108

писна ни

преди 4 години

И на една педя от границата на ОАЕ Божков е готов да бъде убит. А ако си платим на гражданин на ОАЕ, и още по-лесно. Ще си плати Божков конкурент, примерно, а не държавата ни. Ще го убием с чужди ръце. Защо? За да отучим бг богаташите от навика им да гушнат милионите и да изчезват. Да знаят, че където и да са, няма да им се размине. Понеже ни писна от братя Галеви, Божкови и прочее братия.

107

Божков сам си го изб

преди 4 години

И сега какво? Тъй като ОАЕ трудно екстрадирало престъпници, дори ако държавата има споразумение с тях, на нас какво ни остава? Да убием Божков. Самият Божков не ни дава друг избор. Това може да стане по много начини. Гледай руснаците и Скрипал. Когато искаш, може. Може да бъде използвана друга акция на тайни служби, не задължително наши, но с участието та наши. Може да причакваме Божков кога ще излезе от ОАЕ. Начини много.

106

Анонимен

преди 4 години

А потвърдиха ли ти че, божков ще го гледаш през крив макарон,

105

анонимен

преди 4 години

пълни простотий!

104

Невярващ

преди 4 години

Проф.Чуков обяснява в медиите как от ВКП ще върнат В.Б. в България. Професоре, това, което не става с пари, става с много пари. Хр.Аманитидис се откупи с 70 хил.$, сега "таксата" е 275 хил.$, така че едно 375-400 хил. оправя нещата. Божков ги има. Оставете гл.прокурор, той смята, че като се представи с фамилията Гешев и арабите ще козируват. Да, ама не. Ще поживеем, ще видим. Може пък морето да се пресече и да стане на кисело мляко...

103

ЦРУ

преди 4 години

До минало незабравимо....Гешев беше " наблюдаващ прокурор " за КТБ ! Но при Орешарски !!! ...СЕГА Гешев има ЗАД ГЪРБА СИ - САЩ / пратиха наблюдаващ прокурор от САЩ / ....и ЦРУ .което ТРЪШНА В.Б. ! Следващият ЕКШЪН ще бъде за КТБ........ВСИЧКИ ЗНАЕМ кок я ОТКРАДНАХА и проспаха УМИШЛЕНО ........... 1 ...сараите + серГЕЯ.....2 Ореха. 3 ....ИСКРОВ + УС на БНБ ...със нашият " ЛЮБИМЕЦ " - РЕКТОРА - ЧЕНГЕ на УНСС ...който наричаще прот. студенти - " КОЛКО сте ЖАЛКИ " идва ВИДОВДЕН - трепери ректоре

102

минало незабравимо

преди 4 години

Не знам колко ще им съдействат Емирствата, след като оманците вероятно са им разказали ,как действаше прокуратурата по съсипването на КТБ ,как когато се опитаха да се срещнат с Искров,за да внесат едни 400 милиона, които уж липсваха, за да оздравят и да предотвратят фалита на банката,ги разиграваха ,до петък след обяд, за да изтече срока ,как се подиграха с тях ,подмятайки им ,че приличат на терористи и как накрая им прибраха парите.Това не се забравя.

101

Анонимен

преди 4 години

И Гешев и Борисов заедно не са на образованието на Божков.Божков :Cрeднo 1974 г. в Нaциoнaлнaтa прирoдo-мaтeмaтичecкa гимнaзия в Coфия.Виcшe Coфийcки унивeрcитeт Кл. Oхридcки, cпeциaлнocт мaтeмaтикa. Прeз 1988 зaвършвa УНCC, cпeциaлнocт Икoнoмикa и oргaнизaция нa трудa.Борисов-премиер с Противопожарна техника и безопасност.Гешев - гл.прокурор с факултета Полиция през 1994 г. Придобита юридическа правоспособност през 1996 г. Значи само след 2 г., той и затова не познава законите

100

таксиметар

преди 4 години

Още ли търкате билетчета драги сънародници?

99

Анонимен

преди 4 години

Много ми е интересно какво има да каже Божков, защото със сигурност знае мнооого неща за (не)правилните хора. Наричат го бандит, олигарх и т.н., но нека все пак не забравяме, че човека е завършил приложна математика в СУ. Което не може да се каже за управляващите, всеки от които мистериозно се е снабдил с диплома за "вишу", след като е доказал верността си към партията.

98

Дишай пий

преди 4 години

След тази новина започнах да дишам по лесно въздухът който е пълен със отровите от изгорелите *** също така ще пия една вода на когато дойде. Важното е някой хора да не се пипат защото са от нашите.

97

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТо И СВЕТАТА НКВИЗИЦИЯ Е РАБОТИЛА ПО ТОЗИ НАЧИН . СЪС СЪМНЕНИЯ ,ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ .И КЪСАНЕТО НА МЕСО С НАЖЕЖЕНИ КЛЕЦИ ,НЕ БИЛО МЪЧЕНИЯ . КАКТО СЕГА В АБУ ГАРИБ . БИЛО МЕТОД ЗА НАТИСК, ЗА ПРИЗНАНИЕ, А НЕ НАСИЛИЕ И МЪЧЕНИЕ .ДЕМОКРАТИЧНИ ЦЕННОСТИ !

96

Чефо

преди 4 години

На Божков проблема е Пеевски!На каскета менторът е същият!Но милиционерът от ВИПОНД, трудно ше скалъпи правилното обвинение!Зависим е от Делян, компроматно и финансово! Поредната зависима ***!ПП Апропо, сутрин, обед, вечер по телевизията, да не би да ни го гласят за следващия Бойко! Единия изгря с шлифера, другия с каскета!Ама нали народът го боли.... кой му набутат тоя ще е !

95

Анонимен

преди 4 години

Лафките на порока обединяват хазарт, алкохол и тютюн.

94

КЕШев

преди 4 години

И Таки го арестуваха преди 8 години! Какво стана?

93

Анонимен

преди 4 години

А Таки кога? Не чакахме ли и неговата екстрадация от арабеските.

92

Анонимен

преди 4 години

Абе защо все още по Лафките продължават да де продават билети на Нацонална Лотария, като никой няма намерение да изплаща каквато и да е евентуална печалба?Не би ли следвало да се изтеглят от търговската мрежа?Или важното е народа да се цица до последно.

91

F5

преди 4 години

Вече има футбол и спорт с холивудски ефекти по отделни тв стриймове , и спорта развалиха тия А интрото на олимпиадата в Токио с компютърната игра Супер Марио какво ви говори?

90

До 103

преди 4 години

Аз имам сходни впечетления от г-н Божков, но не бих го нарекъл отмъстителен, а с много високо чувство за справедливост.Не може някой да те плюе, а ти да се правиш, че не забеляаваш.Васил Божков не дължи дълго на никого нищо.

89

Анонимен

преди 4 години

Държавната комисия по хазарта е под шапката на финансовото министерство. Но аз съм убеден, че министър Горанов си е нямал и идея, че над бизнеса на Черепа е имало чадър!Освен това съм убеден и че тези престъпления Черепът ги е извършил едва вчера! Заради това и преди не беше дори заподозрян!