48

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАбе какви животниски видове, бе, пич, слез на земята, това е биологично оръжие.И не, не е конспирация.Днес говорих с още един лекар, не защото се колебая в изводите си, а защото искам да чуя колкото се може повече професионални оценки.

47

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТе и нашите може да са болни, но *** няма как да знаят, защото нямат реактивите!На всичкото отгоре получих сигурна информация, че чакат още внос от Китай и щели да ги препращат за домашно лечение. Представяте ли си вие?!

46

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДа, тестът става с така наречените реактиви, а те не са пристигнали в бг. Кого заблуждават тези ***?!И наистина ли си мислят, че е време за заблуди??

45

Анонимен

преди 4 години

Но пристигналите във Варна китайци май имат.

44

XuTbP5bP

преди 4 години

"Евакуираните от Китай българи нямат коронавирус" Ти знае как говори Български?

43

Анонимен

преди 4 години

Ся, защо е и с какво е опасен този вирус???Ами, щото е нещо като "стелтс" .Защо?Ми щото дори и да си "лепнал" вируса, признаците му се проявяват след 10-12 дни!, демек - чувстваш се здрав,- мислиш, че си здрав, - изглеждаш здрав (без никакви видими признаци) но, си "носител" и заразяваш всички около себе си!Единственият начин да се установи дали си лепнал вируса в така наречения му "инкубационен период" е специален тест у болницата!Та, съ пита - колко болни са минали за "здрави"?

42

CECO

преди 4 години

AMERIKANSKA PROPAGANDA V DEISTVIE

41

Анонимен

преди 4 години

Двамата българи, които са били в самолета от Китай до Париж може и да не с БИЛИ болни.Но току що в друга статия прочетох, че 36 други пътници от въпросния самолет са.Ай честито.

40

преди 4 години

Цитирам: Пети абзац: "БОЛНИТЕ"??? са приети в добро здравословно състояние." С'а коЙе?

39

?

преди 4 години

А на тези 6 човека пристигнали във Варна, защо не казват какви са резултатите от тестовете??

38

Анонимен

преди 4 години

Трудно ще разберат този вирус от кой животински вид е тръгнал по естествен начин на развитие от вид на вид при толкоз много видове от род на род при туй при различен начин на хранене и обработка на храната по хранителната верига на върха на която стои както казват човека или хора,освен туй при хранене с начините,среда що се приема как съединения от органичната и неорганична химия обвързано с физиката на ядрата на елементите и съединенията с реакции при които се създават в организми класифицирани

37

бг

преди 4 години

Честито на всички ни.

36

Анонимен

преди 4 години

Вярно ли етова,че в самолета е имало 36 болни?! ЕС и в случая Франция разпротранява ли корона вируса в Европа?!

35

Гербокомунизъм

преди 4 години

Друго някой да е очаквал. Ако тук има ЕДИН болен, считайте територията за опразнена, защото първо ще крият, после ще се вайкат, а на края и Господ ще гледа само тъжно от небето.

34

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеННали се сещаш, че има голям обществен интерес към въпросните пристигнали от китай, всеки ден ги посещават по 10 журналисти ( зад стъклото де ). Освен това във ВМА работят стотици различни хора. Все ще изтече инфото отнякъде.Как си представяш да се скрие, че има болен?Ама явно задачата ти е да плюеш.

33

Анонимен

преди 4 години

Тоалетни-води парфюми и други евтиниики ми идват от Китай, купувам само от Ухан търговци. Фалшиви са, пълнят ги в УханПосле ходиме по площадите дето ми тропате хора, и лекичко пръс-пръс китайския парфюм. И не съм сам, с други като мен се уговаряме и го правим заедноОбичам да го прая, нещо като хоби ми е това с пръскане на вирусите, имам си мои вярвания за естествения подбор и еволюцията. Но другите с които ходиме не им знам мотивите, а и ми е неудобно да ги питам лични въпроси, просто ме радва

32

Анонимен

преди 4 години

Боко лично ги вади от жоба си парите! Споко не се панирай, купона те първа предстои!

31

Котьо

преди 4 години

При две седмици инкубационен период нищо не могат да кажат. А Повече от половин милион лева за Тея дето са отишли да печелят и правят кефа за Спартана Боко ли ще ги плати от неговият джоб?

30

Анонимен

преди 4 години

Дайте нещо за черепа или за зеленият чорап да "приплакнем" душите.

29

Анонимен

преди 4 години

АнонимеН смешнико разтягай тези лакардии на бабите от пенсионерски клуб "Нов живот"!