35

Дренски

преди 4 години

Схемата с източването на КТБ е неповторима. Това си остава и най-голямата кражба в съвременната история на България, за която виновника Цветан Василев все още е на свобода.

34

Todor R

преди 4 години

Ситуацията с грабежа на КТБ от Василев и бягството му стават вече емблематични за родната история.

33

Без сравнение

преди 4 години

Хайде да не поставяме на една и съща страна ген.Радев и Гешев. Радев е завършил ВО във висше военно училище, където нивото - умствено и културно - е високо, в САЩ е бил първенец на випуска. И.Г. е завършил висша полицейска школа с характерните й особености и пренебрежение към "цивилните гъски". Обърнете внимание на Б.Б., И.Г., М.М. , на серж. от ДС Цв.Цв. Милиционерските кадри не можеш да ги сбъркаш, няколко минути разговор или слушане на техни изказвания и милиционерщината лъсва. Манталитет..

32

каква е работата

преди 4 години

От разговора между Хекимян и Митко /Димитър Стоянов/ не разбрахме, срещал ли се е Митко с генерал Стойков и договорили ли са се как да заблудят антикорупционната комисия? Понеже на записа Радев каза на Стойков да се срещне с Митко и с Христозов, за да решат как да се оправят с комисията.

31

Mihaela

преди 4 години

Дано наистина работят за повече законност. И дано да се стигне до развръзка на случая с Василев, защото този човек не заслужава да живее спокойно. А сега и Божков.

30

и Енчев

преди 4 години

Ако това беше в Румъния, досега президентът вече щеше да е обезглавен, а Деса Радева - линчувана публично.

29

кой кой е

преди 4 години

Като слушаш записа, излиза, че Радев е по-пасивната страна, повече говори и повече неща казва Стойков, но пък те засягат президента. Така че в действителност, активната страна е Радев, защото става дума за интересите на Радев, не на Стойков. Ако Радев няма нищо общо, тогава Стойков защо го търси, а направо не изпраща всичко, което комисията му е изискала? Защото интересите на Радев са засегнати.

28

до 121

преди 4 години

Точно така. Разбрахме кой е Митко от записа, това е Димитър Стоянов, главният секретар на пррезидента. Сега остана да видим и кой е Христозов. Глезах тоя Митко при Хекимян, където самият Митко каза, че на записа е гласът на Радев. Е, ми, какво повече? Двама генерали се сговарят как да правят на маймуни антикорупционната комисия.

27

77

преди 4 години

Стойчо да не лъже хората. .Президента не можеше да спре Гешев защото няма правомощия за това.Ако можеше със сигурност щеше да го направи.Противопоставяне президент прокурор няма и не може да има по простата причина че президентската институция в БГ е слаба ракия .Единия гони престъпниците другия раздава ордени.И трето Бсп умря никой не може да я реанимира, нито конгреси, нито пленуми нито тарикатските им финтове и хватки ще ги спасят и направят алтернатива за власт.

26

Анонимен

преди 4 години

Генерале,обявиха ти война.Планът беше скалъпен в говеждото посолство.Напред Генерале!Нито стъпка назад.Народът е с теб,а противниците ти са една шепа страхливи глуппаци.

25

121

преди 4 години

Секретарката на президента, Митко, проговори. Гласът от записа е на Радев.

24

Анонимен

преди 4 години

Само отвънка ше оправят работата емигрантите, кат са върнат, че тука ниииииииииштичку ни стааа

23

Анонимен

преди 4 години

А президента дали и той няма СРС-та срещу Гешев, чакащи да лъснат на изборите?

22

Истина

преди 4 години

Не са на едно мнение!Президентът е за истината и правдата,а главния прокурор явно изпълнява показани поръчки за неговия бос диктатора Борисов, дори да означава да погази Конституцията,международно право, законите и човешките права на много бг граждани, дори и на самия президент,който има право да ги осъди за клеветническа кампания срещу него и с противозаконно направени и публикувани в медиите СРС но явно в тоталитарна пост-комунистическа про-ислямска диктатура,независима съдебна с-*** е химера

21

Ужас

преди 4 години

Ужас това е Ужас.Законноста на Страха от репресии преди Народен Съд сега Прокуратура

20

Анонимен

преди 4 години

Не слагайте Гештапо в едно изречение с президента! Това няма да вдигне рейтинга на дебелия Хитмен

19

Анонимен

преди 4 години

След всичките назаначения на банкянския да говориш за назанчения на Радев, хайде не сме толкова прос..тибза колкото ни имат

18

Анонимен

преди 4 години

Този грантаджийски Стойчо що не се скрие с подобни внушения.. А атаката срещу Радев е пределно ясна дори за 80% д...или.

17

Анонимен

преди 4 години

Всичко по реда си. Малко са онези, които са се скрили. Рано или късно всичко си идва на мястото, защото " Всеки батко си има батко".

16

rusnak

преди 4 години

Ако са на една страна, някoй щe oбяcни ли зaщo Нeнo гo oтнece пo кризaтa в Пeрник, къдeтo нaиcтинa e възмoжнo дa нe e бил нaяcнo cъc cитуaциятa, a Гoрaнoв гo прикривaт зa Чeрeпa, къдeтo e бил нaяcнo 1000% cъc cитуaциятa. И двaтa cлучaя ca прecтъпнa нeхaйнocт или нeщo другo?