17

порко подрисоф

преди 4 години

с коук диспенсърчета в кенефите на ресторанта. искам и аз :-)

16

Анонимен

преди 4 години

Целия щат Синалоа е под контрола на Ел Чапо, най-големия трафикант на наркотици в историята, той е основен работодател, половината икономика на щата зависи от картела. Тези хора буквално колят и бесят, официалната власт има контрол само на хартия.

15

Анонимен

преди 4 години

Полицията охранява сватбата на мафията.... позната история..

14

Ел панел

преди 4 години

Няма ли някоя чалга певица или миска, която да се омъжила за виден бг "бизнесмен" или меринджей, че сте почнали да пишете за чуждите мафиотски сватби.

13

Totenkopf

преди 4 години

Че то всеки може да си организира частна заря. Не е скъпо дори.

12

реклама

преди 4 години

напишете че статията е продуктово позициониране имаща за цел да рекламира някакъв си смешен сериал където го дават по някаква смешна бг телевизия!!!....никой не го интересува за сватбата и то на някакъв си чапо мапо и то у мехико!!!...поредното ангажиране на обществото с глупости!

11

Хаха

преди 4 години

Та то в БГ трите дни празненство и заря половин час са си просто едното нищо отпреди демок(с)рацията. Да не говорим, че на рожден ден на "успял" българин за показ се приема за нормално, па дори и да няма имот в Обединените арабски емирства.😂😄

10

Анонимен

преди 4 години

До Би БиТе са в бая по-голяма по население държава. Имат това влияние, затова се налага държавата да използва армия вместо картелите. Полиция и жандармерия просто не са достатъчни.

9

Би Би

преди 4 години

Ние тук правим същото, само дето не влизаме в затвора, понеже тук притежаваме и затворите, както и тези, които отговарят за тях и за това кой да влезе в тях. Това се нарича затворен цикъл, колега Гусман. Взимайте акъл и опит от нас, колеги.

8

Анонимен

преди 4 години

Тия са като нашите мутрокомунистически семейства, които се сродяват за да продължат семката на дегенерацията с още по-големи *** v3.0.

7

Анонимен

преди 4 години

ами че то и у нас е така десамо мало-умниците *** за нещо дето никъде го няма"демокрация"- марш в коневръза и всеки да си знае мястотоайдеее

6

Анонимен

преди 4 години

Иииххх... и наркобароните в Южна Америка ни надцакаха!

5

Анонимен

преди 4 години

Колега не се хаби , като им правиш забележка вместо да се поучат ти трият коментара. Пробвал съм го. Искат да си останат неуки явно...въпрос на избор

4

366

преди 4 години

До АнонименЖурналисти учете правопис, иначе тук в днес "ша пишите" на караулка!===Е недей така бе...

3

Анонимен

преди 4 години

Мексиканският веснтик...Журналисти учете правопис, иначе тук в днес "ша пишите" на караулка! Питам се кога ще измрат неуките, а те взели, че станали журналисти!

2

Анонимен

преди 4 години

А освен булката, омало ли е и още нещо бело?

1

Ха ха

преди 4 години

Тези да не мислят, че са много оригинални?У нас пък дъщерята на Софиянски се омъжи за сина на Божков!Картелите в Мексико били способни да се интегрират в обществото, да се сдушат с църквата, а босовете им били в елита на тамошното общество. У нас да не е по-различно.Дишат ни праха мексиканците!