98

Ба

преди 4 години

Мале, пладнешки грабеж и то на държавно ниво! Човек без присъда е разграбван. И то за колекция, за която един вече починал министър преди време каза , че е напълно законна.

97

сминдух енд чесън

преди 4 години

Кой съд обяви Божков за виновен?

96

Анонимен

преди 4 години

Да величаеш запптието на оввчаря от Правец и да си ду.хач на герББ е по-долнопробно дори от доносник на ДС!Дух.ачи герББерски, надминахте и пребоядисаните и самопровъзгласилите се за "десниси" гурута на които се кланяте!Няма по-долноппробна послойка от вас!

95

Solar Power

преди 4 години

95 получава минус защото пише на шльокавица

94

Solar POwer

преди 4 години

До Анонимен: Нищо не заставам до никого. За мен това е национализация докато съда не каже противното ! В други ден и твоя бизнес така ще вземат защото така им харесва. Точно както Данчо Катаджията ! Скоро го гледахме ........

93

Ludoto Lenche

преди 4 години

...niakoi ...predi gi namiraha I na Aruba !!! Niama nevazmojni neshta !!!

92

Анонимен

преди 4 години

Мазохист е българинът. Бий ***, обичам та. Всички като юмрук трябва да за станем зад държавата си. А ние сме тръгнали да защитаваме най големите крадци на прехода.

91

Ludoto Lenche

преди 4 години

...vsichki taka narechen " oligarsi " v Balgaria I zabogatiali "politici " sled idvane na "demokraciata" sa prestapnici !!! Geshev shte ima mnogo rabota ...a tezi deto go naznachiha ...da ne se radvat !!!

90

:)

преди 4 години

Ще изнасят довечера. Към 03-04 часа. Леко и технично. В посока Банкя. Няма всичко да изнесат. Само най-скъпите неща.

89

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 92Защото си е грабеж пич. Както и това с обявяването на Божков за издирване,той човека си пътува законно за някъде както всеки свободен гражданин и тия го обявяват за издирване без да му е наложена забрана да науска страната.ЦИРК.

88

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен79Да му запорират имуществото,и да вземат каКвото им дължи ,но по установения от закона ред. Защо е това паническо бързане,което прилича на грабеж?

87

Ей вашите планове

преди 4 години

Грам не ме интересуват. Ама грам. Ебавките ви, подигравките ви, глупостите ви, желанието нещо да ми плеснете. Говори ония за плесване, а на колко хора е пришил нещо все тая. Грам ми не дреме. Аз знам накъде духа вятъра вече вие се оправяйте ама като гледам как само седите и псувате и даже не биете ОЧЕВАДНИ предатели и хора дето не са човешки същества. Малодушие и овцедушие цари и звук на *** ама с това *** казиното винаги печели, а някой набутват себеподобните си ....

86

Общо петте

преди 4 години

Прескачат ЕС и САЩ. И проста математика ... Някой ще направи нещо тъпо! Няма да има бой, обаче ще ги изтощят както те изтощават свет друг народ!

85

Четирите най-големи

преди 4 години

Икономики в света, срещу най-голямата, но задлъжняла до таван! Кървава война никой не ще ама икономическааааа...... Holy shit!

84

Абе ей ...

преди 4 години

Баща му се върти в гроба като центрофуга като знае кви ги е свършил в четири сфери на социлната и солидарна държава. Цар Борис ли? Абе вие сериозно ли си мислите, че USA, вече не са приключени. След десет години са ги фалирали бе! С пушки не става, че става много кърваво. *** мъртъв Сакскобург и руснаците няма да ни закачат! Ама сте прости!Абе момчета не може ли докато правите проверката на оръжието да изпуснете един на земята и случайно да гръмне в на Симо главата!

83

Анонимен

преди 4 години

Тези антики да не вземат да изчезнат като онези биткойни, за които не чухме нищо повече и не обявиха публичните адреси на портфейлите? Цацаров защо отиде в КОНПИ - да прикрива вторичното ограбване?

82

В смисъл

преди 4 години

Момчетата от ДС и охраната да идат да пият едно кафе за един час, една граната и ви гарантирам, че някой ще я закуси! Дрееми ми бе ти каза, че нищо не става от мене. И тъй като нищо не става от мене аз го приех като факт тотално минах на страна работа, ес и така! Да де те ти доказателството ....

81

Solar Power

преди 4 години

Ще потънат както потънаха 100 хиляди биткойна от конфискуваната борса e-BTC. Къде са биткойните господа ?

80

Навсякъде пише:

преди 4 години

Тритон военна академия САЩ и ЦРУ по целия род, по цялата фамилия, навсякъде вече вие не го виждате ама където видя написано република България вече виждам и добавка: Бананова Република България.

79

60 години

преди 4 години

Планираха и подготвяха как да сринат тая държава. Един от най-големите проекти на ЦРУ в историята. Аз куче гладно като видя храня, ама като видя Сакскобург ми иде да търся пистолет, пушка и граната! Искате да спрат да крадат. Симо Ваната да захапе граната без предпазител или да умре. 4 сина - 4 във военни академии. 4 милиарда ЦКБ 2 милиарда хазарт, какво треа да стане да гръмнете некой да ви чукат жените по улиците ли?