26

Анонимен

преди 4 години

До 10Ти ВЕРВАШ ли си? Точно след брекзит потока на *** от колониите им ще се увеличи многократно зс сметка на белите европейсци, които вече един по един се изнасят.

25

Анонимен

преди 4 години

До Валентин ТодоровЗадай този въпрос на адв.Екимджиев, Български хелзински комитет, Четири лапи и Дойче веле.

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 19Ако референдума бе за независимост на Шотландия...бих го разбрал някак си. Ама либерастите на Никола нямат това предвид.

23

Анонимен

преди 4 години

Според една британска медия чергаринът се казва судеш аман.Остава нрясен въпроса, чий го е дирил и как е стигнал дотам.

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен "90% черни"В големите градове на Германия и Франция е същото. В Германия черните са малко по-малко, ама като се качиш в метрото ако видиш бял, той говори обикновено на сръбски/полски/български/руски. По официалната статистика в големите градове на Западна Германия чужденците са по над 40%, а сред новородените са над 50%. И държавата не публикува официални данни за имената на новородените деца. Публикуват само резултати от допитвания. Страх ги е от истинската статистика.

21

Валентин Тодоров

преди 4 години

Когато е бил нападан Римски гражданин,Рим е изличавал градове и държави.Когатонинджите от Ига направили опит да убият Ода Нобунага са били избити до крак,с жените и децата.Асасините на Стареца от планината,Хасан ибн Сабах,тероризирали тогавашния свят също са били избити до последния от внука на Чингис хан,Хулагу.Великобритания е окачвала пиратите на реите и е бесила всеки който посегне на британец.Нас ни принуждават да обръщаме другата буза.Докога?

20

мохамед е педофил

преди 4 години

Така го кара религията и главата му, вие какво очаквате да извърши - благотворителен акт?

19

Анонимен

преди 4 години

Не ме интересуват вътрешните работи на тези. Те са ВЪН от Европейския съюз. Шотландия подготвя референдум.

18

АТАКА ЗАВИНАГИ

преди 4 години

Волен Сидеров - президент!

17

Фалконе.кап.

преди 4 години

ТРЕПАЛКА,иначе за има,циркове,шоута

16

Анонимен

преди 4 години

Интересно какъв процент от престъплениятс във Великобритания,Германия,Белгия,Швеция и т. н са извършени от имигранти или потомците им.Докато не публикуват официални данни ще считам,че всички пропагандиращи проимигрантски политики водят хибриднс война срещу европейската цивилизация.САЩ водят много точна расова статистика за престъпност,затвори и всички възможни аспекти на обществото.Дайте ми фактите и ще ви дам правото са казали римляните.Щом някой крие факти,значи лъже-житейска истина.

15

Анонимен

преди 4 години

Мой познат в края на 90-те в София се движеше с раница с бухалка,спрейове,томахавки и т.н. Бяше го спрял хероинов наркоман да го преджоби и го бее бил бая с палката.

14

Анонимен

преди 4 години

До Карл Танер - явно не си бил там скоро...

13

Анонимен

преди 4 години

До Карл ТанерТочно благодарение на Великобритания и Франция, Европа се напълни с тарамбуки! Благодарение на това, че толкова години ги смукаха и мачкаха, онези са бедни като църковни мишки и тръгнаха към Европа.

12

България в НАТО и ЕС

преди 4 години

Извсестни са вече повече неща за атентатора, оказва се русофил. Русофилите са опасни и вредни.

11

Анонимен

преди 4 години

Внимавайте с коментарие, за да не ви обвинят в расизъм. Света вече на нищо не прилича.

10

Карл Танер

преди 4 години

Великобритания точно затова напусна ЕС. За да не стане като Франция и Германия където официалния език там е арабски. Хората не искат държавата им да се напълни джихадисти, тарамбуки,араби, терористи и т.н. Сега те ще си границите и няма да имат проблем при една бежанска криза.

9

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

Добра,бърза и съответствуваща със ситуацията ,възпираща и неутрализираща постъпка.Адмирации.Сигурен съм,че повече нямя дя тича из улиците и да ръга нищо не подозиращите хора.

8

Анонимен

преди 4 години

Вай алах, гордостта на мюмюня.!.

7

Анонимен

преди 4 години

от БХК ще излязат с остра(по-голяма от 90 градуса) декларация за отнемане правото му на защита, нехуманно отношение и т.н.