14

Анонимен

преди 4 години

Искам да попитам въпросната дама нутриционист къде е завършила тази специалност? Защото в България всеки се провъзгласява за какъвто си пожелае.

13

Анонимен

преди 4 години

Браво! Много добра статия!Относно коментарите по-надолу... Не случайно България е една от страните с най-много ракови и други заболявания

12

Дедо ви

преди 4 години

Кога налижеш една слива здраво и твоят и нейният имунитет са дигат и тя щастлива и ти добре и къщата овъртяна и баница има и добър живот.Кога си мързел кекав и само лекарства тераш и глупости ти у главата ти си улаво.Нема се спасиш от грипо никога.Стрес? Каков стрес дедови кво сте видели вие стрес Шашкън на квадрат опашки с рецептури.Иска здраво бачкане до изпотяване движение по 5-10км на ден.Мазна храна и всеки ден жена да не изпущате неолизано да легне неоправеноЕдин мъж тая ако не отвърш-щета

11

Август Вагнер

преди 4 години

Другарко Петя - абе добре ли сте със здравето ? Психологически дали сте добре питам ? Имам усещането че сте си спрели хапчетата а ? Така ли е ?

10

имунитета на баба ви

преди 4 години

Не гледам телевизия не стъпвам в болница не пия никакви лекарства.Моя рецепта е само мазно. Зимата мазни пържоли червено вино зеле чесънче люти чушки ракия.Сланинка жарена.Колко по тлъсто и по мазно повече върви винце по малко грип.Никога не ме е пипал грип повече от 2 часа 73г съм Правя за смях младото пешлигар дето постоянно се оплакват я кръвно я кокалите го болели я слаби кръстовете им секнатиЖена не са близвали не могат оправят.Каквито мъже растат чикджии нищо чудно жените са за окайване.

9

Анонимен

преди 4 години

до 6 Напълно точно....стресът идва от гадната действителност, а той се отразява на всички органи. Но е много трудно да не ти пука...малцина го имат това качество. Бих дал всичко да съм претръпнал от несгодите в живота и да съм като брат ми- сменя работи като носни кърпички, а не като повечето хора, които се страхуват да не ги уволнят, сакратят от работа на която са били години наред и защото са свикнали с дадената работа. Сякаш света свършва ако се разделиш с тази работа..

8

Анонимен

преди 4 години

ГРЕЙПФРУТ

7

Хм,

преди 4 години

НУТРИЦИОНИСТ...Трябваше да ровя в нета. По добре направо ционист!

6

Акълмайстор

преди 4 години

Много е важно, да не ти пука от гадната действителност.

5

ГОТВАЧА

преди 4 години

До Анонимен ЗАБРАВИЛ СИ --ЛЮТИ ЧУШКИ

4

Янко от Ябълково

преди 4 години

Яжте пикантна храна, чесън, нищо, че ще понамирисвате, ракия, годжи бери, и т.н. Ходете пеш повечко. И най-важното- ако нямате хъс, позитивен поглед върху нещата, каквото и да ядете и пиете, повече ще боледувате.

3

Рецепта

преди 4 години

Вкарвате 3 ракии с две глави чесън и се ослушвате за писъците на загиващите вируси.

2

Анонимен

преди 4 години

Пръжки с лук и червено вино.

1

Анонимен

преди 4 години

Никой нищо не знае за имунната система, а дали изобщо такава съществува.