63

Анонимен

преди 4 години

Тоя пък!Аверче, тебе кой те брои за политик.Я да вземеш да си пиеш евтините хапчета.

62

Анонимен

преди 4 години

pensionera obarkal tabletkite pak...?! ili imat stranichni deistvia tabletkite mu?! i nalita na chujdo...

61

Радев-фигурант

преди 4 години

Радев се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например , че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва. Кому е нужен такъв безличен президент ?

60

Щерю

преди 4 години

Не е имало ден от БСП да не подриват държавата и институциите й на всички нива - само и само да дойдат те на власт. Нагли и коварни хора...

59

РВ

преди 4 години

Марешки,Мякаш, не можеш на български да говориш... Не давай акъл защото нямаш.

58

барут

преди 4 години

мутрите в затвора

57

Анонимен

преди 4 години

Марешки ,не носи на политическа,а ина човешка психика.Обработен от жена си пудельче. Човекът е обратнатамонета на Пулев.Онзи цвърчи за биткаи като дойде вликият момент,нещогръдното мускульче дава заето.В тозипарламент много хора се излъгаха иднес ни извозиха доста конфортно. Алтернатива няма,освен и ние да сенабутаме и да се извозваме.

56

Анонимен

преди 4 години

До Просто и ясно е 62Българинът е *** защото БКП-то му го цепка-цепка! Скоро нека се усти, *** му пари от червени мурафети! Най-червен е мурафета на БСП квартета!

55

Просто и ясно е

преди 4 години

Българинът е ***, обича да живее като такава и ще живее както си иска... ЗА ТОВА Ген. Бойко Борисов ще ви е овчар докато той си пожелае.

54

БОЕЦ

преди 4 години

До Анонимен не е ДЕТСКА ГРАДИНА А---ЦИРК БИЛЕТИТЕ НА КОЙТО ВЕЧЕ СА МНОГО СКЪПИ ДОРИ И МАРЕШКИ НЕ МОЖЕ ДА ГИ ПЛАТИ---ЗАТОВА -ГЛАСУВА----ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ -----НЯМА ДАЛАВЕРА

53

Анонимен

преди 4 години

Айде и тоя па.ткан изпълзя заедно с домуза дайаверчо каракачанката сайдера и баш бай п.лъх тиквич.Магарешки е нещо като Жан Клод ван Дам *** по-дебел по-дърт по-грозен неизмеримо по-*** по-слаб и хилядократно по-нагъл.Тоя наркопласьор и трафикант на петрол на идил още ли е вътре бе.Мислех че вече с шефката си Льо Пен е в пандела за опит за преврат нацистка пропаганда държавна измяна трафик на забранени субстанции и финансиране на терористи а то той още в парламента бил.Тоя да яха магарешкия де.

52

РАДЕВ

преди 4 години

към преврат зове ЯСНО.Е?????

51

оня х.й

преди 4 години

МАРЕШКИ Е МАЛКО ПО - ХУБАВ ОТ КОЛКОТО АЛЕН ДЕЛОН НА МЛАДИНИ

50

Анонимен

преди 4 години

Само валерката пудела на Домуса чакаме да се обади.

49

Анонимен

преди 4 години

Айде и тоя сме'ник всички сте пътници вижда ви се края.

48

Ти да видиш..

преди 4 години

До Чичо 54 Президента вярно няма власт , но как ще живеем без неговото доверие?УжасТ !

47

Чичо

преди 4 години

Когато президента критикувал-трябвало да предложи и решение на даден проблем.Добре,когато президента не е съгласен със някакъв приет закон и налага вето управляващите при следващо гласуване пак го приемат.Истината е,че пред управляващото мнозинство президента няма никаква власт.Това се отнася за всички президенти,независимо от коя партия са издигнати.

46

Ани

преди 4 години

Умно! Марешки набира точки. България има нужда от успели мъже!

45

Анонимен

преди 4 години

Глупоси на търкалета от скатаващия при гласуване . Никаква полза от такива , само мрънкат.

44

Аптеки Марешки

преди 4 години

Търся Коланол /за стави/.В една аптека - 29 лв.Гледам в един сайт - 2 бр. за 51 лв. /с безплатна доставка за над 50 лв./Е, рекох си, що па да не проверя и у Марешки, нали било най-евтино. 33,66 ми заявява продавачката и нервно очаква да извадя парите и да платя. Ха, друг път.