумно техническо решение, чиято цел е ако не се лъжа просто да може да се поддържа режима докато се напълни язовира при това "напълни" силно казано. Това е просто един начин да се усвоят едни пари отново. Същото безхаберие е и в Ботевград, с тази разлика че там кмета се застъпи за града им. В същото време валерката се опитва да прокара закони за облекчаване режима на ВЕЦ/МВЕЦ. Супер, всичко е точно, мила родна картина.

10

Цецо Мен

преди 4 години

Коя пролет? Добре, че бил Бойко да му помага . Хора спрете да се излагате...

9

Б@й Хай

преди 4 години

До Анонимен 8Ми то този проблем дойде от банкянския 15 години управлява!

8

Анонимен

преди 4 години

Този кмет много точно разбра, че ако слуша Нинова в Перник ще пият лимонада. Ако не беше Борисов никога нямаше да се разреши този проблем с водата.

7

Елемаг

преди 4 години

Как се вдига ниво,като разхода същия,а дъждове няма и всичко е пресъхнало или сега ще замръзне за няколко дена?

6

123

преди 4 години

Краденето продължава! После е ред на ваксините за коронавируса. Та Президента бил изнервен,а?

5

Абе то тръба хубаво

преди 4 години

ама се оказа, че имало тръба от Пчелина към Стомана и ТЕЦ а също обаче от години била изрязана за скрап и открадната, а промишлеността се захранвала с чиста питейна водица. Дали и тази тръба дето след 3 месеца няма да е нужна няма да я сполети същата съдба и да сме дали едни 30 тина милиона за вторични суровини.

4

путин

преди 4 години

До Boko boмного *** комунистически *** си Саше

3

Boko bo

преди 4 години

Аз пък очаквам режим в София и Перник следващата пролет. Щото това всичко е отлагане, а не решение. Пак ще се краде, пак ще изтича водата и така докато и яз.Искър се изпразни, а Тиквата ще е вече в Барселона или кой знае къде. Прав е Радев. На това трябва да се сложи край!

2

Анонимен

преди 4 години

Тъй де всеки милиметър е ценен само, че ако сушата продължи вода ще изчезне яко дим, а за вецовете да не говорим собствениците им са като ненаситни лами.

1

Анонимен

преди 4 години

и после тая тръба за чий ще е