94

Анонимен

преди 4 години

Вече е обвинен във всички земни грехове, все пак голямо имане някой ще прилапа.

93

Северозападен вятър

преди 4 години

А само допреди 2 седмици, преди Атанасовден, ниииищичко не знаехте и не бяхте чули за това, нали?

92

Васката

преди 4 години

Тия съвсем полудяха , ей този човек е по умен от всички Ви заедно парламент и прокуратура и да ли не е с една крачка напред

91

Анонимен

преди 4 години

До 83През последните години сме живели сме в България ,знаем кой е Божков!Ти как мислиш американците дали не са знаели кой е Ал Капоне ,та го вкараха в затвора ,само и единствено за неплатени данъци!Защо ли не са го вкарали за ,наркотици,рекет,изнасилвания,сводничество,корупция и др.?

90

Анонимен

преди 4 години

Хората вземат на подбив цялата история. Очевидно става дума за разчистване на сметки между мутри, което ни пробутват като правосъдие. Иронията на хората е по повод доста несръчното скалъпване на цялата история.

89

Анонимен

преди 4 години

Тя групата на Божков действаше от доста по-рано от 2012, даже има бивши колеги, които станах висши държавни чиновници.

88

Анонимен

преди 4 години

До 86То и Бойко Борисов е престъпник от 90-те,ама яле кво се издигна и решава балкански,европейски и световни въпроси!Важно е на кои началници служи!

87

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Божков е престъпник от 90 та година, това всеки средноинтелигентен българин го знае!"Въпросът е защо правоохранителните органи го разбраха едва вчера или може би са знаели, ама са си траяли. Те до средната интелигентност не стигат ли или е имало друга причина. И като е ясно на всеки, че е престъпник, що до онзи ден Божков се ползваше с подчертаното почитание на всички във властта воглаве с тиквата?

86

Анонимен

преди 4 години

Прочетохте ли какво е написал 49, та слагате минуси на 88 ?

85

Митко 19см

преди 4 години

Как е стигнал до Дубай? Летял е! Тоест е нарушил закона за гравитацията!!!111

84

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 49 (Който е сътворил "име" Фасил Левсский)Ще те спипаме.

83

Анонимен

преди 4 години

Гешев,хубаво ги ловиш спор няма,но трябва по-рано да се подготвяш, да събираш истински доказателства,истински свидетели,за да ги заковеш,и народа да ти каже браво,и да няма никъкви съмнение,че просто искаш да ги заковеш,да няма нюанси на торор,или произвол. Трябва авторитета на прокуратурата да е висок и твоят ще бъде висок.

82

Анонимен

преди 4 години

Ко стана ,тая лотария още правят реклама за големи печалби..нали не същесвуваха)

81

Анонимен

преди 4 години

Споко, ако е необходимо прокуратурата може да докаже, че и закона за всемирното привличане е нарушил. Не подценявайте Гешев!

80

Анонимен

преди 4 години

Голяма част от пишещите май не са живели в България през последните 30 години. Не бил мутра, а.

79

Т.Шак

преди 4 години

Абе за каквото и да го осъдят тоя, все ще му е малко. Не ми дреме за кое точно престъпление ще го осъдят, стига да изгние в затвора. И Ал Капоне са го осъдили за неплатени данъци, но в крайна сметка не излиза от затвора.Вие нали не сте убедени, четоя е невинно агънце?

78

Анонимен

преди 4 години

Кадрите на БСП и ДС пак се издъниха.Не може за толкова години мафиотски изпълнения за милиарди,да остане прикрито!

77

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Пресолиха манджата с толкова обвинения. За неплатените данъци беше достатъчно"Верно пресолиха манджата, ама се съмнявам дали за неплатените данъци е било достатъчно. Оказва се, че лотариите плащат такси, а за неплатени такси в Наказателния кодекс няма нищо споменато. А съда тези неща ги гледа под лупа - няма текст за неплатени такси, няма присъда. Така че трябва да се изобретят и други обвинения.

76

Анонимен

преди 4 години

Мисля..че няма да го върнат,те отлично знаят че е най богатия в България и ще харчи парите си там

75

Анонимен

преди 4 години

Като с Нено Димов, първо го арестуваха за пернишката вода, след това му повдигнаха обвинение за Юлен. Сега очаквам като Божков, да се окаже убиец, изнасилвач, участник в организирана престъпна група, наркотрафикант и всичко друго по списъка на прокуратурата.