340

муспи

преди 4 години

Херо Мустафиеff Мустафа е нашия герой, той донесе свободата да си клецаме децата!

339

123

преди 4 години

А аз се чудех, защо сме най-корумпирана държава в Европа.

338

Анонимен

преди 4 години

Андон Миталов

337

Много го мислят

преди 4 години

Но аз го казвам-името май е Румен Радев.

336

Анонимен

преди 4 години

Да живеят новите по-големи братя, да живеят новите освободители! Браво на Хера, Бат Бойко ще те покани на кафе и ще те нацелува! Малко са 2 млрд за ненужни самолети, ние можем и още да дадем, каквото поискате! Само преборете тая корупция у нас, докарайте направо американци да ни управляват, както направихте в Украйна! Обичаме ви, вие ни спасихте от комунизма, всички щяхме да бъдем избити, всички умни и красиви, добре че бяхте вие!

335

НЕМА ЛОШО!

преди 4 години

Много са имената на българите, които не трябва да бъдат допускани на територията на Съединените щати, надявам се, че измежду тях най-многобройни са червените крадци и т. н. президент.

334

Зозо

преди 4 години

Хахахааааа, комунягииииии ревете ли, ревете ли? Казаха по ТВ, че прокуратурата /Гешев/ е запорирала сметките на комплекса "Камчия". Пълен блокаж и разследване до дупка на руските шпиони. На Копейкин ще му свърши рахатя :)))))))))))))))))))))))))))))) Макаров в прединфарктно......

333

палмата на корупцият

преди 4 години

Дано да е най-гнилият и най-корумпираният от всички - депутатът Делян Бей-евски.

332

Анонимен

преди 4 години

много е лесно да се разбере кои от политиците е корумпиран защото под някаква форма всички са на хорото по трудно е да намериш некуромпиран политик

331

Истината

преди 4 години

Ако арестуват другарчето Дебелянчо и Кукундрелия ще изфиряса съвсем!

330

Американ

преди 4 години

Забелязвам че отваря дума за енергийната независимост, та ще почакам да видя имената на корумпираните са в тази връзка, че да преценя дали не става дума за "енергиен" натиск или за наистина принципно отношение.Безспорно и в двата случая корумпцията ще е добре докумнтирана, което е най-важното в случая.

329

Ти да видиш

преди 4 години

Е какво правиш по българските вестници да квичиш,*** афропомашки?!Слава Богу България се е оттървала от един безродник,кланящ се на Моамет!Цялата си рода да завлечеш,където си!

328

postradal pasi

преди 4 години

До ___О С Т А В К А на правителството на БОЙКО БОРИСОВ !!!!!

327

postradal pasi

преди 4 години

До ГеоргиА мутрите от бандата на Бойко Борисов какви са за тебе не са ли също от БКП а боко се е впил като кърлеж във властта . О С Т А В К А !!!!!!!!!!

326

Анонимен

преди 4 години

...Вашингтон има намерение да предприеме по-твърда политика в борбата с корупцията...Цяла държава от 100% д/е/б/или, все другите да им мият мръсните чинии! От 150 г. няма една революционна идея от това стадо - все от чужбина от Виена, от Румъния, от Русия, от СССР, а сега от USA да дойдели да ги оправят! Добре, че се измъкнах. Айде праскайте минусите, ама за по сигурно стойте си в къщи и не ходете на избори! Време е да се сбогуваме оскотяли, неуки, озлобени българи!

325

Георги

преди 4 години

Не само черни печати.Очакваме от САЩ да ни спасят от комунистите,които ограбиха обикновеният отруден човечец,създадоха мафиотски структури чрез бившата ДС ,саботират демократичният процес и пътят ни към развитие в ЕС! Желателно е да изпратят наблюдаващи прависти за структуриране на правораздавателните органи и туширане корупцията при тях!

324

Анонимен

преди 4 години

Да не е Поптодорова,с онези крадени мазила на летището? Обикновено го отнасят кокошкарите!

323

Анонимен

преди 4 години

Корна Техно-то...

322

Анонимен

преди 4 години

мухобойко е

321

___

преди 4 години

Цялата работа е много шум за нищо. Отказват да дават виза на някой, който сигурно не смята да ходи там. Страшно наказание ...