17

Дръндер

преди 4 години

Според други източници са плъхове, според трети, може да са кучета, котки, маймуни комодски варани и пътен бегач преследван от койот. Що за простотии?

16

Скептик

преди 4 години

Смъртност през цялото време около 2%. Не знам, но лекарите да кажат дали 2% са хората с отслабена имунна система, болни и др., за които всеки грип би бил фатален.

15

ПРИЛЕПА

преди 4 години

В Индия има хора живеещи с прилепи в къщите си. Хранят ги, грижат се за тях. Има други живеят с маймуни, змии. Ако Индия пламне с такава инфекция става глобална пандемия.

14

Анонимен

преди 4 години

Коронавирусът идва от същите лаборатории,които навремето ви пуснаха по същия "апокалиптичен" начин и луда крава и свински грип и СПИН(помните ли,него го приписваха на някакви африкански зелени маймуни),сега пък,прилепи били виновни!А случайно да си спомняте ,на какви маймуни ви правиха тогава и как щеше да свърши Света?Помните ли бе,или помните до следващата мания,която ще ви пробутат световните политици и медии?!След което започва да ви обхваща следващото поредно безумие...докато ви доят,до

13

ЕПРУВЕТКА

преди 4 години

До Анонимен 5За нечетящите - повечето вирусни и бактериални инфекциозни болести са са "прескочили" от животните по едно или друго време в историята. Чума, едра шарка, морбили, HIV, ебола, антракс, разни видове грип. Този коронавирус е просто най-новия в списъка.

12

Анонимен

преди 4 години

TAKALI KAZAHA AMERIKANCITE

11

бг

преди 4 години

Вируса идва от лабораториите на Илюминатите. Хората живеят с прилепите хиляди години. Колкото и СПИН дойде от ***.

10

дядо йоцо гледа

преди 4 години

Знаех си че Батман е замесен

9

Ричард Лугар

преди 4 години

Още преди една две години Русия предупреди че в Грузия в нарушение на международните правила САЩ разработва биологични оръжия изпитват токсични препарати с висока смъртност в центъра "ЛУГАР". Който се намира между Русия и Китай.

8

Bylgarin

преди 4 години

Няма нищо по мръсно от азиатски пазар било то в Китай, Индия, Сингапур, Тайланд или другаде. Няма да забравя когато за пръв път посетих Сингапур преди 30 години видях как в центъра на града, на пазара изливат с кофи кръв и мръсотия на улицата, също както правят в Африка.

7

Анонимен

преди 4 години

"Ваксина до една година" Хахаха Те тези които са я пуснали в Китай вече я имат. Ха на бас че ваксината ще се "открие" я първо на прословутия с чудесата си Остров на кралицата , я в някоя от "гениалните" лаборатории в САЩ, я някой "уникален" учен евреи ще "регистрира пръв своето откритие"

6

Анонимен

преди 4 години

до Наберете...,нечовешко е. Пълна диващина и деградация, а другарите как само рипат и хвалят Китай.

5

Анонимен

преди 4 години

Глупости!Да не би до сега да е нямало прилепи и змии.паднали са в Китай от деуга планета.

4

Анонимен

преди 4 години

Сутринта по официална статистика из цял свят имаше почти 17 500 заразени из целия свят и това са доказаните случаи. В момента са повече, гадая, но 20 000 е реалистична цифра за установените със това заболяване. Моля Ви, комунисти-експерти далече от студиата, те не си знаят цифрите, а какво остава другото.

3

Анонимен

преди 4 години

И ся кво?Китайските трудови войски трябва да строят 16 болници.

2

Анонимен

преди 4 години

тези жълтури ядат прилепи.змий.плъхове.после олеле..

1

Анонимен

преди 4 години

Да бе, да, не е от лабораторията в Ухан. Сигурно.