57

Анонимен

преди 4 години

Другариииии! Защо в коментарите думата *** е цензурирана и излизат завздички, а във статията която се коментира същата дума сте пропуснали да я цензурирате?

56

Анонимен

преди 4 години

А бе, верно ли тоя *** е казал че"...няма как да забраним да приемаме смет от Европа, защото останалите страни ще откажат на горят нашия ***, смята екоминистърът Емил Димитров."????? Ами на такъв министър разстрел му е малко! Я му сложете няколко бали вносен *** в апартамента и на вилата, да видим каква песен ще запее тогава?

55

Спас

преди 4 години

До *** на днес. Умни ли сте много или какво ? Защо думата "***" и с цензура? Ама че гении. Иначе този т.н. "ревизоро" не може да свърже речта с логиката. Все пак е от ГЕРБ тъй че не се учудвам, техния критерий е да ди с iq<50, инак никакъв министър не може да бъдеш. Това кой чии б оклук трябва да гори вчера ли го сътворихте, понеже темата е от време оно, но чак сега решихте да кажете, че А трябва да гори б оклука на Б, тъй както С на А и Б на С ? Че вие за нобелов лауреат по логика

54

Анонимен

преди 4 години

Откъде накъде ще се внася *** бе! Това да не е стока или суровина!!!!Трябва да е абсолютно забранено!!! От какъв зор ще се тровим ние и природата ни с *** на богатите страни, от които те бълват планини!?!!?Тая територия съвсем я обърнаха на kенеф!!

53

Ха ха!!!

преди 4 години

Явно Бати Боко не само на Мишо бирата е обещавал... И не може да откаже!Ако бяха читави отпадъците - кой луд ще ги кара някъде другаде да ги гори? А това че 'изнасяме повече отколкото внасяме' си е една друга далавера - уж 'отпадъци' изнасят - да не плащат каквото се полага, а то си е напълно редовна стока и суровини! Сигурно и "Дънди Прешъс" изнася от България 'отпадъци', нали така?

52

Тато

преди 4 години

Безгръбначни мекотели управляват територия с и без това умствено изостанало население. Трудно ще се развием..

51

Анонимен

преди 4 години

С тези велики речи,иде реч,че италиане-цът е натиснал,а може би и повдигнал малко чипа.Оттук насетне,няма даможем да се бъркаме в боклученатаполитика на минпредателя. То ,кага линещо сме спрели,което нему изнася. Важно е главата да се гали.

50

анонимен

преди 4 години

какво още не бихте отказали А ............

49

Анонимен

преди 4 години

Ми да излизаме от ЕС щом ще внасяме техните ***. И какви *** изнасяме по точно , нека да уточни ? Явно има предвид генеричния *** , дето ни приема Германия ли ?

48

Анонимен

преди 4 години

Като кажат господарите всичко ще внесат тия продажници проклети !

47

шерлок холмс

преди 4 години

Някой да каже какъв *** изнасяме че този който го събират във кофите не се изнася според мен става въпрос за *** от някоя конкретна фирма или фирми които са намери евтин начин вън да иго преработват тоест пак стигаме до чисто финансов интерес на някоя фирма

46

хах

преди 4 години

Внасяме битови, опасни отпадъци и таралясници на 30 год, изнасяме метална скрап.Всеки нормален човек ще види, че не е са едни и същи отпадъци.Откакто Китай и Малайзия отказаха да са сметището на света, България и други подобни "държави" заеха тяхното място

45

Лелее СМЕХ..

преди 4 години

60-тона отпадъци само пред вашия блок.. ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА..После---"кой ми *** у гащите"...!!!!

44

Ами, правилно...

преди 4 години

БЪЛГАРИЯ ПРОИЗВЕЖДА НАЙ-МНОГО ОТПАДЪЦИ НА ГЛАВА. ОТ НАСЕЛЕНИЕТО.ОГЛЕДАЙТЕ СЕ.... И ЩЕ СЕ УВЕРИТЕ!!!ОКОЛО КЪЩИТЕ ВИ Е ПЪЛНА ***!

43

Я

преди 4 години

Направо сме си за взрив!

42

Анонимен

преди 4 години

Как хитро ни лъжат.Нямало как да откажат внасяне на отпадъци?!???Ами вкарайте ги в затвора, тези, които го разрешават. Да видим има ли как или няма.Хоратат на ндрангетата в България много нагли. Поставят ни пред свършен факт - ще внасяме и не ни интересува.Ами махнете им разрешенията, вкдарайте шефовете на фирмите вносители в затвора, да вадим как ще внасят после.Направихте България бунище и твърдите, че така тряба и така ще бъде?

41

Смешник

преди 4 години

На дали в така, ако ще си изнасям *** от къв зор ще вкарвам чужд. Кво италия ни дава 1тон а ние на тях 2т (примерно).... ревизоро кви ги блещиш

40

Анонимен

преди 4 години

Етимологията на думата бо*кл*ук произлиза от турската дума (тук ще помоля за извинение) "bok" - лай*но, или в буквален смисъл това ще рече "Лай*нарлък". Това е останал турцизъм в разговорния български език, а вече се наложи и по медиите след ставащото в държавата ни. Е сега знаете какво се внася в България, вместо инвестиции, нали!

39

Анонимен

преди 4 години

Е,нашата страна изнася повече отпадъци под формата на *** отколкото внася тези отпадъци от други след като тя е бедна и малка по население съответно по потребление на продукти в такива и подобни промишлени опаковки за да се съберат тез видове отпадъци,че още да се пакетират,балират за транспортиране в чужбина за горене става въпрос,а не за престой,сортиране,първична технологична обработка,дезинфекция и други действия по предназначение за експорт в трети или обратно експорт-импорт за горене.

38

SDI

преди 4 години

Проблемът е, че ние изнасяме в чужбина нашия качествен ***, т.е. този при преработката на който може да се извлече някаква суровина, а внасяме некачествения и токсичен *** от чужбина, който само ни трови и ни превръща в бунище. Това е цялата схема и недостатъка на това да сме бедна и корумпирана държава, която не може да защити интереса на гражданите си.