8

Анонимен

преди 4 години

Два веца точат язовир Огоста, тец Огоста под язовирната стена и тец Кошарник. Е как да има вода, тия тецове им трябва тази вода да насят печалби на чорбаджиие.

7

Georgiev

преди 4 години

До 6Може да се разровиш да видиш какви са били причините и за какво се ползва сега. Не казвам, че трябва да пресъхне, а че няма да пресъхне...после пролет идва и така :)

6

Анонимен

преди 4 години

До GeorgievЕ като не се ползва за питейни нужди, нека пресъхва викаш? Сещаш се, че за да се изгради изкуствен водоем с обема на Огоста е имало причина нали?

5

Georgiev

преди 4 години

Язовир Огоста не се ползва за питейни нужди. Без драма, моля.

4

Анонимен

преди 4 години

При този 5 метра снаг да се чудиш защо няма вода .Племе унугундуринско простоватичко и празмоглавичко.Селска идилия на темерутия.Вашать мамаь лъжливь гнидь журналистическь

3

Анонимен

преди 4 години

В Пловдив река Марица прилича на нива. Вода има като поточе, всичко друго е тиня обрасла с храсталаци, дървета а даже има и няколко хора засадили зеленчукови градинки в самото корито.Направо е тъжно като си мислиш че реките нагоре към Австрия, Германия всичко е пълно, красота да минеш по мост а отдолу река .. у нас под моста нива и буренища.

2

MaйMyнaтa

преди 4 години

Ния, що не живееш в Монтана и язовир Огоста да е пълен?! При тия земетресения, всеки ден ще се страхуваш да не отпътуваш за Румъния...безплатно!

1

Анонимен

преди 4 години

Споко, всичко е наред. Спете овчици, спете ...