35

Анонимен

преди 4 години

Наистина всичко дотук е прекрасно. Но човек се пита, къде беше прокуратурата когато избягаха другите милиардери. Найденови платилили са си данъците, след като са ортаци във фирмата. А къде е бил финансовият министър, който, горкият, живее в дворец, под наем. И не на последно място, защо 9 месеца след като са записани СРС-тата чак сега излизат наяве. Защо се арестуват алигарси приближени на противниковата партия. Поредната порция прах в очите на хората. Явно се върши нещо друго в момента.

34

Абе...

преди 4 години

Никой не иска да го връщат. Защото Божков е умен и държи печелившият талон с печалба " компромати"..като почне да вади козовете от ръкава..Нашите ще се чудят как по грешно да напишат искането за да не бъде одобреноПодсказвам им... Да го напишат на иврит..

33

Ангел

преди 4 години

Надявам се Черепа да не бъде екстрадиран и да организира екзекуцията на Тиквата и Гештапо!Тези хора унищожават Бизнеса на Българина .Дават го в ръцете на Американски и Европейски компании .Целта е Българина да бъде един слуга !!!!

32

Шопо

преди 4 години

Каскетвирусо е по-страшен от коронавирусо...

31

череп? Куха кратуна!

преди 4 години

Черепът отдавна си е с някоя яхта в международни води. За едно нещо не може да се спори. Тоя не беше никак глупав. И сега чакайте по някое време новина "арестуваха го, на борда на яхтата с две въдици и тенджера рибена чорба". "...само 212 от близо 3000 предмета са регистрирани по Закона за културното наследство.." - ще поясня ако на някого не му е ясно. Издава се сертификат от трима експерти. Някой на иманяр си е играл май? Това се регистрира, описва и реставрира. На собственика се изплаща сума.

30

Skunka

преди 4 години

Прочетете коментар#30. Няма друг отговор. Точка.

29

Анонимен

преди 4 години

Гешев не се занимавай с глупости и остави Черепчето намира! Заеми се с важните неща! Изгони цялото руско посолство за всеобща радост на американските ни приятели! И ако може вкарай радев на топло за безкрайна радост на премиерчето!

28

Анонимен

преди 4 години

Когато го ексрадират Божков и осъдят ела ми кажете .Ще стана Дядо Коледа посред лятоНе Снежанка ще стана и ще пусна на всички желаещи

27

ЧЕРНИТЕ ТЕФТЕРИ

преди 4 години

е време БОЖКОВ да извади и да каже на КОЙ КОЛКО е платил. Че има МНОООГО работа за ГЕШЕФТУРАТА. Но точно това искат да избегнат в ГЕРБ. И в ДПС, и в БСП и мнооого други

26

МАФИЯТА ГЕРБ

преди 4 години

ако искаше да го арестува щеше да го направи без първо да вдига шум и да му даде време да избяга. Иска само парите и ЛОТАРИИТЕ МУ

25

Лудко

преди 4 години

Твърдо НЕ!!! ОАЕ няма да екстрадираВасил Божков, тъй като си е платил собственост за 1 милион в местна валута и ще получирезидентска виза :)Това е около $275К.Така че забравете някой от баровците да го отнесе в БГто!

24

Анонимен

преди 4 години

Ха! Гешев ко стана бе? Май по лесно е да набедиш трима руски дипломати за шпиони отколкото да хванеш един Череп?

23

България над всичко

преди 4 години

нито един от артефактите не е купен!! ако изключим картините, всичко останало е изкопано от иманяри у нас!!тоя б'оклук трябва да го съдят и за трафик на културни ценности

22

Анонимен

преди 4 години

А как Васил Божков се оказа в ОАЕ? Или преди ареста решението на прокуратурата беше публикувано във Фейс бук? Аз не виждам друга причина.

21

Гробокопач

преди 4 години

Колкото до колекцията на Божков, какво каза Божо Лебарката, тогава директор на НИМ и министър от правителството на "Борисов 1": "Колекцията на Божков е напълно законна"

20

Анонимен

преди 4 години

преди време ние им екстрадирахме един чаршаф, ако им се напомни не би трябвало да има проблем

19

Анонимен

преди 4 години

До 13Съгласен съм, че една от целите може да е колекцията му. Но откъде по законен път можеш да се сдобиеш с археологически артефакти на възраст 6000 години? Така, че както дошло, така си е отишло.

18

Гробокопач

преди 4 години

Гешефтура;)))

17

15

преди 4 години

От постовете ви се вижда колко хипер-*** е бългapaka.

16

БХК

преди 4 години

Гледам и не вярвам на ушите си. Пишете интересни неща, обаче защо никой никъде не пише, че по една случайост майката на един ЕДЪР в бъквален смисъл, депутат е бивша шефка на Тотото. Случайно -не мисля...Или, както един от коментаторите е споменал - защо пък все още и по телевизията върви предаването, по лафките се продават талоните, всичко си е по старому.Случайност - не мисля!Не че Божков е цвете и не е отдавна за затвора, ама тези са яко нагли, а народа ***.Не е луд този дето яде баницата...