46

Анонимен

преди 4 години

Смях ,гледате ли националната телевизия- лъжи ,след лъжи - замърсяването било повърхностно , нямало опасност за рибата ..хора ,къде живеем в царството на Казчей Безсмъртни ли ??

45

F5

преди 4 години

Не се заблуждавайте че светло , страшна тъмница е!

44

Анонимен

преди 4 години

Превърнаха реките ни в клоаки, корумпираните органи, предприятията и мангталите, а и всички, които си позволяват да си изхвърлят отпадъците, като не осъзнават, че всички живеем на едно място.

43

инж Химик

преди 4 години

Тей, случайно изпуснати...

42

Анонимен

преди 4 години

ето това е бизнеса и търговията,по цял свят са еднакви,печалбата е по-важна от всичко,и от природата и от хората и от живота въобще,това е втория най-голям минус на капитализма заедно със социалното неравенство и ни обрича на самоунищожение в името на печалбата на някой

41

Анонимен

преди 4 години

То да беше само Марица ! - отровиха земята,морето,изсякоха горите,избиха животните,изгониха младите хора от България,тровят ни с храни в които има само химия и нищо истинско и най-нахално крият имената на фирмите произвеждащи тези отрови.Не знам вече какво чакаме ? - може би да кажат , че ще ни бесят и да си купим въжетата и да се наредим на опашка.

40

ловец§рибар

преди 4 години

Хидравлична преса, нефтопродукти - замърсяване с машинно масло.Не е опасно за рибата, защото вече избиха рибата тотално.

39

Анонимен

преди 4 години

Спокойно, рибата няма да пострада. Тя измря миналата седмица. Въобще не се притеснявайте и за незаконното изземване на чакъл от р. Чая, приток на Марица. Огромните ями вече са напълнени с ***, за да не си личат!

38

Добре че

преди 4 години

отровиха рибата миналата седмица, та сега разлива вече не е опасен за природата и фауната, щото я няма.ХАХА

37

men

преди 4 години

вместо да са артериите на живота, реките са отделителната система на цялата планета. в българия както добре знаем се царе на самоунищожението. единия спестил десетина хиляди лева от унищожаването на пестициди, другия пуснал маслото в реката. това че утре в някой ресторант ще ядат риба от тази река им е през фара. следващия път направо в язовира. марица е и "голяма", минава през пловдив, бързо се забелязва. представете си какво е по другите реки и дали някой контролира. тунджа до колото знам е на същия хал. имам земи до тунджа кво да ги правя, отровени са.

36

Река Пишманка

преди 4 години

пишман стана от корупцията в МОСВ.

35

Свирчо

преди 4 години

А "компетентната" институция дали им предписа бележка да не правят повече така?

34

Анонимен

преди 4 години

Какъвто президента такава и държавата!!!!!!

33

проф. Ан

преди 4 години

"Замърсяването е повърхностно"държавата ни е повърхностна!

32

Аз

преди 4 години

600 литра нефт в река било повърхностно замърсяване..хахахахахах, интересно кое не е повърхностно тогава

31

Анонимен

преди 4 години

Такива предприятия трябва да се затварят, б.клуци скап,ни. После защо имало бум на рака....Отровихме цялата планета и после си ядем собствените ***.

30

saki

преди 4 години

A защо въобще тези предпиятия на местните феодали ,са свързани по някакъв начин с реката ? Какво общо имат с нея и кой е разрешил да пускат тръби към реката ?

29

ГРОБ за ГЕРБ

преди 4 години

Президенте Радев,мачкай гербавата мършолина!!Народа е с теб!!!

28

рибарчето

преди 4 години

Изчезнаха видове риба !Кефал,сом,мряна,бяла риба,скобар,лин.Никога няма да ви го птостя .!!!!!!!!

27

Химна

преди 4 години

До Марица ЗагинаШуми Марица ЗАМЪРСЕНА... Марш на Боко вън от България *** да победим!