151

продължение

преди 4 години

.......но българите не са избили евреите си,нито са воювали срещу страните победителки, напротив воюват на тяхна страна през ВСВ и дават десетки хиляди жертви срещу нацистите,три български армии и около 450 000 човека са воювали срещу нацистите,на българина в сърцето му е Русия,винаги е било така,без значение какво правят политиците!

150

Анонимен

преди 4 години

До АнонименФашистка България е победена страна и е третирана като такава!----------------------България не е била фашистка държава,Хитлер стоварва войските на Балканите и поставят ултиматум на България,България няма избор,защото няколко години преди това е водила няколко войни и е проляла много кръв и не иска да воюва,а нашия цар е с немска кръв и италианска принцеса за жена,но българите не са избили евреите си,нито са воювали срещу страните победителки,напротив воюват на тяхна страна през В

149

Анонимен

преди 4 години

До точно затоваНие пък искаме втора Ялта,защото източноевропйските държави бяхме 100 000 000 пъти по-добре,отколкото сме днес,дне с сме зле. И бяхме 1 000 000 000 пъти по-независими и свободни ,отколкото сме днес!И социалистическата ни система беше перфектна и в полза на цялото население, тогава хората бяха истински щастливи и задоволени,а дне сса нещастни и 90% бедни.Нашата социалистическа система беше милиони пъти по-добра от западната варварска система!

148

точно затова

преди 4 години

Надявам се, че това е урок за целия свят - НИКОГА И ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА НЕ ПОМАГАЙ НА РУСИЯ! Никой фашизъм не може да се сравни с руската чума.

147

Анонимен

преди 4 години

Искаме си старите български земи,мошеници!

146

Анонимен

преди 4 години

Толкова е надхитрил Сталин,че над 27 милиона руснаци измряха и общо над 60 милона европейци,а цяла Европа стана колония на САЩ,благодарение на Англия!Смърт на нацизма и фашизма,свобода на народа!

145

Пижо

преди 4 години

Историците писали това приличат повече на Холивудски сценаристи.Най-малко 2 лъжи има: 1) Колко верни на Сталин били Чърчил и Рузвелт. В началото на 45 г. американците започват преговори с Химлер, които се водят в Швейцария и са за бъдещето на Германия под ръководството на Химлер. Американците заявяват, че с помощта на Англия и Германия могат да изтласкат комунистите.Толкова за верността!2) Сталин си осигурил вето в СС на ООН.Право на вето имат ВСИЧКИ постоянни чл. и това е договорено в Техеран

144

Анонимен

преди 4 години

Германия... проектчето на Бисмарк от 70-те години на 19 век. Загубило всички войни и останало с територия колкото Полша. Избили му рогата и тръгнало да коли половин Европа, а после защо го сринали със земята и му изнасилили жените. Понастоящем е окупирана сбирщина от пенсионери и бежанци, без армия, без култура, с грозен и безполезен език, говорен само в Лихтенщайн и в село Уйнo.

143

Михали

преди 4 години

До Анонимен 72Грешно твърдение. Сталин е бил генералисимус. Това е звание в някои държави, пеисъждано най-вече по време на война, за да има един единствен главнокомандващ.Някои от по-известните са:Александър Меншиков - РусияКняз Александър Суворов - РусияЙосиф Джугашволо - СССРАлбрехт фон Валенщайн - Свщената Римска империяОйген Савойски - АвстрияДжордж Вашингтон САЩФрансиско де Миранда - ВенециелаАнтонио Лопес де Санта АнаЧан Кайши - КитайЙосип Брос Тито Фр. ФранкоКим Ир Сен

142

Анонимен

преди 4 години

Тогава трябва да ти бъдат симпатични руснаците защото след втората световна Сталин не прави ревизия на териториите на България, макар че България е била колаборационист на Германия. Англосаксонците са настоявали да бъдат отцепени големи парчета от България, но Сталин не се е съгласил. Иначе Германия е нация от пенсионери и бежанци с безполезен и грозен език. Проектче на Бисмарк от 70-те на 19 век загубило всички войни. Заради тях България е претърпяла няколко катастрофи.

141

Анонимен

преди 4 години

Лично на мен, немците са ми симпатични, защото са ни върнали Северна Добруджа. Някакви сборища на самовлюбени смешници, хич не ме интересуват

140

Анонимен

преди 4 години

САЩ са победители във ВСВ, какво правят другите на снимката

139

Да живее Франция!

преди 4 години

Пищящите срещу Версайския договор да отидат в Северна Франция и да видят какво са й причиниле немските варвари. Земята там е мъртва от отровните газове и химикали и ще остане необитавана поне за следващите 700 години. Това е френския Чернобил, предизвикан от немската агресия. Немските комплексари са обсебени от Франция. Добре че Франция разполага с водородна бомба и в случай, че немците агресират отново този път от Берлин ще остане само един кратер!

138

Анонимен

преди 4 години

Единствения практичен човек, който не си прави илюзии за германските варвари които още от времето на Рим беснеят над Европа... е Сталин. Той осъзнава, че е само въпрос навреме хуните отново да се надигнат. Затова мъдро обявява, че Прусия, Силезия, Померания и Судетите "ще бъдат върнати на славянството", а германските ПРЕСТЪПНИЦИ и колаборационисти ще бъдат изгонени от тези земи. Идеята е била ПЕРНАМЕНТНО да се отслаби райха. АнглоСАКСОНЦИТЕ Чърчил и Рузвелт само са скърцали със зъби.

137

Анонимен

преди 4 години

България е победена страна, но затова пък немските касапи, виновни и за двете световни войни, са галени с перце от американците, които им опрощават ВСИЧКИ дългове и наливат МИЛИАРДИ за да им вдигнат икономиката на крака. Германска държава не биваше да съществува след всички ужаси които пречиниха през ВСВ. Трябваше да отцепят Бавария и да я присъединят към австрия, към която културно те са много по-близо отколкото към останалата част на Германия. Уви. Бюргерите отново морят нещастната Европа!

136

Анонимен

преди 4 години

Фашистка България е победена страна и е третирана като такава!

135

Анонимен

преди 4 години

) Чърчил иска да даде българската територия чак до Пловдив на Гърция, като компенсация-----Заврете си я някъде тази хибридна постановка. Нито Чърчил е бил луд да иска такова нещо, нито са могли да вземат от България нещо на сила. Такава тапотия може да се роди само в руска глава.

134

ЖГ

преди 4 години

До НаблюдателИмате право. Днес в Германия живеят около 4 милиона рускоговорящи. Много от тях са добре приети, имат работа и нямат намерение да се върнат в родината на Путин и Распутин. Не съм чул дори 10 000 германци да са се преселили в Русия?! Освен туристи за седмица-две.

133

Анонимен

преди 4 години

Малеее! И тея ли са били в ялтатснуе! Какво къртене ставаше тааам малеееее!

132

Анонимен

преди 4 години

До ОнзиМи нали и ний бяхме ориятелиноанко стана 89-а малииииииииИиииИииИииИииИи