89

Анонимен

преди 4 години

Без Франция нямше да я има Америка, така че е доста долно от тяхна страна да заплашват Великата Република и майка на цивилизацията с мита и други подобни извивания на ръце. Франция е оцеляла 1500 години и ще оцелее и сега, но за говедарите не съм толкова сигурен! Vive la France!

88

Козела

преди 4 години

Америка се управлява от конгреса и професионални съветници зад завесата.Президента е само фигура за пред света.Демек неговата възраст нема никакво значение заштото е безгласна буква поняли?

87

Мъглата е голяма

преди 4 години

Не знам как циркулира информацията, но опитах да прочета посочената статия на въпросният сайт "Главред.инфо" и я нямаше там?? Днес случайно погледнах и се е появила с дата 04.02.2020, 0840ч, а като се потърси в търсачка излиза на куп други места от предния ден!! Т.е източника я публикува с 1 ден ПО-КЪСНО от преписвачите!Преписвачите защо дават от къде копират, като още не е публикувано все още нещо? Мъгла в мъглата. Иначе на сайта им имаше интересна статия за риби-зомбита пуснати от Нибиру!!!

86

Бббйй

преди 4 години

До оня ден величаехме ссср, отървахме се. Сега пък отново сме крайни-"слава на САЩ"! Кога най-после ще сме самостоятелни? Постоянно се кланяме на някоя империя.

85

Анонимен

преди 4 години

Ми да, напълно е възможно.

84

Ивайло

преди 4 години

От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо. https://freebitco.in/?r=34541387

83

Deutschland

преди 4 години

Ако продължават да гласуват за тиквеници като Тръмп, нищо чудно. Вече загубиха влиянието си в много региони по света заради ялова външна политика. Например, окончателно загубиха моралното право да бъдат медиатор в Израелско-палестинския конфликт. Палестинците прекратиха всякакви контакти с Израел и САЩ. Тръмп се опитва да разпадне ЕС. Тръмп прави и невъзможното цял свят да намрази САЩ. Оранжевия не само може да бастиса САЩ, но и света. ЕС трябва много да внимава от надвисналата опасност!

82

Анонимен

преди 4 години

Очаква ги съдбата на икономиката на СССР.

81

Анонимен

преди 4 години

СССР беше един икономически балон който нямаше как да не се спука защото комунизма не ми бе да се самоиздръжка.

80

Анонимен

преди 4 години

До 80Я като виждаш кажи кое точно се разпада ?

79

Анонимен

преди 4 години

Не, понеже системата на управление няма нищо общо с СССР. Всеки щат има независима съдебна и управленческа система.

78

Не виждате ли,

преди 4 години

Не не виждаме.

77

Не виждате ли,

преди 4 години

че САЩ вече се разпада? Всяка империя се разпада, идва реда и на САЩ! Щом отделни щати имат различно правосъдие, значи, че империята САЩ е вече гнила. Същото ще стане и с Англия, пак ще започнат атентатите и разприте със шотландците.

76

Анонимен

преди 4 години

Шматка, голяма шматка си

75

Анонимен

преди 4 години

Американската държавна система няма да позволи сриване, подобно на това на СССР. Но със сигурност ще има нещо като свиване, някакъв вид прибиране в черупката си. С Тръмп се започна именно това и се обзалагам, че първите държави, които ще изгонят САЩ от територията си, ще са Ирак, Афганистан и вероятно Турция.

74

шматка

преди 4 години

Глупости.За да управлява държава на човек му е нужен житейски опит.Историята помни Ал Велики Наполеон Хитлер.Все хора влезли млади във властта и надробили едни попари които никой не ще да сърба отново.Държавите рухват когато властта се концентрира в един човек а не заради неговата възраст

73

Анонимен

преди 4 години

Защо не сте оправили поне фрапантните граматически грешки в горния превод?

72

Американ

преди 4 години

Наистина в Америка се създаде политическа каста и дъртофляци седят а конгреса по 30-40 години, та точно затова избрахме Тръмп. Мразят го и от двете партии, понеже им заплашва системката. Ще го изберем още един път, но промяна ще стане само ако хората гласуват за кандидати под пенсионна възраст.

71

Koko

преди 4 години

Само хахли могат да напишат такава глупост!Хахол е подигравателно наименование на украинец от руснаци, множествено число хахли.

70

Анонимен

преди 4 години

ДрОгаре, чакате разпада на САЩ и $ от 1917.....а то пък какво стана......няма го ссср то и Източна Европа е свободна.......и това стана без пушка ***.