32

философ

преди 4 години

На кой е нужно това 5G? Да може стрина Пена да си шерне по-бързо снимката на маджата у фейбоклука.... Идиокрация отвсякъде.

31

:D

преди 4 години

Заради антените прихващат вълните повече :D

30

Име

преди 4 години

5Г технологиата използва много лъчи едновременно между абонат и базова станция.Така нар. MIMO лъчите могат да бъдат 64x64 ; 128x128 ;256x256 и т.н. съответно антените са адаптивни и се насочват към трафика.Например на рок концерт където много хора излъчват лайф видео там нормите се превишават без проблем.Ще е весело разбира се с 5Г.

29

Ром"с

преди 4 години

Много са се загрижили и тези и бг медии за здравето на народа,щото е китайска,а ако беше американска,то щеше да има хххххх статии как ще "излетим" в космоса ....!

28

Българин

преди 4 години

Малко съм объркан. В статията в началото пише за електромагнитни вълни после по-долу за радиочестотни. Не мисля че едното има общо с другото или се бъркам...

27

опетков

преди 4 години

Лъжите в статията започват още от заглавието. Уж 5 G, пък изследването правено преди 5 години. Заплахата обаче е очевидна за всеки специалист, който малко от малко разбира от антени и разпространение на радиовълни. Защо 5G e по-опасна от досегашните системи? Защото за първи път ще се използват насочени антени директно към кратуни*те на абонатите и то в обхват с много по-висока честота. То друг начин за осигуряване на висока скорост на цифровата информация няма.

26

РВ

преди 4 години

Супер! Тамън да не се размножават тия червените. Много са нелицеприятни, повечето плюят докато говорят и имат налудничави погледи.

25

Българина

преди 4 години

За това кмета на Брюксел го забрани за 10 г докато не се изясни въпроса. 5 Г си е проказа

24

Т

преди 4 години

Нас никой не ни пита ,иска ме ли 5G ... Но вече са инсталирани антените и в БГ.АЗ НЕ ИСКАМ!

23

Зозо

преди 4 години

Едно е стерилизиране друго стерилитет, ама то акъла не расте по дърветата.

22

Бай Митьо

преди 4 години

Буркани ли ще стерилизират?Слаб /2/

21

Професионанист

преди 4 години

Сутринта така се изцепих, че чак се разплаках от кеф. Яко църка на 50-60 санта. За тази работа се иска спокойствие, добра храна и повече разходки сред природата.

20

пияница мистик

преди 4 години

Слагайте оловни ***. Аз имам момче и момиче, така че ме боли фара :)))

19

лоша работа

преди 4 години

5G-то ше надЖика джинджифила на мъжо...ужаст. Викам да взема му купа оловни трепетлики, и каска кат на Лорд Вейдър да го не лови милото!

18

Очите

преди 4 години

Абе доста се чудих защо Борката Джонсън иска толкова много да внася разни цветни, пък то какво излезе? Те щото живяли в пустиня и джунгла и там нямало 5г и много плодовити били. Ще бори демографията на острова с нетрадиционни мерки, машаллла Джонсън ефенди, машаллла.

17

Анонимен

преди 4 години

Да най-разумно е да го забранят това.

16

В.Узунов

преди 4 години

Аз се чудя какво взе да не ми става кат преди и ми се отпуснаха мъндълмите а ето къде била причината.

15

Анонимен

преди 4 години

5ж додето стане то ще съмне

14

Анонимен

преди 4 години

Урааа! Тамън ще си сложа буркането с домакето при 5G -то и оно ще ми ги стерилизира :)

13

Анонимен

преди 4 години

Ами много добре. На селяните не им изпадат телефоните от ръцете. Няма да се размножават, което е добре защото децата им са още по-големи ***.