95

Димитър Иванов

преди 4 години

До Анонимен- Всички хора са равни, едва като им изтече срока на годност и ги хоризонтират за постоянно.

94

Димитър Иванов

преди 4 години

"Изчаквай смело идващите дни, различни ще са те един от друг,когато наковалня си търпи и удряй здраво ,ако ти си чук". Г. Димитров, тук времето е спряло и нищо ,или почти нищо не се променя ,освен мащабът на кражбите. Философията на управляващите ._" Да откраднеш от крадец ,не е кражба."

93

Пипи

преди 4 години

Гледахте ли БНТ ПОКАЗАХА как от галерията на Божков излизат някакви с раници и претъпкани чанти. Пладнешки грабеж.

92

Анонимен

преди 4 години

Интересно Нове холдинг няма ли други активи? Да конфискуват багерите и камионите на строителните фирми, или те не са бързоликвидни ?!

91

Анонимен

преди 4 години

Регистрирана е НАТО и не смеем да я пипнем.

90

Анонимен

преди 4 години

То е ясно, че Гешев действа по заповед на Борисов.Разпоредено му е да открадне колекцията на Божков и да я складира в мазето в Банкя.Изпечените крадци на художествени произведения Вежди Рашидов и Боил Банов също се съдействат.

89

Анонимен

преди 4 години

Колекцията на Божков е регистрирана в ЮНЕСКО !От ЮНЕСКО са казали да не пипат колекцията !Ако я пипнат ГЕРБ ще станат като терористите от ИДИЛ, които разрушиха паметниците в Сирия !От ГЕРБ седят и си чешат тиквите какво да правят !

88

Анонимен

преди 4 години

След време ще се окаже, че най-ценните са реплики, т.е. оригиналите са подменени с реплики.хе-хе

87

Анонимен

преди 4 години

Арабските номера вече не вървят в България.

86

Анонимен

преди 4 години

И най-ценните оригинали ще поемат на вечен път към личната колекция на Бойко Борисов

85

Анонимен

преди 4 години

Ако ги беше изнесъл и продал зад граница, щяхте да недоволствате, че прокуратурата и полицията нищо не вършат. По-добре се радвайте, че тези съкровища ще бъдат общодостъпни в музея, където всеки може да ги види. Не мога да разбера защо всички защитават явни престъпници?

84

до 34

преди 4 години

Моята гледна точка, е че след като частното лице дължи милиони на хазната, е напълно логично държавата да му запорира цялото имущество и да си обезпечи вземанията. Започнаха да пращат данъчни, ако си продадеш телевизора в интернет сайт, а тук милиони и всички се възмущават, че престъпниците ги наказват!

83

Анонимен

преди 4 години

като се оказа че Васил Божков няма да го екстрадират от ОАЕ, а напротив ще го защитят защото там има статут инвеститор и местните дерибеи ще трябва да се задоволят с разграбване на колекцията му, при това преди постановена присъда.

82

Анонимен

преди 4 години

За съжаление аз си мислих,че като влязохме в ЕС през 2017 година,ще има повече контрол и ред.А то се оказа точно обратното.На ЕС не им пука за нас,най важното е за тях да сме слуги.Парите които ги отпускат се делят между тези които слушат и са на власт.Оправия няма да има никога във БГ!!!!

81

Сата НАТО

преди 4 години

Колекцията се краде, за да се изнесе в Просия.Щом е купувал ценности под носа на Ермитажа, ясно кой е заинтересован.

80

Анонимен

преди 4 години

Вчера ЦИВИЛЕН орган незаконно подслушвал действащ военен генерал и Президент, днес изземват колекцията на Черепа БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА, т.е. крадат. Низ от беззакония в Страната на окончателно победилата червена Мафия, маскираща се като синя, но не по-малко крадлива от това.Относно подслушването, щом не е СРС, значи е абсолютно нелегално и незаконно подслушване или от "органите" или от частни подслушватели. И в единия и в другия случай това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ и следва да се търси наказателна отговорност от виновните длъжностни лица, използващи записите за рекет и сплашване.

79

Анонимен

преди 4 години

какъв е документа, с който са обосновалиизземването. да не би това да са вещественидоказателства. кажи бе гешев.какъв е документа, с който изземвате.

78

Анонимен

преди 4 години

Всичко ще свърши с осъдителна присъда срещу Цаца...пардон Гешефтурата. След дълго разтакаване в съда ще падне всичко, защото не само прокурорите ами и адвокатитите на държавата ни са некадърни. После ВБ ще осъди държавните шоу мъже в Страсбург, както помним подобни случаи, и ние (данъкоплатците) вкупом ще покрием масрафа.

77

Дежа Вю

преди 4 години

После ще излезе невинен и България ще му плаща неустойки. Стандартният сценарий.

76

Анонимен

преди 4 години

Трудно ми е да взема страна, обаче мисълта, че един ден може да ми повдигнат скалъпени обвинения за нещо и преди какъвто и да било съд или присъда, ще дойдат вкъщи и ще ми приберат имуществото, много ме смущава.