101

Анонимен

преди 4 години

Единият е истински боен генерал,подготвен за истински битки и сражения,с калена психика и нерви,готов да защитава Родината и Народа си,сори с цената на собствения си живот! Другият се ежи като шекерен петел,с подарени пагони и генералско звание,в разрез със закона за присвояване звания и награди! Умеещ перфектно да лъже,да се прави на сърдит и да върти артистично съчетание с бухалка! Нищо човек,нищо генерал и още по-нищо политик!

100

Анонимен

преди 4 години

Певела като какъв го казва, щото е един никой. Като цяло не било важно за Борисов, че президента бил свалил доверието си от правителството.Борисов беше казал, че свалял доверието си от президента, което е също толкова маловажно. Плевнелиев също беше свалял доверие от правителство?! Плевела, тази ирландска пастирка не излезе ли от ЕС вече?

99

Мишо

преди 4 години

Опъвайки яко от масура, с леко покашляне: "Плевнелиев съзря "генералска битка" между "добрия и лошия""

98

Unufri

преди 4 години

Коментирайте изявленията в статията подчертани в черно, вместо да обсъждате ад хоминем бившия президент. Когато коментираш ад хоминем даден човек, вместо това, което е казал, значи нямаш никакви смислени аргументи. Дайте да видим кое не е така както казва Плевнелиев?

97

123

преди 4 години

Рядко някоя личност е бивала тъй еднозначно възприемана от българското общество. Погнуса, отрицание, смях...ако е останал още някой да го взема насериозно тоя ***

96

шут

преди 4 години

Росицааа :)))) муцункеееее :)))) Взе надницата $ и почна да плюеш, а?:))))) Най-найййй големото недоразумение в политическия БГ живот! А Радев каза всичко, което си мисли всеки, обитаващ тази територия!

95

Анонимен

преди 4 години

и тоя го е гепил Кратунавироса

94

Съвременник

преди 4 години

Роска, скрий се, много си зле, да знаеш. По безхарактерен човек от тебе трудно се намира.

93

F5

преди 4 години

Внимавайте много с кърлежите,гадинката е в почти всички кърлежи, заразна е,предава се вродено, най честият симптом е умора, чак след години удря!

92

дО ПРО И АНТИ

преди 4 години

Я ни просвети какво направи Роско добро нещо за България или народа си ,когато беше президент!?Аз бях чувал,че всяка сутрин е ходил на ул Козяк да си пие каыфето с американският посланик и да получава инструкции -доказателства нямам,но таквиз слуховете по София!

91

Анонимен

преди 4 години

Роската трябваше да го съдят, защото свали правителството на Орешарски с политически преврат - помните как подкрепяше платените "красиви и умни". Тръгнал сега да намира кусури. Защо се забрявят тази неща, не мога да разбера.

90

Тиква Бойкова

преди 4 години

Тоя Расим Плевел ще яде бой. Ако Радев го хване ще направи 10 набирания на лоста с него и завъртания после .:)Ама и на Мистър Бийн ли женката се казва Деси -- като на Генерал Радев !!...КАРЪК !

89

Анонимен

преди 4 години

Плевнелиев е голяма смешка в българската история. А вие хорица, наистина ли не виждате цялата помия, която герб сътвори за цялото си управление и продължава да сътворява? Не мога да повярвам, че все още има хора, които биха подкрепили тези ***, начело с ББ!!!

88

антизападопоклонник

преди 4 години

До Унуфри,Да, помним лаенето на "пинчъра" Плевналиев срещу Путин- и какво спечели България от това? В същото време тази горепосочената особа не спираше да прави "като вятъра" на всички от запад, дошли да правят пачки в България, на гърба на обикновените българи!

87

Стършел

преди 4 години

Радев е най-карикатурния висш държавник в третата българска държава ! Позор ! Срам!

86

до 94

преди 4 години

Плевнелиев беше в пъти по-добър президент отколкото Радев някога може да се надява да бъде... и понеже не цепеше басма на никого, затова и Бойко го махна... а това, че на простия народ не му харесваше - ами тоя вашият червен шаман Иво Христов ви го каза - 80% ***

85

ХХХ

преди 4 години

Този човек у много зле. Явно не се пие хапчетата редовно.Много бързо забрави каква нула беше като президент. Сега явно го стимулират за да пляе толкова ожесточено по Р.Радев.За сетен път показва че е *** без собствено мнение. Да не забравя че имаше и други президенти но никой от тях не го подкрепи.

84

Унуфри

преди 4 години

Плевнелиев като беше президент жена му се ската и не му се бъкаше в работата. Деса на Радев го прави барлив с безброй гафове. Плевнелиев се разведе като приключи прездиденския си мандат. Радев се разведе и се ожени за секретарката си преди това. Плевнелиев не цепеше басма на Путин, Радев му прави "като вятъра"Та, кой е "***" преценете сами !

83

Анонимен

преди 4 години

От вчерашната усмихната снимка на РП е ясно че Розен Плювналналиев е в таен зговор с хардлайнерите от парламента и по тази причина се явява като работещ за свалянето на правителството и вкарването му барабар с Бойко Борисов и Цв Цветанов в затвора.

82

Анонимен

преди 4 години

До Про и антиПлевнелиев никога не е бил президент. Президент беше Б. Б.