52

pe6o

преди 15 години

vseki grad da zavod za otpadaci a fakulteto da go *** i vs seliani

51

преди 16 години

Не е случайно, че след изборите излезе тая "блага вест" за Суходол. Голяма е баницата на софийския *** и не знам друг бизнес, от който да се купува Бугати и Астон Мартин. От както Милор Михайлов си отиде за добро, едно абсолютно бездействие цари в столичната екология. Разделното събиране бе обявено за "неефективно", но има ли някой желание то да стане ефективно? Място за *** нямало, а има ли интерес някой да се намери? Навсякъде в Европа има финансови стимули за разделянето на ***, но както се сещате това директно бърка в джоба на концесионера, който ще извозва по-малко ***. Когато се таксува проред това, което хвърляш, не само ще гледаш какво къде хвърляш, а и какво къде плащаш. А от това управляващите, и сегашни, и предишни нямат интерес. Докато гражданите плащат прескъпото балиране и безумни транспортни разходи, общината, видите ли, правила проучвания за ***. След много "експертни" проучвания на умните глави положението си е по старо му. Само и някои консултанти захлебиха от нашите стотинки. Отварянето на Суходол е ясен показател за незнание, неможене и неискане проблемите с отпадъка да се рашат устойчиво и професионално. Виновни сме си всички ние, защото луд е не който яде баницата, а народа слуша мелодии на тънката струна, колко бил сложен проблема и колко години били необходими да се реши. До следващите избори, когато друг ще седне на софрата и пак ще ни прави на маймуни. Всички на барикадите!

50

преди 16 години

ами бат ви бойко супермена ще дойде, ще изяде *** и край - няма да има повече *** - само не зная как стои върпоса със себеизяждането при *** - доколко е възможно имам предвид

49

Lily

преди 16 години

28. - 15.11 18:15 - минерална водаОт: bu6menпредполагам,че от време на време пиете мин.вода от банкя,а тази вода в банкя,преди да стигне до там преминава под сметището всуходол,многократно доказано,не знам дали изобщо ви идва наум,какво ще стане ако инфилтрата от сметището се смеси с тазивода...ако това беше една нормална държава,там никога не би имало сметище,тъй като терена е защитена зона.

48

преди 16 години

в Карамел...

47

Пантелей

преди 16 години

Знае ли някой по каква работа Бойко е в чужбина???

46

bu6men

преди 16 години

сметището е затворено с решение на върховен административен съд на република българия,тъй като не отговаря на законовите и административни разпоредби,включително глава екология с европейския съюз,доказано е неколкократно с експертизи,че там не само,че няма свободен обем,а е надхвърлен предварително проектния с около 500000 тона!!! едва ли някой от вас знае,че втория етап е построен върху съществуващ и действащ извор и река,и че трета клетка в момента е едно тресавище?...ако някой си позволи да го отвори отново,ще плащаме всичкияки глоби от евросъюза,но не този който го е отворил,надявам се някой ден някой да влезне в затвора за това безобразно решение

45

Lily

преди 16 години

Уважаеми аноним, който има доблест и смелост нарича нещата с истинските им имена. Който няма, е оставя да бъде воден от"- усмихнатият крадец - " и доведен до там, до където се остави да го заведат. А ти явно си доволен и тръпнеш в очакване на супер изненадите, които ти готви *** с главно Б.

44

аноним

преди 16 години

Е, ако бяхме гласували за твоя приятел Мартинчо, да не би той да пратеше *** в космоса. Нали другия ваш приятел, а впоследствие враг - усмихнатият крадец - ни доведе дотук. Ти, оланко, какво ще предложиш - да си го консервираме ли този ***? Нали и ти имаш участие в създаването му? Ако идеш от друга планета и теглиш само негативите на този *** ще ти слушаме оплакванията, иначе трай!

43

Lily

преди 16 години

нищо ново, на това Дарвин му викал естествен подбор. Оцелявал не будния, не интелигентния, а приспособимия. Е, г-жата явно е запозната с тази теория и действа по план. Де...а и мимикриите мизерни и всички ***, дето си дадоха гласа за *** с главано Б-Бойко Бориов

42

преди 16 години

Гледах обсъждането на проблема с ***.Бях изненадан, че една от участничките - Лорита Радева от сдружение "Граждани за зелена София"- която преди беше начело с протестите в Суходол, сега защищаваше тезата за складиране на *** в Суходол. Зачудих се на тази промяна в нейната позиция и в един момент написаха за нея - ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК ОТ ГЕРБ.Е те това е позиция...

41

Lily

преди 16 години

сутринта по една от телевизиите се е водила дискусия за изгарянето на *** на София. Един от участниците казва следното: ПО някакъва таен план, обслужващ ест.чужди интереси, България трябва да остана с население до 3 млн.. Изгарянето на *** е вид биологично оръжие, прикрито и оценявано катос впечатляващо суперлативен "успех".

40

te4ko

преди 16 години

гответе топчето и лъжете че ще гръмне ха- ха -ха

39

lp

преди 16 години

сигурен съм че си гласувал за комунистите !!!!

38

преди 16 години

Чудя се какво ли правят истинските столици с многократно повече милиони жители по света с *** си???!!! Като сте запищяли тук всички,та чак в космоса се чува! А дали се вижда кога ходите на избори какво правите - чоплите си носовете и си бъркате в ушите! НЯМА ГРАЖДАНИ В БЪЛГАРИЯ - щом тиквите ви седят още на балконите,дори и в София,няма смисъл да се делите! В България не само не е имало аристократи,замъци и графове!! В 21 век така наречеата й столица НЯМА КЪДЕ ДА СИ ИЗГОРИ БОКЛУКААА! Погледнете се колко жалки изглеждате не от Вселената,а само докато сте в самолета - прашинки! Малък проблем не се решава от голям бабаит, а от мъдър човек!

37

Georgi

преди 16 години

A we hora tolkova vreme e tova smetishte tam.To se useshta ne samo v suhodol a i v ov4a kupel , lulin.Razberete NE MU E TAM MIASTOTO :(

36

1

преди 16 години

ами щом трябва - ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ЩЕ ГО ОТВОРЯТ... това е положението - след 2 години като има завод зза отпадъци - няма грижи !

35

преди 16 години

номер 33 - не чети и не пиши по тази тема , защото тя касае хората които живеят в София, вкл. и мен Без да те обиждам те съветвам - не се интересувай и не давай заключения за място и хора от които ти си доста далече

34

преди 16 години

Яд ме е , че на отминалите наскоро избори това тъпо население гласува за една партия която бе отъждествена с един нейн представител наглата мутра борисов- съдружника на румен пашата !!! Защо гласувахте за този гангстер да ви бъде кмет бе ??Според мен тук в София няма селяни и граждани , а има ТЪПОГЛАВЦИ !!p.s. роден съм и живея вече тридесет и ... години в този град и не съм гласувал за гангстера борисов !!

33

!

преди 16 години

"само в софия има граждани" хахахахахаха , още ли не разбрахте ,че по големи *** от "софиянци" няма пххахах оръфляциДО КОГА ЩЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТОЯ БОКЛУЧАРНИК !?