11

Умрел кон

преди 4 години

Ами и ЕС да си представи условията и ако не съвпадат, няма да има сделка!Да пробваме и двете страни какво ще е без сделка и ако е толкова лошо, желанието за сделка и отстъпки ще се повиши и у двете страни - особено силно у англичаните предполагам. Жива е у тях някаква измамна илюзия за собствената им важност за другите, която трябваше да е умряла преди 100 години, но явно ще умре през 1920-21г.

10

Хахахаха

преди 4 години

Това е Велика Британия да не е смешната германия или друга смешна държавица.

9

Анонимен

преди 4 години

До Гост 8Голям го вади ,но да видим накрая да не си търгува само с колониите....... Много пъти му е по-голям от този на бългхарския лаййннярркоооо от държавата Гуувнняррияя! :)))))))))

8

Анонимен

преди 4 години

До ЕС ЕКИрландците на какъв говорят, според теб?

7

Гост

преди 4 години

Голям го вади ,но да видим накрая да не си търгува само с колониите.

6

Анонимен

преди 4 години

Добре и мен кво ми дреме за проблемите на разни трети страни и външни фашистки шит.холи?Английския да се маха като официален език от ЕС.Тия нали в Англия пишат по блоковете че който не говорел английски трябва да се изгони?Сега който е от Англия и живее в ЕС или да говори на един от официалните езици на ЕС или експулсиране във фашисткия шитхол на север и запад.Тая американо-идийско-китайска колония впрочем откога дрънка сама координира ли го с метрополиите че да няма наказания имам предвид?

5

Анонимен

преди 4 години

Ще поставят условия разбира се това не е баце да слушка големите началници. Друг въпрос до колко ще му отстъпят, но точно в това е майсторлъка да извлечеш максимум печалба от на пръв поглед минимум възможности.

4

ЕС ЕК

преди 4 години

Може ли да премахнем английският език като официален от ЕС просто защото вече в ЕС няма англичани!

3

Анонимен

преди 4 години

"Очаква се министър- председателят Борис Джонсън да представи условията на Обединеното кралство за бъдещите отношения с Европейския съюз"Чеки. Кои бяха тия? А, да... по-малки, с по-малко пари от ЕС, с по-малка икономика от ЕС, с по-малко население от ЕС, с по-малка територия от ЕС и от които нищо не зависи.Мда, щели да си представят условията. Ай у лево, Борка.

2

Анонимен

преди 4 години

Ами, физически граници с ЕС и третиране като всяка държава извън ЕС. И Джонсън ще си търси убежище в Русия.

1

Sichtpunkt

преди 4 години

Бириса си го наковава сам! Отхвърля договор със САЩ, отхвърля договор с ЕС, въобще не е в час този смешТник!