13

Анонимен

преди 4 години

Проектът е ужасен, но точно такива проекти харесват некадърниците от ГЕРБ, а познайте защо. Единствената надежда да се спре това безумие е църквата.

12

Партинг

преди 4 години

пред Шератон на проекта не се вижда, но пък има автомобилен трафик по бул. Дондуков. Обаче явно обхвата на проекта е бил ограничен иначе най-добре всички коли и паркинги от жълтите павета да се пуснат да заобикалят и центъра да си стане пешаходен, както е в другите европейски държави, разполагащи с някакъв исторически център.

11

Анонимен

преди 4 години

Важното да се плюе, да се отрича, да се мрази. Това е нашенецът.Абе гъбите как щели да се чистят, мият " не сме били готови за това", мани, "интелект".Давай правете битпазар там да се кротнете.

10

АнонимеН

преди 4 години

14 ПРОЕКТА ИМА НО ГЕРБ СЪВЕТНИЦИТЕ РЕШАВАТ!!!ЩЕ СЕ ИЗБЕРЕ НАЙ-ГРОЗНОТО И ЕВТИНО ЗА НАПРАВА НО ПО ДОКУМЕНТИ ЩЕ СТРУВА СКЪПО КАКТО ВИНАГИ И ПАК ЩЕ Е НА ПРИБЛИЖЕНА ФИРМА ДО ГЕРБ!!!НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО!!! СЪСИПАХА ГРАФА СЕГА Е РЕД И НА ТОЗИ ПЛОЩАД!ГЕРБ ОСВЕН ГРОЗНИ СТАТУИ ГЛЕДАЩИ НАДОЛУ И СЪС СВЕТЕЩИ ОЧИ ДРУГО НЕМОГАТ!!! СТАТУЯТА НА СВЕТА СОФИЯ Е ПРАВЕНА ПРЕДИ ГЕРБ!

9

хахаха

преди 4 години

Ей това е българина. Човека е направил едни от най знаковите и хубави сгради в света, портфолиото му е огромно, има няколко награди, обаче излиза ганъо и вика аз съм правил няколко басейна и две сауни на ретромутрите по хотелите и къщите и съм по голям специалист. Целия САБ скочи, а то като се огледаш и виждаш наще соц. допотопняци какво са направили и колко им е капацитета. Не сте конкурентни, само се излагате неспособния и комплексиран човек може да обижда такова име като Фуксас. Потапяй се

8

Анонимен

преди 4 години

Видях му на тоя проекта и е отврат. Някакви шадраванчета, вода навсякъде. Г-н Архитект, май френд. Къде ще отива тая вода после? Отдолу под тая църква има крипта, а канализацията не е пипана от детството на Бай Тошо. И най-важното кой ще я плаща водата? Защото много добре ги знаем тия фонтани - работят има няма седмица и край. Само филтърът на тая измислица струва 2500 лева на всеки 2 седмици. Защото и аз съм архитект, май френд. И съм правил и басейни, шадравани, сауни. Откъде те изокопаха, бе?

7

Анонимен

преди 4 години

И точно до площада започва тротоарът на "Шератон", преотстъпен от години от Столична община на мутренска фирма за паркинг!Всички плочки изпочупени, а хората се провират едва едва между маневриращите коли!Абсолютен успех на ромската кметица и СОС !

6

коментар

преди 4 години

Проектът е добър, а дали ние сме готови за него ? Всички тия стъклени настилки и светещи гъби ще се нуждаят от почистване, подръжка и ремонт. Всички столичани знаят как изглеждат стъклените спирки на централна гара или пък сътклените куполи над Ларгото.

5

Проекта

преди 4 години

е моного красив и ефектен, а и доста функционален. Всичко се развива на едно ниво и са елиминирани препятствията за масово пешаходно движение. Пък и светещите конструкции с малко средства постигат голям ефект - виждали сме подобни структури в парка на Сваровски придружени с нежна музика на кристали - уникално е дори през деня. Проекта акцентира с растера на озеленяване върху храма и отваря достъпа до него. Археологията е достъпна и защитена. Дано този път има повече инфо за нея. И без перки моля

4

пл.Ленин

преди 4 години

Закриха градската тоалетна и сега няма едно храстче.

3

Ceco

преди 4 години

Здравейте,искам да ви предоставя възможност да "копаете" Биткойни без да инвестирате нищо,а просто на всеки час "цъкате".Преди 3 месеца ми се стори странно и реших да пробвам,като изкарах и натрупах 168 лв от нищо...и ето сега реших да споделя моят опит,да дам и кажа за това.Давам ви линк,за да започнете https://freebitco.in/?r=34789822

2

Анонимен

преди 4 години

Що за правопис?! "ПО-ИНТЕРЕСЕН"

1

Анонимен

преди 4 години

България е в условия на 3-та национална катастрофа.