5

Калоян

преди 4 години

Европа си прави харакири.СО2 емисиите на Европа са 95 от Световните.Нашите бюрократи са решили да ги съкратят на половина,т.е да намалят Световните емисии с 4,5% и то при положение,че останалият Свят не се развива промишлено.Навярно ефекта,ще е към 3,5%.Само,че това ще ни коства на нас много скъпи енерго ресурси,от тамще поскъпне всичко,в съчетание с Безработица и колапс на социалната система.Ето това се крие зад екоактивистите,една добре замислена смърт на бялата раса(+емигрантите).

4

Анонимен

преди 4 години

Е,затова Англия напусна ес , усетиха ,че през разни проекти и схеми за броене на мухи,комари и тн . някои хора източиха Милиарди , усетиха се и беж да ги няма.да не мислите ,че 400 Милиарда евро ги раздадоха на гръцкия народ ? - грънцииисхемата ти на мене аз на тебе парите препрани и в офшорки .

3

евродебил

преди 4 години

Абе, "океаните", въздуха, "бежанците", "ромите", джендарите, кучетата, кокошките, краставиците... Навсякъде "насочва". Само не и към българските пенсионери.

2

Анонимен

преди 4 години

Е те много щедри с тези 75 милиона евро. При годишен бюджет от 148.000 милиона евро. Значи то това е все едно да имам заплата от над 12 хиляди лева на месец и да ми се смили сърцето и да хвърля едни 75 лева за нещо. Много ларж.

1

Зевзек

преди 4 години

Шефе, ако са останали малко оставете за мен 50 60 милиона. За мене няма значение дали е синя или сива икономиката. Аз съм далтонист.После нали знаеш, като предишния път