42

Дани

преди 4 години

Цялото кудкудякане за фалшивото сирене е губене на времето както на разследващите проблема, така и на зрителите, щом не могат да се посочат производителите.

41

Читател

преди 4 години

То пък де да беше само сиренето.

40

Тъй то

преди 4 години

Кой от вас, или родата му гледа крави, овце, кози...? То за сиренето мляко трябва май? Всички У София, в офис - мринджеи, консултанти... Други - в чужбина. Унищожени били ТКЗСТата, добре, ама как внасяме мляко и млечни продукти от Дания, Франция, като там изобщо не знаят що е то ТКЗС.Като няма мляко - ще ядем всякакви *** и ще си свиркаме.

39

65

преди 4 години

То само сиренето да е.Аз лично съм изпадал в потрес от кашкавал.Купувам от 14-16лв.кг.Слагам сандвич във фурната и изваждам една мазна филия.Няма и следа от кашкавала,просто топено сирене.Купувам от9-10лв.Става чуден сандвич.???????О чудо.Режа парченца в чиния и след 15 мин. те са меки като масло плувате във вода.Или в киселото мляко слагаш вода,след 3-4часа е още по гъсто.Нява спасение .Да се молим за вода,че без нея ще е ад.

38

Д . Атанасов

преди 4 години

Чета колегите и им препоръчвам да не копуват от никакви вериги.Аз живея в София и редовно ходя на фермерски пазар. Всяка събота има на женски пазар такъв, Започва от 10 ч. и свършва към 16ч. Има сирене краве от Враца, краве,овче,смес от мандра Кеффа- с.Строево и др. Вино си купувам и различни туршии и сладка.Хората са производители и ти дават да дегустираш. Така,че отидете .

37

каубой

преди 4 години

А сирене в което няма мляко ял ли си ?Има само оцветители палмово масло и разни ета.Мляко не слагат щото кравите избягаха на запад .

36

Анонимен

преди 4 години

До Любител на сиренеЯж си *** с палмови масла и не се опитвай да ги пробутваш на другите,нито да ни ги рекламираш,не ви щем ***,а искаме истинско българско сирене!

35

Анонимен

преди 4 години

@37Че как иначе държавата ще се грижи за мафията си и разчиства конкурентите?

34

Анонимен

преди 4 години

До Любител на сиренеВъпросът е да не се продава сирене с палмово масло, за такова без. Но тези който са пратили проверяващи на конкуренцията, дали и те не го правят. Обозначено ли им е правилно съдържанието? Но това с отделните щандове е мафиотско безумие с държавна подкрепа. Никъде в Европа го няма.

33

сиренар

преди 4 години

а нещо името на марката, или не е удобно?!

32

Любител на сирене

преди 4 години

Не престанаха с тия глупости за некви "фалшиви" или "ментета" сирена. Та и на отделни щандове да си слагали? Ха-ха-ха. Първо - нищо отровно или вредно няма в палмовото масло. Повечто бели сирена в европа и скандинавия се правят с добавено палмово масло. Последния път когато консумирах датско сирене което бе с пъти по-вкусно от всички най-скъпи сирена в България, бе 72% мляко, 24 % палмово масло и сол, бактерии и ензими. Достатъчно е да се отбележи съдаржанието само. Останалото е мафиотски борби

31

Анонимен

преди 4 години

Ако има откъде да си купите истинско мляко,производството на кисело мляко и сирене не е никак сложно,може да си направите и в домашни условия,а сиренето в солена саламура може да ви изтрае цяла зима.Не знам дали все още има майстори,да ви направят дървени качета и може да си го държите в качета месеци наред.

30

Анонимен

преди 4 години

А защо е необходимо да се произвеждат тези *** ?Малко ли сме отровени , та и ще ядем сирене от сухо мляко , палмово маслло и нишесе . Колбаси без месо Зеленчуци от комшиите , пръскани със забранени при нас пестициди .Плодовете също силно обработени с химия .Като последни *** си унищожихме животновъдство и растениевъдство за да печелят някои като ни предлагат само вредни за здравето храни . Нацията е сериозно болна но керванът на апартаментаджиите си върви , хазартът също . До кога бе !

29

Анонимен

преди 4 години

Сега пак въведоха нещо като БДС - Стара планина. Такива салами например има, сирене не съм виждал. Ама и не знам кви са му параметрите на тоя стандарт.

28

Анонимен

преди 4 години

Сега броя на кравите и овцете са 1/12 от броя им преди 1989 година. Откъде мляко за истинско сирене?

27

Анонимен

преди 4 години

Хапвам си овче сиренце "Забърдо".Вкусно и истинско!

26

Мандрата

преди 4 години

Само със сирене ли ????с всичко ни мамят

25

Анонимен

преди 4 години

Ми аз това сирене, дето го купувам (различни марки), също го слагам във вода, ама без сол, за да се обезсоли малко. И даже след седмица (дотогава го изяждаме) си е добре, не се разпада, не cмъpди и не мазнее. Естествено, струва над 3 лв, тамън 4-5 пъти по толкова, ама кво да прайш -- пазарна икономика.

24

Анонимен

преди 4 години

Като не останаха крави и овце откъде да дойде истинско сирене?

23

българин

преди 4 години

През , лошият комунизъм"! Си имаше един щамп важящ за всички стоки ( Български държавен стандарт) БДС! Сега в " Нигерия" ли живеем или в България? Трудно ли е да се въведе пак? Или нарочно не се въвежда.Защото ако,трябва да затворят хранителните магазини в България? Явно е че е това уви!