8

Анонимен

преди 4 години

(Какво правят турксите военни в чужда държава,)Около Идлиб са с мандат от международната коалиция с наблюдателни пунктове.Такъв пункт беше обкръжен и бомбардиран с жертви от турски войници.Тук Асад настъпи мотиката.Има срок да се изтегли според мирните споразумения.Следва гореща среща с НАТО.

7

Анонимен

преди 4 години

Какво правят турксите военни в чужда държава, докога еш се наместват и то на страната на ислямксите терористси против Божия избран народ и свята земя Израел против християните които ислямскиите терористични режими като палестинци сирийски ирански турски отвличат,изнасилват,огабват,заколват убиват както правеха с кюрдите в Ирак Ислямските диктарори са агресовори против човечеството против истината и мира и нападат чужди земи,дори на Божията еврейска земя,но горко им Божия гняв и проклятия

6

Анонимен

преди 4 години

V otgovor turskata armiya unishtoji nad 100 voynici na rejima na ASAD

5

Втора легия

преди 4 години

Феса въди тероряги за война с кюрдите, понеже така наречения народ на туруците е простожсбирщина хомосексуалисти .!.

4

Анонимен

преди 4 години

През септември 2018 г. Русия и Турция се договориха да създадат демилитаризирана зона в Идлиб, но терорягите периодично обстрелват сирийските войски от там, а сирийците намериха в тази уж демилитаризирана зона складове с оръжия западно производство. Кой въоръжава, финансира, защитава и опазва терористите в Идлиб? С каква цел?

3

Възкръснал от бана

преди 4 години

Петима турски войници загинаха и 9 са ранени. Ердоган понася загуби. Сирийската армия обяснява, че е стреляла по отстъпващи терористи и не знае как в тяхните редици (в редиците на отстъпващите терористи) са се оказали турски военни. Ердоган и турските военни терористите ли спасяват с инвазията на сирийска земя?

2

Втора легия

преди 4 години

Намаляване на напрежението чрез дефекация .!.

1

Анонимен

преди 4 години

Сигурно четирите чувала с груз 200 от последните часове имат нещо общо :)))