14

Анонимен

преди 4 години

До АнонименВижда се колко разбираш от медицина. При много инфекциозни заболявания се поддържа постоянна температура от малко над 37 градуса. Поне като не знаете, не пишете. Само пълните главите на другите с необразованите си дрънканици. И да, вирусът е опасен. Биологично оръжие, няма ташшшак.

13

Леле

преди 4 години

*Коронавирус - извинете за правиписа, в движение съм и пиша от телефона

12

Леле

преди 4 години

Дано е добре, човека! Днес гледах видео в туитър на умиращ от Котонавирус... хора, тялото беше покрито , около него лекари в специални предпазни костюми тотално безпомощни ... гърчове! Ад! Като от филм на ужасите.... много китайски медицински работници изпращат послания, снимат тайно клипове - те твърдят , че заразените са около 100 000 човека вече, но правителството им крие данните... дано е добре нашето момче!..

11

Анонимен

преди 4 години

имам хроничен тонзилит- сливици и винаги съм с 37.2 сега ако отида на летището ще ме хоспитализират ли?не съм ходила в Китай

10

Т.Шак

преди 4 години

Истерията е пълна. Дебилщината - повсеместна. 80% е минимума.

9

той

преди 4 години

тея дето пускат атомни бомби над Варна, страдат от здрав запек!!

8

Анонимен

преди 4 години

удавете го

7

Анонимен

преди 4 години

Току що си мерих температурата 37,2С. Не съм ходил в Китай и Азия през живота си. Короновирус ли имам или съм настинал???????

6

Ром"с

преди 4 години

Жена която има коронавирус или е имала е родила здраво бебе!иНТЕРЕСНО ,ИНТЕРЕн вирус!

5

Професор

преди 4 години

Да се обяви карантина за Варна. Никакво влизане и излизане от града. Ако болестта се разпространи да се пусне една атомна бомба над Варна.

4

Ах

преди 4 години

След като имало много заболели на кораба, защо го вземат и пренасят тук? Не трябва ли да е под карантина? Като гледах как се чисти в отделението в Инфекциозна болница, тръпки ме побиват изобщо за всички останали мерки с каквото и да било. Не е морално да си болен и да идваш в страна, в която възможностите за реагиране са почти нулеви. Досега все стискаме палци и се молим да е всичко друго, но не и коронавируса. Браво, браво, господине, а дано ти мине!

3

Анонимен

преди 4 години

37.1 не е висока температура установи се ангина на моряка.стига вече.вижте там вода дали ще има. а китайците да ядат плъхове на шиш .прилепи и змий .а ние ще ги боготворим тука.

2

Ричард ЛУГАР

преди 4 години

Преди 2 години Русия предупреди че в Грузия в нарушение на международните правила САЩ разработва биологични оръжия, изпитват токсични препарати с висока смъртност в центъра "ЛУГАР". Който се намира в район между Русия и Китай

1

Анонимен

преди 4 години

Айдеее Варна пламна от тоя моряк и след това цялата страна.