18

Грешка в статията

преди 4 години

В статията чета, че маските не помагали. Не е вярно. Именно те предпазват от това, някоя капка (от някой, дето преди 2 минути е кихнал в трамвая, но ти дори не си видял), да се залепи за лигавицата на носа или да влезе в устата. Чета навсякъде, че маските не помагали, което може да е единствено така, ако маската е нискокачествена и пропуска заразната частичка. Не съм лекар, но за някои неща човек сам трябва да си помисли...

17

Анонимен

преди 4 години

Това са сериозни неща, не ви еу жълта преса.Как да ги различавате?Има си изследвания, те ги различават. Не се занимавайте с неща, от които не отбирате. Това не се лови "на око".Гледайте си астрологията и там се вихрете.

16

SS

преди 4 години

На Запад много изкъсо държат употребата на антибиотици и лекарства по принцип. Иска се рецепта от лекар, но какво значение има ,ако ВСЕКИ ден с месото което косумираме си получаваме дозата антибиотик. Ферми с десетки хиляди животни превантивно блъскат яко антибиотици в храната им. Аз антибиотик ще си купя 3-4 пъти в годината когато съм болен ,но се храня 3 пъти на ден! Ей затова има резистентност към антибиотиците.

15

Анонимен

преди 4 години

откъде читав лекар в българия

14

Анонимен

преди 4 години

Преди всичко идете на лекар и не четете журналистически "диагнози"...!!!

13

Анонимен

преди 4 години

Всички изброени симптоми са си нормални и за обикновените грипове, така че тая статия е пълна нула. Също и "специалистите" у нас останаха беги-мани, кой от кой по-неграмотен. Да се доредиш до разбиращ лекар, значи "елате по-другия месец и си пригответе поне 50 лв". Здравните осигуровки не ги признават за нищо. Така че самолечението е много по-евтино, а отдавна е и по-безопасно.

12

Анонимен

преди 4 години

Много малко сме добрите и свестни хора. Повечето са зли и безкрупулно психопати!!!

11

Анонимен

преди 4 години

До 7Виж, това че то се иска да реди Урал популацията си е твой проблем. Аз не сикам, да плъзнат бактерии, станали резистентни на антибиотици, защото един милаиард парчета взимат антибитик всяка сутрин с кафето ....

10

Анонимен

преди 4 години

"тъй като вирусите, включително и новият коронавирус, се предават по капков път или при контакт със заразена повърхност"Еми те всички стоки идват от Китай, как да разберем коя повърхност е заразена и коя не е... май това ще е края.

9

Додо

преди 4 години

Всеки, който се доверява и приема за чиста монета информация, представена му от Дойче Веле и Кaлкулаторка е меко казано шаран.

8

123

преди 4 години

Ако си жив след две седмици,значи си хванал грип,а не коронавирус. Проста работа...

7

Анонимен

преди 4 години

до 6,нека си пият антибиотици, кво те интересува. И без друго сме 7.5 милиарда. А още по-без друго хората, които визираш явно те дразнят. Па смени тактиката, насърчавай ги да гълтат антибиотици....

6

Анонимен

преди 4 години

Средностатистическият човек НЕ ТРЯБВА да *** антибиотици всеки път, като му стане лошо . Това трябва да се предписва от лекар. Но машит еблъслат антибиотици, все едно са бонбонки при всяка болежка, викат Работи, доволен съм! а после що имал проблеми с храносмилането и защо нямал инубитет.Ако това не ви стига, то се рискува и собствения ти организъм да развие резистентност и да отхвърля антибиотика, но по-лошото е, че може да се развият и резистентни бактерии. Ама върви обяснявай на търкачи.

5

пияница мистик

преди 4 години

Аз го различавам по короната

4

Анонимен

преди 4 години

Къде да съобщя (анонимни разбира се) ако имам съмнения, че я комшия, я колега, я ония ***, дето си форсира колата всяка сутрин пред нас имат корокна вирус?

3

Анонимен

преди 4 години

Па я тия симптоми ги карам от години- болки в мускулите, умора, кашлица, вийене на свет, главоболие. Вируса да ме хване нема и да разбера.

2

Луд

преди 4 години

Е аз това явно съм го изкарал миналата седмица.

1

Анонимен

преди 4 години

Коронавирусът е биологично оръжие, създаден е в някоя лаборатория по генно инженерство!!